Monday, June 22, 2015

Seri Lagenda Chicken Kenny Rogers Roasters

Kenny Rogers Roasters (KKR) mempunyai empat hidangan lazat yang baru sepanjang bulan Ramadhan 1436H menampilkan Seri Lagenda Chicken. Ianya ayam panggang Kenny Rogers Roasters (KKR) yang telah diperap dengan pelbagai rempah tempatan dengan kuah kacang pedas untuk menambat selera. Seri Lagenda Chicken juga dipadankan dengan nasi tomato serta pelbagai menu sampingan dan muffin perisa pandan..


Berikut adalah empat menu lazat Seri Lagenda Chicken ;

Seri Lagenda Lite Meal RM19.24


Seri Lagenda Lite Meal RM19.24


Seri Lagenda Soup Meal RM22.04


Seri Lagenda Chicken Meal RM25.07amacam terliur? selain empat menu yang lazat ini, Kenny Rogers Roasters juga mempekenalkan minuman baru, sesuai sepadan dihidangkan bersama Seri Lagenda Chicken, iaitu Lychee Splash yang mana kedua dua menu ini hanya akan terdapat di KKR dalam tempoh yang terhad sahaja. jadik ayuh kita sama sama menjamu perut di bulan Ramadhan ni di Kenny Rogers Roasters. 


perfecto iftar ;))Sedikit info untuk pemegang Kad KKR, korang akan dapat diskaun sebanyak 40% untuk Seri Lagenda Meal ini (dine in) dengan membuat membayar dengan menggunakan Kad KKR. Lagi, jika korang membeli dua set Seri Lagenda Chicken, korang akan dapat diskaun 20%, manakala jika korang membeli 3 set yang sama , korang akan dapat diskaun sebanyak 30%. Begitu juga pembelian 4 set Seri Lagenda Chicken dan ke atas, akan dapat diskaun sebanyak 40%!!!! jimat kan? boleh laa belanja family iftar di Kenny Rogers Roasters dengan mencuba Menu Seri Lagenda Chicken ;))
Harga Ayam Jatuh Mendadak di Kenny Rogers Roasters

Kenapa mendadak? korang tahu takk, kita akan dapat membeli Kenny's Whole Chicken yang kedua dengan harga RM1 SAHAJA apabila kita membeli Kenny's Whole Chicken yang pertama pada harga biasa di 100 Restoran KKR di Malaysia. *Tawaran ini hanya untuk dibawa pulang sahaja serta tidak sah untuk promosi atau diskaun lain, dan hanya terhad pada 100set yang pertama yg terdiri daripada dua ekor ayan setiap hari di setiap restoran*. okay? so korang, cepat cepat grabbbb tau ! buat menu tambahan untuk juadah berbuka puasa di rumah heeee ~
Bagi korang yang ingin berbuka puasa di KKR, 3langkah mudah untuk tidak menunggu lama. CALL @ datang ke Restoran KKR , membuat tempahan hidangan dan seterusnya membuat bayaran dan dapatkan nombor meja. satu jam sebelum berbuka puasa , korang dah boleh datang restoran dannn jemputt makann heee ~

Katering Kenny Rogers Roasters
ditawarkan di Lembah Klang, Penang, Perak & Johor.
Call 1-300-888-878 untuk info lanjut mengenai Roasters Catering.

Info lanjut Kenny Rogers Roasters,
Call 03-2199 9888
Website : www.kkr.com.my
FB : KKRMalaysia
Yang nak pergi KKR jugakk lahh hee, jom korang ?
signature ms eida

4 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page