Thursday, June 18, 2015

Rancangan Ketuk Ketuk Ramadhan 2015

Rancangan memasak paling POPULAR pada bulan puasa. Ketuk Ketuk Ramadhan 2015. Sapa suka tengok? ai sokaaaa tengok !!!! suka sangattttttt acara memasak dengan artis artis popular Malaysia. Pengacara dia macam biasa, Sheila Rusly heee ~ suka tengok Sheila Rusly dengan kepochi diaaa. tanya soalan kontroversi sangatttt hikhik  kadang tu ai siap salin resepiii. main record. resepi yang senang senang laa.. pastu testt masak HAHHAHA 





Rancangan Ketuk Ketuk Ramadhan 2015 akan mula ditayangkan pada 17Jun2015 (semalam), pada pukul 12.30tengah hari di TV1. Siaran ulangan pada 6pm di Tvi (saluran 180 astro).. Semalam dah Episod 1. Artis Kyle tu..... korang tengok tak ? tak sempat ? tu laa lagi satu masalah rancangan ni, waktu office hour 12.30pm tu xdan nak tengok, kat office ada TV tapi segan laa nak tengok kan? so, korang tengok la ONLINE.. dekat sini myklik.rtm.gov.my *link. kalau office korang block website ni, install je la kat phone. tengok dekat phone lagi senang HAHHAHA.. install je RTM Mobile, pastu klik button Myklik dan selamat menonton masing masing sesambil pegang pen dan kertas tuk salin resepi heeee ~

 ni RTM Mobile dalam phone ai
klik je myklik tu okay?



 P/s : gigih laa tengok rancangan memasak, saja suka test resepi baru kan?
boring laaaaaaa resepi samaaa jee hukhukhuk
ceh kemain  ;p







  



signature ms eida

8 comments:

  1. Assalam ida,
    haaaaaaaaaaaaa
    sudah masak sila up entry he3 :)
    akak nak tiru naaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. ko masak ke da! tadi pon beli kan! hahahaha.

    ReplyDelete
  3. Hahaha..sediakan buku untuk salin tu

    ReplyDelete
  4. SLM eida...sye pon suka... Mase brpntang bank 1st dlu, dpt LA tgk hari2...

    ReplyDelete
  5. sukeeeee jgk tgk..tp tu la..waktu siaran xsesuai..time kite keje plak..tp lps ni bole la tgk online..

    ReplyDelete
  6. Tak sempat tgk rasanya tp boleh try cari kt google atau torrent....resepi dapurbujang kat youtube pun quite helpful juga....

    ReplyDelete
  7. rancangan yang mesti tengok bila bulan puasa. hehe

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page