Friday, June 5, 2015

Kaki Gunung tegar WAJIB ada banyak beg ke??

Ai is perhati je hubby ku shopping. . tapi ai perasaan satu benda. Dia kalau shopping bukan la setiap bulan. Shopping setiap bulan itu ai hikhikhik ~ TAPi kan, sekali dia menyopping, MAHAL kemain ! yang tak tahan tu, BENDA yang samaaaaaa je dia shopping?? ape ke pelik benor ni ??


Tahu kan hubby ai tu kaki gunung.. ai ingat dah ade dua tiga beg gunung dah CUKUP. TAPI ternyata TAK CUKUP CUKUP. tak paham aku tak pahammmmmmmmmmm . . . Persoalannya disini, perlu ke KAKI GUNUNG TEGAR ADA BANYAK BEG ? setiap liter wajib ada dalam simpanan ke hapa ni? tak paham lagiiiiiiiiiiii tak pahammmmmmmmmmmmmmmm

 
koleksi beg yang ada kat umah. 
paling kanan tu paling mahal. rm800 tak silap ai.
pun die bantai beli lagi beg. wuuuu ~


Ai is perhatikan je.. dapat pulak member kaki gunung tukang supply beg dari Vietnam. amboiii sangattttt kan koranggg ! kalau suka sangat beli beg kat Vietnam tu, haaa jom pergi shopping di vietnam sendiri... muehehhehe ~ boleh jugak ai menyopim kain sekali HAHAHAAHHA

kemain dia taknak kita tahu. 
tapi tak tahu ke kita ni mamarazi, semua benda kompem TAHU punya !
mana mau larikkkk
HAHHAHHAA

kemain nak pilih hitam. kalau ai , mesti biru. 
eh pink xde ke? muehehhehe ~
sampai sekarang, hubby rahsiakan harga beg ni. cis
tak baik tau beli barang membelakangkan bini, kompem cepat koyak beg ni nanti HAHAHAHA




Tapi akhir akhir ni macam ai dah nampak benda lain pulak. selain beg, dia nk kumpul kasut pulakkk daaahhhhhh.. mantik laa nakkkk.... HAHAHHAHHHA. .. kegilaan yang menakutkan sebabnya, barang barang gunung semuanya hokkk MAHAL weiiiiiii  *pengsan* Tapi lately ni malas nak marah dah, malas nak gaduh dah pasal beg beg ni . beli laa sayang beli laaaaaa... beli semua liter semua warna pun xpe................... sampai satu tahap tu, kita malas nak gaduh kan korang? kalau gaduh pun dia beli jugak kan? so dari renggang hubungan suami isteri sebab beg, so TUTUP MATA jelaaaaaa . . . janji tak abai perbelanjaan seisi keluarga sudahhhh. bini cukup makan cukup shopim , anak bulus cukup makan kira SETTLE. kehkehkehkehhh  ;p   senang je nak sogok bini, bawak je pergi bercuti, ai is tak kesah mana mana kahkahkahkakhahhhh


korang? ada kegilaan laki korang yang menakutkan takkkk? kekekkee









Yang janji tak beli benda bukan bukan sudah !
signature ms eida

15 comments:

  1. hahahahahaha amboiii sangat nak rahsia2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahhahah kannn.. die tak tahu bini dia mamarazii HHAHAHHHHA

      Delete
  2. Singgah petang...
    My husband minat memancing..so,koleksi pancing melambak..padahal setiap kali nak guna 1 atau 2 je..adoi..klu takat seratus² ringgit tak apa..nie beratus²..aishhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpeeee main ratusann jee hobi dia nii serammmmmmmmmmmmmm

      Delete
  3. zul takde lagi kegilaan, dia tergila-gila kat nory je...kahkahkahkah...#okeytakkelakar

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahahahahhahaha okay INI WINNN !!! tahniah zull hahahahahhaha

      Delete
  4. Kohkohkoh... maatttttt... jom minat blogging lakkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahahahaha.. die tak de jiwa menulis laaa lannn.. hikhikhik mau gaduh ngan bini update entry sekali HHAHAHha

      Delete
  5. HAHAHAHA ...... ANDI² TAK SUDAH² DGN DAKI GUNUNG DIA .. NI MMG BLH GENG DGN BIRAS KITA NI , MUJO SOMI X MINAT DAKI² GUNUNG ... JANJI PERBELANJAAN LAIN DIA TAK GANGGU OKEY SGT DAH TU IDA.... DPT JALAN² PUN DAH HOKEYYY SGT.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahha kan. tapi kita ni risaukan die punya keselamatan kan... hmmm nasib badan hehe

      Delete
  6. hahaha..kan dh kantoii..klu dh hubby cmtu, ajak je gi vietnam ida..confirm die nk..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaha aritu nak beli ticket vietnam tapi cepat sangat habiss mencikkk hihi

      Delete
  7. Assalam ida,
    he3
    laki ahkak gila motor busat
    terbeliak2 mata ahkak kalo dia nak beli barang motor
    lagik satu bab konvoi2 segala tu
    tapi kot mana pun kena bentang bajet & reason dolu
    ada yang kena reject
    ada yang lulus :P
    dapat approval baru boleh teruskan hasrat :)
    kalo hat akak lulus tu pun kekadang tak bebenor ikhlas tapi sebab sayang suami, lulus jugak la kan3
    ater kang asyik reject kang suami sedeh :P
    he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam akak,,, minat moto? adehh sadis kita kan kak.. ikut kan jelaaa janji jgn abai binii sudeeeehhh ~

      Delete
  8. Adoi..siap screenshot wassap. mana mau larikk

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page