Thursday, June 25, 2015

Fashion Baju Raya 2015 | MINIMALACE

Fashion Baju Raya 2015  |  MINIMALACE  |  Korangggg dah cari baju raya ke belum?? dah dapat tema raya 2015? fashion apa korang buat tahun ni? heee ~ baru seminggu puasa dah dok citer pasal baju raya tak pe kan? heee ~ Hari tu, ai ada lah shopping sikit sikit di Butik Minimalace Shah Alam.. Baju diaaaaa lawa habis korangg ! serius rambang mata tak tahu nak pilih baju yang mana untuk Raya 2015 hikhikhik... 


selain jual Baju, Manimalace juga jual tudung/shawls ;))

manaaaaaaaaaaaaaaaa satu nak pilih niiiiiiiii hmm hmm



Fashion Baju Raya 2015  |  MINIMALACE  |  Masuk masuk je butik, wahhhh kemasnyaaa, luas.... ada tempat menunggu yang selesa. ini kalau pergi dengan hubby, dia selesa, ai pun senang hatii nak pilih baju. hikhik. ai kategorikan Butik Manimalace sebagai Mesra Suami. heee ~ parking berlambak depan kedai. no worries.... kalau datang butik best tapi parking berbayar or serabut, tak best jugak kan?? hiihi



 #ini semua suami orang tau  ;p



Ayuh mula shopping ? hehe. ai is rambang mata........... baju baju di Butik Manimalace ni semuanya lawa lawa sangat. . sampai penat tukar baju dibuatnyaaaa. last last ai decide untuk memilih ? biarlah rahsiaaaaaaaaaa ..korang tunggu laa ai posing sakan Raya nanti ya ya ;p

kemas bersih luas kawasan dalam Butik Manimalace

ai kasi belanja sikitttt baju yang ai sempat try tempoh hari 



Ohh yaaaaaa, korang korang ai nak bagitahu jugak sebelum terlupa, Butik Manimalace ni akan lancarkan SALE RAYA 2015 di Butik Manimalace Shah Alam pada 27hb & 28hb Jun 2015 ni !!!! Dengar cerita banyakkkkkkkkkkkkkk harga BEST ! perghhh. korang jangan lepaskan peluang ni okayy? dah gaji kan? dah bonus kan? haa pergi cari baju raya cepat cepat sebelum kehabisan stokkkkkkkk kehkhekehkeh . . TAPI, PALING BEST is, bila korang purchase mana mana baju raya di Butik Manimalace, korang sebut je korang readers IDABAHARUM.com, korang PASTI akan dapat DISKAUN !!!!!! suka ke idok? ai belanja korang semua ni... gunaaa laaaa nama idabaharum.com. xkenal ai pun xpe... janji korang dapat baju raya meletops macam ai hikhik.. jom posing sama raya nanti? muahahahahhahaha


nak tengok baju baju yang bakal ada di SALE RAYA 2015 di Butik Manimalace?

Kebaya Batik
Hot Selling Minimalace
Harga Asal RM179
Tapi SALE RAYA jadik RM160 


Minimalace Lily Kurung
Harga RM199
Saiz S-XL
*jgn lupe sebut nama ai tuk dapat diskaun hihihihi*

Saloma Peplum Tweed
Harga RM249
*jgn lupe sebut nama ai tuk dapat diskaun hihihihi*

Baju Kurung Hanna ni yang ai pilih..
Harga RM189.
*jgn lupe sebut nama ai tuk dapat diskaun hihihihi*

 
Minimalace Classic Kurung
Cap ibu dan anak. sesuai pakai untuk Hari Raya Pertama
berdondon dondon gitueww ~
Baju Ibu RM179
Baju Anak RM99
Saiz anak -- 2/3tahun, 4/5tahun, 6/7tahun
 *jgn lupe sebut nama ai tuk dapat diskaun hihihihi*
*jgn lupe sebut nama ai tuk dapat diskaun hihihihi* 

 Camilia Kurung
*jgn lupe sebut nama ai tuk dapat diskaun hihihihi*

PALING tertarik di mata ai
Kurung Myra, ada di SALE RAYA okay!
jom serbu sebelum habis saiz! hihihi
Boleh pakai Raya, boleh pakai masa Tunang, masa Nikah. 
ohsem !
Harga RM259
*jgn lupe sebut nama ai tuk dapat diskaun hihihihi*

Minimalace Lanna Kurung
Harga RM189
*jgn lupe sebut nama ai tuk dapat diskaun hihihihi*


Itu jela. nk tengok banyak lagi saiz, banyak lagi warna, korang kene pergi sendiri dan cuba sendiri pakai okay?
kalau ngam angkat terus ! hihihihi ~  jangan tak beli kang menyesal ~

kenalkan, ini Fatin. Owner Butik Manimalace.
yang pegang baby tu. yang pegang monopod tu idabaharum.com 
HAHHAHHHA, yang kat sebelah tu pinkymomma. ai pergi shopim dengan kak pinkkk hihihi~


 TQ MinimaLace kerana dirimu BAKAL menceriakan Hari Raya ku wiiiii ~
settle shopim, jom balik! nk posing depan cermin kat rumah pulak kekekkkee








Info, 
Minimalace
Website : minimalace.com
IG : minimalace
FB : MinimaLace (ML)
Call : 03-5523 4408 (butik) / 019-623 1822 (owner)
Alamat : Minimalace Shah Alam Store
B-9-1, Jalan Serai Wangi G, 16/G Alam Avenue 
Section 16, 40200 Shah Alam Selangor.
Operasi Hour : 11am-7pm




DATANG TAU SABTU AHAD NI
JGN LUPEEEEEEEE




Yang dah dapat satu baju raya yeayyy !,
signature ms eida

11 comments:

  1. cantikkkknyerrr baju idaaaaaa...amik color apaaaa...hahahaha ok rahsiaaa ehhh..jgn lupa selpi di aidilfotri dengan minimalace ok

    ReplyDelete
  2. hmmmmm tunglerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

    ReplyDelete
  3. Suka kebaya dengan kurung klasik tu. Tapi nak ke Shah Alam utk sale tu macam bercinta je nak pergi. So, kita cuci mata je la :(

    ReplyDelete
  4. waaaa, cantik laa baju dia!! simple but nice gila :)

    Jangan lupa join contest Lazada, boleh menang GoPro atau duit raya CASH
    Boleh click sini >

    http://emyyyyemyyyy.blogspot.com/2015/06/berhari-raya-dan-contest-bersama.html

    ReplyDelete
  5. wah wau wee..btul² cantik rrr...

    ReplyDelete
  6. wahh cantik cantik baju. raya sakan tahun ni dgn baju baru + cantik. hehe

    ReplyDelete
  7. Cantiknyaaaa baju yang ida pakai tu! Tapi kalau tak keberatan,boleh tak saya tahu ida amik size apa? Sebab saya taktahu nak amik antara XL atau L. Cuttingnya normal atau kecil? Terima kasih 😊

    ReplyDelete
  8. wahhh..cantik2nye baju die..

    ReplyDelete
  9. cantik butik dia.. kemas.. lapang.. dan nampak sangat selesa..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page