Tuesday, June 16, 2015

durian... teringin ...

Ai is tak boleh la orang dok sebut sebut , ai pun terliur jugakkkk haaaaaaaaaaaaaaa.. pastu paksa hubby pergi cari jugak. muehehhehe ~ dan akhirnyaaa dapat jugakkkkkk wiiii ~

 ohh duriannn helloooo ~



kahkahkahkah ~ nak makan durian aje pun... ingatkan nak makan dekat kedai, ala yang ada bayar per head per head tu? pastu makan la kau sampai lebam. kan ada kedai macam tu kan? kat mana ehh? tak jumpa laaaaa.. so ai beli jelaaaa durian bawak balik, makan dekat rumah huuuu ~

 
 dapnya ~



 4biji ni RM33 jek. murah ke mahal? huuu ~




malam tadi dah makan dua biji, lagi dua biji kita bedal malam ni okay? hahaha.. tapi petua makan durian jangan dilupakan yekk. lepas makan durian, minum air masak dalam kulit durian tu jugak ~ bila ai tanya hubby kenapa ehh kita kene minum air dalam kulit durian ni?? hubby jawab "petua orang dulu dulu.... selagi tak memudaratkan kita, follow jelaa" HAHHAHAHHA  pun boleh jawab begitu bangggggg  ;p


 
 dah minum pun kene 3x. sunnahhh ;))




 p/s : musim durian ke eh sekarang? tepi jalan kemain banyak orang jual durian sekarang..
buat orang terliur jek ! nasib baik tekak ai dah lepas. HAHHAHAHA
eh eh ada 'orang' ke dalam tu yang dok teringin benor tu? aminn ;))






Yang kejap lagi ada food review, eh makan lagi? HHAHHA

signature ms eida

7 comments:

  1. Assalam ida,
    AMIN
    AMIN
    AMIN

    pssttt : ahkak pun ghaser macam nak up ceghita deyan balik pulau laaaaaaaaa :P

    ReplyDelete
  2. teringat masa peknen Iqy dulu, nory makan durian banyak giler sampai mak mertua tegur..Iqy lah niii...hahahah...Haiii kawan Iqy ade dalam peyuttt ek...cepat keluar kite main bola sama2 ek..hehehe...~amiiinnnnnn

    ReplyDelete
  3. sedap layan durian ni dik eida...RM33 tu murahlah

    ReplyDelete
  4. tulah banyak orang jual durian sekarang ni..tengah musim la..

    ReplyDelete
  5. ceh ida..laju je.. kak yoorin beriaaa azan telinga asben nak durian..nak durian hari2.. tak layan pon.. sodehhhh..

    ReplyDelete
  6. sedapnyerrr..isi kuning jer...teringin pulak rasa ..hehe

    ReplyDelete
  7. rs mcm durian siam kot..kot?hihi..tu petua bg badan xpanas kan lepas mkn durian..rasenye la kot..kot lg?ok bai.hahaha

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page