Thursday, June 11, 2015

Customized Rompers Baby Murah

Customized Rompers Baby Murah | Hello mummies sekelian.... korang korang nak tanya. apa perasaan eh jadik ibu? mama? ummi? eh semua la.... seronok tak terkata ehh. korang doakan laaaa sampai juga nanti rezeki ai heee ~ aminn.. tapi kalau la, ai ada peluang jadik mama, memang ai takkan lepaskan kenangan kenangan terindah bersama anak. . tahun pertama tu kenangan TERINDAH kan korang? see ai tak de anak pun tahu feel dia macam mana tahu..

dapnyaa bau baby...
eh baby pakai rompers ada tulis bulan bulan omenya !

setahun yang TERINDAH ;))
Abadikan memori indah ini ;))



Customized Rompers Baby Murah | ai kan sokmo over dalam apa jua keadaan. tapi siyes, kalau la ada anak, memang ai cari Customized Rompers Baby ni.. korang pernah dengar takkk ? alaaa rompers baby yang ada tulis berapa bulan berapa bulan. ohh cutenyaaaa ! cadangnya begini, setiap kali pergi check up bulanan anak, ai pakaikan Customized Rompers ni. pakai ikut bulan. . pastu sekarang kan trend tangkap gambar anak atas penimbang klinik kan? haaa pastu snap la sekali dengan anak masa tengah pakai Customized Rompers ni.... comel tak ideaaaaaa sayaaaaaaaaaaaaa?? mihmihmih ~

nice jugak shoot macam ni setiap bulan lepas tu compile jadikkan album 
wahhhhhhhhhhhhhhh ;))



Customized Rompers Baby Murah | kenangan babe kenangan. kita tak tahu berapa anak akan dikurniakan pada kita.. jadi, moments itu ai akan abadikan sebaik baiknya hee ~ korang sama tak macam ai? korang mestilah kann ;)) dengan shootnya.. dengan albumnya. kekeke.. so, cadangan ai, apa kata korang buat lain dari yang lain sekali sekala? dengan memakaikan baby baby korang dengan Customized Rompers ni setiap bulan.. tangkap gambar. pastu buat album selama setahun. . Tajuk album "SETAHUN YANG TERINDAH" .............. huwaaa bestnyaaa.. best takkkk? ai bagi idea ni. wakakkaka ~ sebab ai dah terfikir nak buat macam ni tapi itu lah, rezeki belum mai hee~ so ai bagi cadangan kat korang lahh hikhhikhihikhikkk


warna yang ada :
2) Royal Blue
3) Light Blue
4) Aqua Blue
5) Lime Green
6) Purple
7) Red
8) Pink
9) Orange
10) Yellow
11) White


ini design TERBARU 











siap ada siblings set. weeehoooooo !




Customized Rompers Baby Murah |  cantikk kan rompers baby ni? sapa sapa yang masih ada baby kecik lagi boleh la tiru idea ai ni. yang mana ibu ibu yang bakal ada baby pon get ready yekk. heee ~ korang boleh dapatkan Customized Rompers Baby Murah ni di  _TwelveMonths_  . search di IG okay? tak pun korang whatsapp SAHAJA 019-691 6162  Farah Hana  untuk order. Pre Order tau. tak lama 14hari jekk.. bukan ready stock. tak mahal tak murah. just nice harga rompers dia. untuk 12helai bermaksud 12bulan RM150.. diibaratkan macam sehelai RM12.50 je sebulan.. mampu kan? untuk anak sekali sekala xpe... apa ai cakap tadi? kenangan terindah bukan? heehhe ;))

omeynyaa omeynyaa ! kalau ai dah beli daa ni. pakal laaaaa xde baby lagi heee ~

 ini mama memang gigih aaahhhh. dia rekod segala berat anak, tinggi, apa yang terjadi dalam sebulan. baby dipakaikan Customized Rompers by  _TwelveMonths_ memang RARE idea ni ! (nak set dalam mind nak buat macam ni jugak nanti wiiiiiii ~)






so, dah call ke belum Farah Hana ni? ;p





Info,
whatsapp ONLY for order 019-691 6162  Farah Hana
Harga RM150 untuk 12helai (tidak termasuk postage)
Pre Order 14hari..








Yang berharap tahun ni puasa penuh, dalam maksudnya tu hehe,
signature ms eida

7 comments:

  1. tunggu adik mikhail, boleh beli la nanti muahahahaa

    ReplyDelete
  2. kenapaaaaaaa skrgggg baruuuuuuu bagitauuuuuuuu T_T :p

    ReplyDelete
  3. insyaallah.. one day nnti ida boleh join the club k :)
    thanks for this info. sangat berguna kat mak2 yg giler kan baju rompers. hahaha!

    ReplyDelete
  4. Comelnye! Tggu ad baby lagi nnt la..hihi

    ReplyDelete
  5. alahaii comelnyee..
    sibling set pun ade?cungg jgk kan klu pakai pegi vacation ramai2..

    ReplyDelete
  6. Assalam ida,
    ok3
    nak jugaks he3
    next baby :P

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page