Thursday, June 11, 2015

BEST Villa Private Pool Seminyak Bali

Tazabarrrrrrrrr sangat nak share dengan korang semua pasal Villa Private Pool paling BEST yang ai duduk masa percutian honeymoon di Bali last Januari hari tu heee ~ ai memang dah aim nak duduk mana mana villa. . kononnya nak 3days yang last masa percutian honeymoon tu nak make it special sikit laaa heeee ~ kita tak yah lepak luar lelama, kita stay dalam bilik jekk.. muehehhehee ~ so nak cari villa yang ada private pool.. yang murahhh murahhhh HAHAAHHA apa la ai pun search laa agoda.com  ;) my fav place all the time bila nak cari hotel hikhikhk


jalan menuju ke villa


the reception



Bila cari punya cari punya cari, sebenarnya banyakkk gilaaaaaaaaa villa private pool yang ada di Bali. . sedia je duit hikhik~ ai pilih area Seminyak.. So ai pun book dua malam The Bali Dream Villa Seminyak .. The Bali Dream Villa Seminyak ni ada Villa 1 dan 2. ai duduk yang Villa 2.. hubby tak tahu benornya ai dah book villa ni. HAHAHA ai pulak yang nak suprise kan dia? ehh terbalik daa. xpe laa janji dua dua happy sudah laaa wiii ~ laki ku ituew mana reti buat supirse maaaaa ;p

masuk masuk dari pintu villa tu terus nampak, 

POOL bebehhhhh !!!


the view

siap ada ruang tamu dekat bahagian luar bilik. 
heavennyaaaaaaaaaaaaaa




The Bali Dream Villa Seminyak book tru agoda.com, all in semua siap breakfast+free cake anniversary+ free massage+ free shuttle to airport + free shuttle to Kuta.. Apa yang ai book?

One bedroom Private Pool Villa Suite
RM436.10 /per night (include tax)
dua malam RM872.20


bang, senyum sikit banggggggg



okay tak harga? okay la kan? hihi. dari yang lain lagi mencekik. nak merasa jugak private pool di bali weeehooooo... ! jom layan gambar. mana tahu korang pun ada rezeki berhoneymoon, pilih villa privae pool ni tau. sangat eksklusifffff plus sunyi sepiii sangattt memang SESUAI untuk honeymooon buat anak. buat anak tapi tak jadik xpe. hahahahhahaha. janji buattt kehkehkehkeh  ;p

jom round dalam villa pulak, ada apa ehh?


bilik tidur
ada angsa tengah bercium molottt 
kahahkkahkah!!

berangan laa weii nk ada toilet besar gabak macam niii

open bathroom weiiii.. 
korang tengok area shower dia? boleh nampak langittt huuu ~
tapi jangan risau xde orang ngintaii hihihii


dalam bathtub ada bunga bunga cinta hihihihii

oh ya luar rumah ada mini dapur. leh masak masak.. ada kettle. ada dapur. ada peralatan masak tapi kitaorang tak masak laaaa hee ~ order sajaaaaa  ;p


puas hati sangat !

view malam..
malam malam ada orang datang ketuk pintu nak letak ubat nyamuk hihihiiihi
banyak nyamuk ke kat luar? ntah ai tido tak sedar dalam bilik ehem.. hihi~



dapat bilik hebattt macam ni, memang kitaorang banyak habiskan masa dalam bilik jek.. kalau tengok TV tu, hubby tengok dekat luar, ai tengok dalam bilik. dalam villa ni ade DUA TV BESAR ! dah jangan berebuttt hikhikhik. petang petang dok campak badan dalam pool. bapak best gila........ seronok sangat lahaiiii ~ pastu segala makanan, orang hantar sampai ke bilik.. kemahenn taknak keluar bilik langsung kekekke. . honeymoon sangatttt choiiii ;p . . 



tak puas bergambar lagii weeehooo !
kalau ada rezeki ke Bali, memang nak duduk sini lagii
tapi ntah bila nak datang Bali nyeeeeee hikhik








Kira kira
Dua malam di One bedroom Private Pool Villa Suite
The Bali Dream Villa Seminyak
Total RM872.20


shhhhh senyapppppppp pleaseeee  ;p







 * Entry yang lepas * klik untuk baca *

FREE SEATS AIR ASIA | 5th Anniversary kami keee ...... ??

Hari Nyepi Bali








Yang happy tak terkira dapat stay sini. . lepas dah satu keinginan hihihihi
signature ms eida

15 comments:

  1. bestnya daaaa..
    akak lah feeling honeymoon bila tgk.. hehehee

    ReplyDelete
  2. alahaii best nye kak!!untung akak dapat holiday kat sana.. memang sesuai la utk yg nak pergi honeymoon..ehemm hahaha

    ReplyDelete
  3. syok tu..dekat bilik swimming pool..leh berendam berdua..hehe

    ReplyDelete
  4. Cantiknyer tempat....sngt cantik..berbaloi2 ngan harga..

    ReplyDelete
  5. wahhhh..bestnyeee..
    ok la rate villa tu ida..ok sgttt..klu kt malaysia ni kite murah la tu..berbaloi sgttt3..dah la cantik nk mampos

    ReplyDelete
  6. bestttnyaaa! cantiknya bilik tu, mmg buat tanak kluar bilik ler camtu
    ehem... bab buat anak jugak yang disebutnya hahahahaha

    ReplyDelete
  7. Memang ssesuai sangat ni untuk honeymoon nanti. hahaha

    ReplyDelete
  8. kalau macam ni punye suite memang tak keluar bilik laah! memang best sangat ni!!

    ReplyDelete
  9. Sweetnya cantiknya seronoknya...hahhhh berapa banyak nya hehe...harga sangat reasonable memang berbaloi la...kalau kat sini ntah berapa la tu harganya mesti mencekik...kalau saya pun tak keluar bilik ;P

    ReplyDelete
  10. wahhh..serius..jatuh hati dgn tempat ni..
    sgt best n romantik gittu....

    ReplyDelete
  11. Assalam ida,
    muraaaaaaaaaaaaahhhh laaaaaaa
    bilik busat
    siap pool
    siap makan
    siap UBAT NYAMOK:P he3

    ReplyDelete
  12. The price is quite Ok lah .. Alright thanks for the info . Nice sangat

    ReplyDelete
  13. berbaloi sangat dengan harga tu..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page