Monday, June 8, 2015

Apa itu Monster's Crazy Crunchy ?

Sapa suka COKLAT? kalau suka COKLAT, mesti dah tahu apa itu Monster's Crazy Crunchy kens . . . Monster's Crazy Crunchy ni adalah produk makanan berasaskan coklat. makan gaul gaul coklat cair dengan Rainbow Bubble Rice... so yummmyyyyyyyyy !! walaupun ai berniaga coklat, ai tetap peminat coklat orang lain jugakkkkk heeeeee ~

 say hi to Monster's Crazy Crunchy Rainbow ;))



Monster's Crazy Crunchy adalah produk anak Melayu Malaysia. ai kenal salah seorang pengusaha Monster's Crazy Crunchy ni. dah tentu tentu HALAL. Ramuan yang digunakan hanyalah Coklat Susu, Coklat Masakan dan Bertih Beras.. kita lupakan kejap apa itu diet ehh bila menikmati si Monster's Crazy Crunchy Rainbow  ni heeee ~ ai je dah hadap berbotol botol. ralit tak sedar makan Monster's Crazy Crunchy Rainbow  ni. tahu tahu sedar sedar dah licin satu botol hikhikhik


Macam mana nak makan Monster's Crazy Crunchy Rainbo?
Ikuti 3 langkah SIMPLE di bawah yek :))


 1. celupkan half botol dalam air panas. terbalikkan ye seperti gambar diatas

 tunggu seminit dua, bagi coklat bahagian atas tu cair

2. keringkan dan gaul gaul coklat yang dah cair tu




dan hasilnya ?

.
.
.
.
.
.
.
tadaaaaaaaaaaaaaa
.
.
.
.
.
.
tak mahal mana pun produk anak Melayu ni.
RM7 sebotol sajaaaa ;))




Ok dah terliur? Nak beli?
Website : http://monstercrazycrunchy.com/
IG : @crazycrunchyofficial 
FB : Crazy Crunchy Official
Hotline : 013- 8890 044






100% keluaran BUMIPUTERA !
""Coklat Premium yang manis bersama biji beras yang ranggup hasilnya boleh membuatkan anda ketagih! Rasailah sendiri kenikmatan coklat pekat yang manis ini""









Yang dahhhhh repeat order ! korang bile nak cuba? hehe~
signature ms eida

10 comments:

  1. orang perempuan memang suka makan coklat ni. hoho

    ReplyDelete
  2. yang rainbow tu mmg sedap sangat! rasa coklat nya besttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kakk.. sedap sangatt.. kembar berebut takkk kak? hihihi

      Delete
  3. i feel sexy when i eat MCC.. heheheeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahhahah u always sexy akak ! hihihihi

      Delete
  4. wahhh..cmtu ke..slalu nmpk tp xpenah beli..

    ReplyDelete
  5. Assalam ida,
    sedaaaaaaaaaaapppp
    leleh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak,

      aah sedappppp kakkk. melelehh air liurrr hahahhahahah

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page