Wednesday, May 6, 2015

Tempah Button Badge & Fridge Magnet Murah

 

Tempah Button Badge & Fridge Magnet Murah  |   Masa KBBA Blogger's Day Out yang lepas, semua bloggers yang hadir ada terima Button Badge dan Fridge Magnet sebagai cenderahati untuk dibawa pulang. cantik sangat.. nak tengok?

 tukang memberi, tukang menerima.
Maceh aben ~



 tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



Tempah Button Badge & Fridge Magnet Murah  |  cantik kan kan kan? kenan sangat mata ai dengan Fridge Magnet (FM) KBBA ni. siap ada gilter korang. heii lawa angat ni ! sesuai nak buat hadiah pada kawan ke. . Button Badge tu sekarang dah trend kan pakai ramai ramai masa kenduri kahwin, haa ape lagi, semua bride to be, jangan segan silu nak order yekkk ;)) 


 
 
semua boleh buat, tarak masalah. kasi call saja heeee ~


Tempah Button Badge & Fridge Magnet Murah  

Nak buat 1 PON BOLEH !
xde had minima minima. best kan deal ni?

layari website :



 






Yang terfikir nak buat FM pic sendiri boleh? heeee ~




signature ms eida

10 comments:

  1. nice bagde... :) seronoknya u all dpt gathering sesama...

    ReplyDelete
  2. haaaa..ade jgk tu terpkir nk buat fridge magnet letak gmbr family..
    yg bestnye nk order 1 pun bolehhhh..
    dah gi tgk blog die..murahhhh la..rm4.50 je..hahaha..mauuuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnnnnnnn ! ida nk kumpul gmbr cuti2 pastu buat sekali harung tepekk kat peti ais wahh bestnya!!!

      Delete
  3. Assalam ida,
    waaaaaaaaa
    tempah satu pun boleh?????
    suka3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak,
      aah bolehhhhhhhhhhhhhhhhhhh tempah jeeee. hehehehe

      Delete
  4. wah.. nak g jenguk kejap.. yang menarik boleh buat 1 tu!~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page