Sunday, May 17, 2015

Ditinggalkan suami, apa perasaan?


Geram pulak ai ni asyik kene tinggal jek. bila dicebik pada hubby, mula la dia kata "nak buat macam mana, dah ketentuan kerja" eceh. ai tengok balik balik muka hubby je yang pergi, ate dah tak da orang lain ke dalam bahagian tu? eh emo pulak  ;p tapi betullaaaaa, last month punya claim pun tak dapat lagi, bulan ni dah kene pergi site lagi. seminggu. dekat Langkawi pulak tu. sokmo orang kata "syok laa dapat jalan" korang tak tahu hubby sokmo balik site mengadu sakit itu ini. dengan menyelam lagi heyy bahayaaa risiko risikoo..


 atas feri dari Jeti Kuala Perlis ke Pulau Langkawi.
siap ada kucing atas feri?
hubby memang , pergi mana mana je kucing mesti datang dekat die huhuhu


pergi site tengah tengah bulan, amboii geram sangat. habis gaji aiols tahu semua tale ke sana. HAHAHAHA. nasib baik dah nak gaji khamis nii hikhikhik  ;p tak da duit tak da duit TAPI kemain kirim coklat kat hubby macam macam HAHHAHAH harap harap hubby beli, bukan apa kadang kadang lain dikirimnya lain yang dibeli, orang lelaki macam tu kan? sabo jelaaaa ;p

 siap wasap gambar coklat harga nama lengkap!
kalau salah lagi siap dia siap HHAHAHHAHA



macam biasa, hubby tak dok , kita larik duduk rumah emak. nasib emak kita kat KL jek. dapat la menumpang kekkekeke ~ memang TAKkkkk laa ai nak duduk rumah sorang sorang kan ;p

ni beberapa minit sebelum hubby pergi. dak dak meow ni sibuk ngendeng dekat hubby. semacam tahu yang bapak iye nak pergi kerja jauhh lamaaa.. 




kemain hubby siap ditimang timang sekor sekor, dah tu mak iye ni tengok sajaaaaa la? nak jugokkk hikhkhikhik ~





Yang sunyiii tak da kawan gaduhh hmm hmmm ,
signature ms eida

18 comments:

  1. Hehe... biasa lah kan keje, btl jugak tu..tp kdg2 kita rasa sunyi jg asyik kene tinggal...hiks

    ReplyDelete
  2. org selalu didekati kucing ni murah rezeki org kate. hehehe...even kucing tu pun tau org tu syg dia...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann salu jugak ida dengar orang kata gitu hehehhee

      Delete
  3. Akak kan, tu ari dah siap bagi gambo ke abam Lan.. salah jugekk dia beli.. dia tgk kulit sama, dia beli je. Padahal ada perisa lelain kan. Pfftt sgt tau...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haahhahah kekda ! mmg andi cari sampai dapat sekalii tak de stokk , arghh sedihhhh

      Delete
  4. alahaii..ciannya.nak kena timang gak ya?..takpa, hubby balik nnt kompom ada coklat tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha kalau timang mantik suamiii hahahhahahaa

      Delete
  5. Bestnyer order cokelat banyak2 dari Langkawi.....bile lah nak ke sana lagi ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila tiba masanya yani.... plan laa heeeeeeee

      Delete
  6. same la..ila pun klu hubby kursus gi larik umah mak bwk ank..haha..tp klu kursus ke langkawi ke, confirm ai ikuttttt..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhahahha masalahnya seminggu lama sangat lah pulak. habis cuti aiiii HHAHAHHA

      Delete
  7. Assalam ida,
    takpaaaaaaaaaaa
    hubby sakit lenguh2 ida kan ada
    tolong usap2 eh3 urut2 :)
    P/s : part sesi tata babai ngan kucin tu yang ahkak tak menahan tu :P alahai mr perfect 10 cik ida hoooiiiiiiii :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak,
      amboii usap kemainnnnnnnnnnnnn HAHHAHHAHHHA

      Delete
  8. alololooo...tkpe piker positif, andi pegi demi mencari sesuap lamb chop..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesuap lamb chop? baik laa. pergi laa syg.. esok kita makan lambchop k! HHAHHAHHA

      Delete
  9. eida.. malam ni pon suami kite kursus.. benci.. malam2 kene kerje.. kene present.. dah la tak boleh claim.. jabatan korang memang macam tu kan.. hahaha.. larikkkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xleh claim? ida nye opis leh claim walaupun dapatnya lambatttt hehehhehehe

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page