Wednesday, May 20, 2015

Blog Under Progress

Maaf sekarang blog ai tengah under progress pertukaran segala galanya. HAHA dari dulu nak tukar memacam sebab konon dah berdotcom ni nak ubah sikit style. kononnnnnn  ;p  tapi atas kesibukan kota, baru beberapa hari yang lepas deal dengan Jia. Kita tunggu hasil jemari Jia k? Sabar aje Jia melayan karenah diri ku yang pelbagaii ni kuikuikuiii ~


hint sikit. okay ke?  ;p



p/s : padahal macam korang tak boleh tengok kan masa baca blog ni kan? tapi belum sepenuhnya siap hihihiihi~ teruja tak habis senyum sampai ke telinga nampak pinkyyyyyy. tema kekal pink HAHAHA






Yang takzabarrrrrrrrr nak tengok! hihihi
signature ms eida

22 comments:

  1. Menarik.... But boleh tak adjust sikit size sebabnya on my PC terlebih screen. Kene scroll ke kanan pulak. hehehehe. banyak komen plak kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak yeke terlebih? pc kita okey jek hahahah. pc awokkk kecik ni!

      Delete
  2. wahhh buat dengan jia... mesti cantik ni nanti hasilnya nanti ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun kenal jia? aah lawa jugak die buat, ida adjust sikit2 jek hehehe

      Delete
  3. tempah kat sapa? akk pun rasa nak tempah layout lah. walau pun blog nan hado kannn.... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tempah kat JIA. alaaa xpeee. bukan tuk ape layout sedap mata memandang ni, tuk kita jugak heeeeeeeeee

      Delete
  4. Assalam ida,
    waaaaaaaaaaaaaaaaaa
    nampak benor akak lama tak terjah sini
    tetiba rini bukak
    ooohooiiiiiiiii
    blog mana ni? he3
    sat3
    nak komen bertingkek3 :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak,
      komen laa komen laaaa berjuta lemonn pun xpee HAHHAHA

      Delete
  5. wewiitttttttttttttttttttttt....kerlas ko dik hahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wewwwwweiiiiiiiiiiiiiii ttttt lawa tak kak ju? hehhe

      Delete
  6. wuuuu. makin bertambah cantik blog ni. pinkkkkk ^^

    nak tanya, mcm mne ye nak buat button read more tu buka ke new tab erk? tq kak ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wuuu pink tu KEKAL. hehe. alamak dik, akak tak tahu la. sbb akak tempah layout ni., semua dah siap adee include heeeeee

      Delete
  7. perhhh... bau cat baru la kak.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai cat baru. sembur sembur perfume sikittt hahahhahaa wangi takkkkkkkkkk

      Delete
  8. wahhhh..pink tetap yuuuuu
    ok..kite tggu masuk umah baru ye..tazabarrr jgk ni..hihi

    ReplyDelete
  9. Wahhhh cantik nya wajah baru... nampak neat !!!

    ReplyDelete
  10. Dah nampak cantik blog ida ni. Jelly2!!! (jeles) hahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay lah kan. suweet2 simple. sedap mata memandang hehhehe. macehhhh yus ;))

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page