Friday, April 10, 2015

Unlock The Fun AirAsia Bloggers Comunity 2015!


Buat pertama kalinya, ai berpeluang untuk join aktviti Air Asia Bloggers Comunity.. so, pada hari kejadian (28Mac2015-Sabtu), eksaited sangat tazabar nak sampai di Escape Room Berjaya Times Square dimana akan berlangsungnya Air Asia Bloggers' Comunity : Unlock The Fun . . Masa pendaftaran, setiap bloggers diminta untuk desgin nama secantik sekreatif yang boleh. motip? untuk menang tiket flight ke India uolsss.. tapi bukan rezeki sebabnya ai tak lepas lepas nak upload pic masa event tersebut. celcom tak bagi kerjasam betul ! HAHAHAH its ok 

saya datang !



macam tak percaya bila Air Asia Bloggers' Comunity ni terdiri daripada 80bloggers++ dari serata Malaysia.. keciknya ai berada dikalangan mereka.. ada yang kenal, kita rapatkan ukhuwahh, ada yang tak kenal mari lah kita berkenalan yaaaa ;)) haii saya ida dari www.idabaharum.com ;)) Nak tahu apa aktiviti kitaorang blogger pada hari tu? pelbagai jenis games yang kitaorang main. antaranya, design kreatif nama sendiri, main games di Escape Room Berjaya Times Square, ada games by grouping, main teka teka lukisan, cari kunci dengan mata ditutup dan tarik tali.. happy giler ! #AABCHangout
 
 Bloggers yang hadir 



tapi serius games Escape Room di Berjaya Times Square ni sangat la mencabar. kene berfikir di luar kotak. dengan bahasa tips tak berapa nak pandai kan? harus lah team kitaorang kalah kannn HHAHHAA . . . maaflah tak da gambar yang boleh ditunjuk sebabnya, games ni rahsia.. kang ai bocor tulis sini, korang pergi main Escape Room tahu pulak corak permainan dia. mana aci kan? so pergi feel sendirii okayy? heee ~

games dah settle, acara penyampaian hadiah yang ditunggu tunggu. gila tak tunggu, pemenang dapat tiket flight ke Cebu, Filipina weiii. dan guess what sapa dapat? Team Daus which is salah seorang ahli #KelabBloggerBenAshaari yeayy happy happy ! dan seorang lagi ahli KBBA, iaitu Lan Careno dapat tiket ke Cebu, FIlipina jugak sebab menang lucky draw,,perghhhhhh jellyyyyyy ! nak pergi Cebu jugakkkkkkkkkkkkkk .  . masuk luggage boleh? ;p

 happy tok korang. pls nak FM CEBU hikhikhik



tapi tak pa, hati terubat sikit bila dapat goodies beg yang ohsem dari Air Asia. kita dapat Tshirt Cabin Crew wiiii ~ nanti nak travel dengan Air Asia nak pakai laa. kohkohkoh... acah acah pramugari LOL  ;p apa apa pun, best sangattttttt event yang happening macam ni ! mohon laa Air Asia sentiasa buat event event begini lagi ya? nak doa banyak banyak nk menang tiket flight jugaaa kehkehkekehhh

 okay, ai dapat voucher RM10 untuk games di Escape Room Berjaya Times Square..
sapa nak? ai bagi FOC je. komen kat bawah yekk. sapa komen(nama,alamat,no tel) dulu, ai pos ke dia ;))

#giftfromgoodiesbag  pen,keychain,notebook,toiletries kit
yang paling best dapat tshirt hikhikhikk


dah pakai sekali. . orang pandang pelik? hikhikhik














Yang seronok ada event macam ni, AA one more pls! hihi
signature ms eida

20 comments:

  1. Replies
    1. sangat meriah... tapi segan pun ade ramaii bloggers terkenall huhuhu

      Delete
  2. Nak gi jom... minta tiket kat lan careno... dia dapat lebey.. :p

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. AA memang terbaik ! tapi kita tak dapat tiket free HHAHHAHA

      Delete
  4. Menyeronokkkan, tak dapat join ari tu, anak tak ada sapa nak jaga, suami plak outstation keje, tengok team KBBA seronok join AABC...well done korang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee~ xpe kak ju next time boleh join heeeeeeeeeeee

      Delete
  5. wah.. meriah jugak ye acaranya.. ala. sampai ujung bulan ni.. kalau x, boleh la nak mintak vouchernya.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeeeeee~ kenapa hujung bulan taknak ke? mai laa kak ida bg FOC je

      Delete
  6. cantik la t shirt tu.. kenan plk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenan? bpleh la purchase nnti bile travel dgn AA.. hehhee. ehhh boleh beli ke eh.... lupe lak nk tanyaaa hihhihhi

      Delete
  7. Wahhhh seronoknya dpt berkenal kenalan. Kiranya aktif jugak Eida ni ye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aktif tu sangat xde laaa hehehhee.. mana yg terluang leh laa join heeee

      Delete
  8. Assalam ida,
    laaaaaaaa
    naper boh gambor baju tergantung kat dinding???
    boh la gambor ida pakai baju itu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak... HHAHHAHA takleh aaa ida pakaii, kang nampak body aiols melentok entokk HHAHAHHAA

      Delete
  9. ehh..ehhh..dh ade yg dpt ke voucher game tu?xde pun yg bg alamat..klu xde ai nk bg..kih3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ade tuan punyaaa ilaa.. hehehe nexttime okay ;))

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page