Wednesday, April 29, 2015

Pizza Hut Signature Series berharga RM12 je !




Sapa kaki makan pizza angkat tangan? mesti korang dah tahu sekarang ni Pizza Hut dah ada menu baru untuk rangkaian pizzanya . Yang terbaru Pizza Hut Signature Series dari air tangan Chef terkemuka iaitu Chef Nik Michael yang mana sekarang ni dijual dengan harga dua belas hengget jek ! murah ke takkk ? serius murah kan? Pizza Hut Signature Series ni BEBAS GST yek hikhikhik.. Boleh dimakan dengan senang hati di restoran Pizza Hut yang berhampiran dan jangan risau still boleh take away bermula 17April2015 sehingga stok masih ada ~ heeee . . makan bersama family di rumah.. ;)) so cepat cepat pergi Pizza Hut okay!

 Signature Series with Fav Celebrity



Kenapa Pizza Hut Signature Series kali ni SPECIAL sikit dari pizza pizza yang lain? korang tahu kenapa? selalunya pizza bentuknya bulat kan? ni haa kelainan ianya berbentuk segi empat selain Pizza Hut Signature Series ini adalah gabungan tiga keju istimewa iaitu keju cheddar, provolone dan mozarella . . yummy takkk ? *sambil taip sambil telan air liur* kekekee ~


memperkenalkan, The Signature Series Pizza Hut !
 
 Seriously Sriracha
Cebisan ayam, capsicum merah, cendawan, nenas dan bawang merah dengan Sos Sriracha yang terkenal .... ai suka ni ! ai makan 3 slice okayyyyyy ! serius sos dia sedapppp ;)) cuba tau !


Barbecue Bang
nikmati rasa smoky BBQ dengan hirisan ayam, cendawan dan bawang merah
 dengan sos Barbeku


Fisherman's Catch
untuk peminat makanan laut boleh menikmati ketulan tuna, filamen isi ketam dan nenas di limpahan sos Thousand Island . yums !


Italian Primo
kepingan daging brisket, pepperoni daging, tomato, capsicum merah, sosej ayam dan bawang - citarasi Itali dalam setiap gigitan anda !


Pepperoni Perfetto
Pilih citarasa klasik dengan pizza pepperoni ayam atau daging yang telah dipertingkatkan. ini sedap ya ampun. my fav all time !



Serius ai suka Pizza Hut Signature Series ni sebabnya ianya thin crust ala yang kerak nipis tu, bila gigit tu kan, krap krup krap krup bunyii... sedapnya lahaiii ~ boleh beli tiap hari sebab RM12 jek! satu saiz Pizza Hut Signature Series tu boleh dipotong 8 keping..... mahu tak kenyang kan??? Khas untuk pelanggan yang makan di restoran Pizza Hut, ada tawaran hebat untuk Set Pizza Hut Signature Series ni.. 

Signature Course A
Kombo 2 orang
2 pizza Signature Series
2 mangkuk sup cendawan
2 gelas Mountain Dew
2 aiskrim sensation
HARGA RM33.90 BERSIH ! (jimat RM12.50)


Signature Course B
Kombo 2 orang
2 pizza Signature Series
1 Creamy Carbonara Fettucine
1 Tempura Prawn Garlic Rice
4 mangkuk sup cendawan
4 gelas Mountain Dew
HARGA RM60.90 BERSIH ! (jimat RM19.90)

**harga di atas sah untuk dine in sahaja dan mungkin berbeza mengikut lokasi**



22April2015 lepas, ai berkesempatan untuk mencuba sendiri kelazatan Pizza Hut Signature Series bersama sama dengan rakan bloggers yang lain di Pizza Hut Kota Damansara . Bersama meraikan ialah Chef Nik Michael dan Nad Zainal. haaaaaaa comel sangat Nad. Hensem sangat Chef Nik. patutlaa pizza sedap sebab orang nya pun sedap mata memandang ehhh? HAHAHA . .

 tazabarrrrrrrrrrrrrrrrr



Majlis sangatt happening dengan acara makan diselang seli dengan games. Games pada hari tu ialah acara membuat pizza sendiri dan haruslah contest selfie paling ohsem ! dan tentu laaa bukan ai pemenangnyaaa sebabnya ai dok ralit melantak pizza yang super duper sedap di atas meja yang tak putus putus dihantar. habis satu pizza, waiter hantar lagi satu pizza. dan seterusnya sampai arghhhh kekenyangannnnnnnnnnnnn syukur alhamdulillah rezekii pizza sedap heeee ;))

 
mari makan pizza korang?

Good News untuk korang ! Nampak tak New Privilege Card Pizza Hut kat atas ni?
If korang jadik member, korang dapat banyakkkkkkkkk sangat tawaran hebat ! 
Antaranya,  BUY 1 FREE 1 Pizza. 20% OFF for ala-carte pizzas. 
FREE Desserts on your birthday !
Kad ini berharga RM45 sahaja! Its worth Over RM300!!!
dapatkan sekarang di mana mana Restoran Pizza yang berhampiran tau! 
muah ciked ~




dan yang pasti, ai pasti akan datang lagi ke Pizza Hut untuk Pizza Hut Signature Series ini. Untuk Kualiti Hebat, Pada Harga Jimat. yeahhhhhhhh ;)) jom korang pergi Pizza Hut sekarangg wiiiiii ~
 
 thank you Chef Nik for making the super duper yummy pizza. thank you all the bloggers.
thank you Nad. thank you Team Pizza Hut heeeeee ~








Yang LOVE the pizza so much !
signature ms eida

22 comments:

  1. Aummmm...menternak lemak lah jwp nye nt, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas makan pizza ayuh joggging 10round HAHHAHHAHA

      Delete
  2. Replies
    1. hahahhahahhahahhaa mantik laa nak. ajak kakk kekasih hatii pergiiii melantakk pizzaa pulakkks ;p

      Delete
  3. Assalamualaikum ida, wahhh sedapnyaaaaa... glupppp

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida balik tgok entry ni pun dah glup glup! HAHAHHA

      Delete
  4. amboiii gmbr last tuuu..nmpk sgt ida niii...hahahah
    tp mmg nmpk sedap laaa..xtau pun ade piza baru..murahhh pulak tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaha nampak ape ila , baik kata cepatttt!!! aah murah sajokk pergii cepatannn belii hihihii

      Delete
  5. sedapnyaaa pizza. terliur ni kak. Hehe

    ReplyDelete
  6. piza tu nampak sedap, terus perut rasa lapar...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap lyza. yg buat tu hensem terus pizza jadik sedap! ehhh? HAHHAHHAA

      Delete
  7. fifi baru je beli privileged kad tu..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. dipersilakaaaaaaaaannnnnnnnn sure sedap !

      Delete
  9. Assalam ida,
    saaaaaaaaaaakaaaaaaaannn naaaaaaaa
    3 keping???
    diet????? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam ,
      diet? ape tu kak?
      HHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAH

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page