Thursday, April 23, 2015

KBBA Blogger's Day Out

 

Tinggal lagi beberapa hari je lagi, acara gilang gemilang TERBESAR yang dianjurkan oleh Kelab Blogger Ben Ashaari yang korang sendiri tahu dan kenal siapa founder nya kan? Ben Ashaari laa hee ~ Aktiviti Kelab Blogger Ben Ashaari kali ni ialah, KBBA Blogger's Day Out 2015 yang bakal disertai oleh 100 orang bloggers yang bernaung dibawah Kelab Blogger Ben Ashaari yang mana telah mendapat tajaan sepenuhnya oleh Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya, CyberjayaView Sdn. Bhd. . curlas dapat tajaan !  ;p

 The Banner ;)



Korang pernah jejakkan kaki di Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya (KKTTC)? Ai tak pernah. Mengikut sumber yang ai baca DI SINI, ada yang tau dan ada yang tak tau langsung kewujudan taman riadah yang sesuai untuk seisi keluarga dan juga orang perseorangan.. Terletak berhampiran dengan Universiti Multimedia , KKTTC telah wujud sejak 2006 lagi dan mempunyai banyak fasiliti atau kemudahan untuk bersukan seperti driving range , gelanggang tennis , paintball , sirkit go kart , kolam mandi , gelanggang futsal , gymansium , studio menari , gelanggang badminton , squash , dan basketball. Disini juga anda boleh membuat tempahan untuk mengadakan majlis majlis tertentu seperti perkahwinan dan mesyuarat perniagaan.

Bagi mereka yg ingin menempah atau mengadakan perkahwinan di sini , amatlah bersesuaian sangat sangat. Keluasan serta ruang parking kereta yang mampu menampung hingga 500-700 pengunjung pada satu satu masa.. Catering juga boleh terus ditempah disini. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut , boleh hubungi 03-8318 0008 atau tengok sendiri di instagram KKTTC @kelabkomuniticyberjaya.



Tazabarrrrrnyaaaa KBBA Blogger's Day Out ni ! Banyak aktiviti yang akan dijalankan, di antaranya ialah, golf, badminton, paintball dan go kart. dengar citer game golf dengan badminton tu akan diolah menjadik lebih menarik dan mencabar? wahh nevesnya sayaaa. HAHAHAHA.. ai akan hadir bersama hubby. sebabnya hubby akan masuk games badminton dengan paintball tu. Ai? okay kita main golf je. HAHHHAA eh takk takkk... ai akan join Team Lead SenamAerobik okayyyyyyy ! gelek satu gelek dua.. tiga laaagii ewahhhh ~ hikhikhikhk


Actually aktiviti  KBBA Blogger's Day Out (KBDO) ni adalah acara untuk ahli ahli sahaja, para bloggers lain yang nak datang untuk join memeriahkan lagi acara, melihat telatah gelagat, sesi berkenalan dan beramah mesra di alu alukan... jom kita memeriahkan jom jom!! kata founder, jika mendapat sambutan hebat luar biasa, mungkin akan ada aktiviti lain yang dibuka untuk penyertaan umum kelak. . terujake idok?? jumpa Ahad nanti di sana okayyy ! Nampak ida, tegur tegur laa.. saya takk sombong jugak tidak makan orang... saya hanya makan buahhhh jekk. nasi no diet kens HAHAHAHAHA





Antara penaja rasmi KBDO 2015 ini ialah :

Cyberview cyberjaya www.cyberview.com.my
Cosmoderm www.cosmoderm.com.my
Yeos Malaysia www.yeos.com.my
Stamp N Print Enterprise www.stampnprint.blogspot.com
Natalia www.natalia.my.

Terima kasih banyak pada para penaja rasmi KBDO ;))



**korang yang tak dapat join, boleh la scroll scroll #KelabBloggerBenAshaari 
kalau nak tahu gelagat telatah di kejadian hari Ahad nanti.. kompem ada LIVE update heeeeeeeee ~






Yang tazabarrrrrrrrrrrrrrrrrr, jumpa di sana ok!
signature ms eida

16 comments:

  1. wahhh..tak sabar nk tggu update dr ida n korg3 yg pegi..confirm meriah..

    ReplyDelete
  2. huwaaa bestnyee..have fun okayh!..

    ReplyDelete
  3. semoga perjalanan event tuu berjalan dgn lancar. amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tenkiuu :))

      Delete
  4. untung eida.. dapat join event ni.. kite nak g tengok tak boleh.. sebab kite nak g jalan!~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboii nak g jalan manaaa niii fifi weiii heeeeeeeee~

      Delete
  5. belakang rumah nory je ni...boleh join tak???hihihi

    ReplyDelete
  6. Semoga semuanya berjalan dengan lancar. Amin!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page