Wednesday, April 15, 2015

Iphone Iponggg Iponggg Iphone ;p

 

Dulu ai tak minat Iphone, serius. ai rasa aplikasi dia menyusahkan walaupun camera dia tahap walaweyy cantiknyaaaa. but ai tetap dengan android kehkehkeh. . tapi lepas Iphone6 Plus keluar, terus jatuh cintan. tak tahu kenapa ai suka benor dengan handphone yang besau besau. senang nak wasap dengan customer temanya hihihi ~ sekarang ai pakai Samsung Mega yang screen dia 6inci hikhikhik besau kan? 


cadangnya kitaorang nak beli iphone ni sesama bila dah cukup duit TAPI 12April2015, ai belikan hubby Iphone5 as per request dia sebabnya hp dia dah teruk benor. nak terima wasap dah tak boleh. nak msg pun xboleh. bebetul jawab dan call orang je boleh. hikhikhik. kesian. kesian. so kita belikan dia hp baru. suka hubby dapat ipongggggg. walaupun Iphone5 je pun. hikhik. cukup la kan?

  ada orang tanya harga, 
sekarang harga Iphone5 White 64G RM1400(include GST)
FREE Screen Protector & Rubber Cover


ai perasan lately lepas belikan dia hp, kemain baik dia. suruh la apa pun, semua hubby buat dengan senyum meleret HAHHAHAHA.. kelakau! senang nak rasuah huu ~ moga moga berpanjangan la hendaknya yeee... tapi ai is sedih gak la, xdapat nak beli Iphone6+ ai tuh sebabnya duit dah masuk tabung lain. cukup duit tabung ituew, baru la ai nak menyimpan untuk Iphone6+.. sabar ya wahai hati? sementara ni kita pakai la mega pink pinky heeee ~

 happy hati kita nampak die senyum. kalau tak asik la merungut hp rosak itu ini itu ini.








tapi betul ke kawan kawan, nak dapatkan ID APPLE kene bayar RM180?? *register baru kiranya*










Yang belum godek lagi hp baru orang tu hihii, 
signature ms eida

24 comments:

  1. kenapa tak amek 5s je kak??? tak pun ip6 :) welcome iphonelovers :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de duit nanie HHAHHAHAHHA..............

      Delete
  2. Akk pun sama guna mega hehe

    ReplyDelete
  3. ai pun nak ipong enam...waaaaa...kena menabung gak la ni...sob sob...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum ida, dulu pernah gak sheila pakai iphone kejap. yang pasal ID tu sheila lupa lah. tapi macam kena bayar gak dulu. tak ingat berapa. hehehe bestnya andi pakai iphone. moga2 melimpah ruah rezeki ida, boleh beli iphone 6+.. hehehhehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila, amin aminn.. ntah la ada kata kene bayar ada kata buat sendiri free jekkk hihi .. lantak laa dah byr dah pun HHAHHAHHA

      Delete
  5. Pasni senang nak suruh andy tolong pasal cf. Hihi.

    ReplyDelete
  6. phewittttt..untung somi dpt isteri mcm eida..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pewittttttttt..... tak cayang kita tak tahu lah kann huhuhu

      Delete
  7. ipong 6 lawanya...tapi xmmpu...pkai samseng je...hihi

    ReplyDelete
  8. erk...kena bayar dah ke skang? dulu2 x de bayar pape pun... i pon x tau...lama dah i pakai phone i ni..(masih iphone4. tahan betul tepon ni. nak beli baru pun susah nak justify...hikhikhik).

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah laaa yg pasti ida kene bayar. syok la dulu ....... tu la ida sokmo dengar orang cakap ip ni mahal tapi tahan lamaaaaaaaaaaaaa gilaa.. so berbaloiii bayar lebihh hehee

      Delete
  9. Anak okje yg kecik minat sgt Iphone .....budak budak sekarang ...
    Okje ni pasrah ajelah hp apa yg cik abe belikan hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak aiii anak anak pakai IP? pengsan kakkkk hahahhaaa

      Delete
  10. Assalam ida,
    hamboih3
    sonoknya abam sayang uols he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak................ sonok tak terperiii kak hoiii hahahhahaha

      Delete
  11. Akk mampu pakai samseng aje....hehehe...

    ReplyDelete
  12. fifi tak minat iphone jugak..masih setie dengan samseng.. haha.. selalu beli phine darimember.. beze 3 4 ratus dari kedai.. cume kene tunggu dari kilang la..

    ReplyDelete
  13. yang masih setia dgn android,

    ila letteww..
    sobs3..
    hahaha

    ReplyDelete
  14. Erm, rasa mcm tak kena bayar masa memula beli ipad 2012 then guna iphone lak 2014. Tapi tak tau la skrg nie mcm mana lak polisi nyer. Siap pakai dua ID lg Malaysia & US.

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page