Friday, April 17, 2015

Cara Jimat Shopping Online | iprice



Cara Jimat Shopping Online  |  iprice  | Wanita bekerja macam ai mana ada masa nak pergi mall (gitueww) , so ai lebih suka shopping online saja... klik klik klik , then esok barang sampai dekat office. ahh mudahnya ! CUMANYA sedar tak sedar duit dalam bank makin berkurangan jekk HAHAHAHA . .  hari ni ai nak bagitahu Cara Berjimat Cermat Untuk Shopping Online. eceh ada gak cara berjimat untuk shopping ? gituew ~
 
i LOVE iprice 
Your one stop shopping destination katanyaaaaa



Cara Jimat Shopping Online  |  iprice  | Korang pernah dengar iprice ? Amendaaaa ni? Okay korang jangan nak terkebil kebil sangat laaa. meh nak explain. hikhik ~ iprice Group ni kan, sebuah perniagaan yang baru nak startup yang mana iprice mengeluarkan kupon kupon PERCUMA dan diskaun berganda ganda untuk kita ber'online shopping'... kita boleh menggunakan kupon kupon tersebut untuk shopping di store srore yang terpilih....... korang jangan ingat cikai cikai punya store tau. Dengar ZALORA? ok jangan nak menjerit sangat k? hikhikhik
 
 oh nahhh senarai store store yang terpilih yang korang boleh 
shopping guna kupon iprice yeeeeeee

jenis kategori. semua ada. mahu shopping ape? klik jek! hihi

 antara brand yang ada

 contoh kupon / diskaun yang ditawarkan. up to 70% okayyyyyyy




okay macam mana nak guna kupon iprice?
jom kita start

mula mula masuk http://iprice.my/

jangan teruja sangat, sila sign up dulu ye kawan kawan ;p

cara sign up? isi email then pilih la WOMEN or MEN
gitu je hihi



lepas tu, grab je kupon mana mana yang korang suka. tekan kat Get Coupon Code. 
pastu terus keluar pop up macam kat atas ni. Copy Code then Go to website apa yang korang amik tadi. Simple. Masa nk purchase jangan lupa PASTE CODE tadi tau tau. 
kang menyesal tak guna hihi



Cara Jimat Shopping Online  |  iprice  |  Paham dah macam mana nk guna kupon di iprice? okay baguss hehe. iprice ni bukan untuk rakyat Malaysia je tau tapi untuk kaki shopping di Singapore, Thailand, Vietnam, Indonesia, Filipina, HongKong juga iprice menawarkan kupon voucher. Best kan? hebatttttt ! dah jom shopping korang? shopping dengan berjimat berganda ganda dengan iprice yeayyy !



Info, 







Yang tazabarrrr nak shoppingg ! jom !jom !
signature ms eida

20 comments:

  1. ehhh tetiba teringat iprice kita tak buat lagi...ekekekeke...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum ida, iPrice besttttttttttttttttttttttt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila, yekeeeeee? sbarr sabarrrr habis duit aku gaya gini HHAHAHHA

      Delete
  3. dia macam groupon ker ni...hehehe bab2 murah ni mmg cepatt jer...;)

    ReplyDelete
  4. baru tau thnks info...abislh rimau mngaum sajalh kot pas nii....😃😂

    ReplyDelete
  5. ehehehe makin lajuu le duit kuar.. ahaks.. cepat2 those yg suka shopping tu..

    ReplyDelete
  6. wahhh menarik...sesuai utk kaki shopping on9 mcm ai..Tq ida bg info..

    ReplyDelete
    Replies
    1. welkammmmmmmmmmmm hehe sila guna sebaik mungkin ewahh ~

      Delete
  7. hahaha.. same2 terjebak lah kite kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahahhaa kita terjebak takpe jgn bgtau suami sudah! HHAHHAHHA

      Delete
  8. yeayy dh signup..jap lg nk cuci mata..hik2..arini cuci mata dulu..esok dh gaji kite cuci duit..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahah proses cuci duit in the progresss muahahhahahahha

      Delete
  9. Assalam ida,
    ramai gak blog wat review iprice ni kan3
    nice sharing uols :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak ,
      hehhe aah review website yg bagus ni kak ;))

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page