Monday, April 20, 2015

Blouse Muslimah Murah | MyBlouseShop.com





Blouse Muslimah Murah | MyBlouseShop.com | Sapa sini suka pakai blouse ? tak kira pergi office ke, pergi jalan jalan ke, pergi melawat sedara mara ke? ai suka pakai blouse time pergi kerja. sebabnya ai is dah boring pakai baju kurung. sekali sekala tukar ke blouse dan skirt baru la stylo kehkehkeh . . . dan kegemaran ai suka pakai blouse time balik kampung, ehh tunjuk sopan sikit depan family in law HAHAHA

 
close up blouse dari MyBlouseShop.com



Blouse Muslimah Murah | MyBlouseShop.com sebab itu ai memilih Blouse di MyBlouseShop.com ni sebabnya, koleksi blouse blouse dekat sini, semuanya sopan sopan gituh, labuh bawah punggung dah semestinya, design dan warna yang moden dan trendy, senang nak mix and match. blouse blouse dekat sini terdiri daripada kain jenis cotton, chiffon dan denim. eh ai suka laaaaaaaaaaa ;)) blouse trendy tak kisah nak pakai dengan skirt ke, dengan seluar pun boleh.. pandai pandai kita nak mengayakan tapi maintain sopan ayu gituh yaaa ;))
 
 pakai blouse dari MyBlouseShop.com ni nampak kekurusan di situ 
ai like *lompat bintang*
hiihi ~




Blouse Muslimah Murah | MyBlouseShop.com |  sekarang ni,  MyBlouseShop.com ada dua deisgn baru. Blouse Labuh Zafira dan Blouse Labuh Dania.. cepat cepat bukak webiste dan jenguk design baru ni, wahhhhhh lawa boleh tahan.. warna comey ! sukaaaaaaaaaaanyaa ;)) terus fikir warna skirt apa eh ada kat rumah yang boleh di mix kan dengan blouse blouse ni? hehehe ;p

 Blouse Labuh Dania
Ciri-ciri, butang di bahagian dada dimana ianya sesuai digayakan oleh ibu yang menyusukan bayi. Leher bulat dan lengan caf(mesra wuduk). Kain jenis wool peach yang mana material ringan ala satin tapi tidak berkilat.. yang didatangkan khas dengan empat warna terbaik iaitu Dania Brown, Dania Grey, Dania Red dan Dania Yellow.. Saiz ada dari S hingga XXL. Cutting adalah STANDARD ;))

 

Blouse Labuh Zafira
Polkadot. Ciri-ciri, butang di bahagian dada dimana ianya sesuai digayakan oleh ibu yang menyusukan bayi. Leher bulat dan lengan caf.. Kain jenis cotton dan denim yang didatangkan khas dengan enam warna terbaik iaitu Peach, Red, Blue, Green, Pepel dan Dark Blue(sold out). Saiz ada dari S hingga XXL. Cutting adalah STANDARD ;))



Selamat Shopping EveryOne !





Info,
  • sms/whatsapp ke 012-663 8972 (Nazlin)
  • email myblouseshop@hotmail.com

Website : www.myblouseshop.com








Yang selesa berBLOUSE ;))
signature ms eida

14 comments:

  1. comelnyer kak ton baju tu hihii :)

    ReplyDelete
  2. cantik.. kemeje die.. yang ida pakai tu cantik.. labuh.. mesti selese..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selesa sangat! tak risau tersingkap kehape hehehheheeeee

      Delete
  3. salam ptg dya singgah sini ya , jemput singgah my blog :)

    ReplyDelete
  4. ala nyampah laaaa sebab kene pegi terjah gak...hahahahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahahaha ala menyampah laa dah TERbeli ke belum? kekkeee

      Delete
  5. suka jgk kalau pg kenduri pakai gini.. gayakan dgn kain kembang payung hihihihihi ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bile orang puji kita pun kembang setaman HAHHAHA

      Delete
  6. cantik2..

    tapi akak dah tak pakai dah.. dulu2 mmg gila beli blouses..

    ReplyDelete
  7. idaaaaa!!!
    comeiiiii..nak jugakkk..
    dh follow kt ig

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page