Wednesday, March 25, 2015

Zinger Rice Wrap KFC hanya RM4.90 !

 
 

Zinger Rice Wrap KFC | Korang dah cuba menu baru KFC? Ai sudah ! Siyes sedap sangat plus mengenyangkan sebab lengkap nutrisinya. ada sayur. ada ayam (wajib ada , barula Kepsi kens ;p) ada nasi. haaa nasik tahu takkkkkkkk.. makan seketul jek dah kenyang.. memudahkan betul kerja emak emak zaman sekarang ni.... asal tak sempat nak masak untuk anak anak, beli aje Zinger Rice Wrap KFC Ala Carte baru RM4.90 .. Kalau Set Zinger Rice Wrap KFC baru RM7.80 (mengkiut lokasi), lengkap dengan Air Mountain Dew & Crispier Fries ;)) dah boleh dapatkan di semuaaa cawangan KFC Malaysia ye kawan kawan ;))

Zinger Rice Wrap KFC adalah gabungan kepingan Zinger kegeramaran ramai dibalut dengan tortilla 9-inci yang enak berintikan nasi Colonel, sayuran segar seperti tomato, bawang, timun rangup dan sos mayo-limau. sesuai untuk orang diet macam ai yang nak mencari sesuatu yang mudah dan enak dimakan heee ~



19Mac2015, di KFC Pavilion, ai sempat attend jemputan dari KFC untuk Zinger Rice Wrap Blogger's Party ~ sampai sampai je semua bloggers tengah sibuk berkerumun dekat satu meja ni. dah kenapa kan? ooooo rupanya ada model Zinger Rice Wrap. nampak terliur ! sebabnya ai lapaaar teruk time ni HHAHAHA . . . tapi ku tahan jebatt ~

 
makan diaaaaaaaaaaaa !!

i'm here for u Zinger Rice Wrap KFC HAHA



Lepas Ucapan dari Ms. Jamie Fong, Senior Marketing Manager KCF Malaysia, ada sedikit TV Commercials yang dipertontonkan.. nice one. dan acara yang ditunggu tunggu adalah MAKAN. HAHAHA.. time ni la para bloggers di beri rasa menu Zinger Rice Wrap . . ai amik satu. sedap. eh tak cukup amik lagi satu. HAHHAHA sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaa  ;)) ada orang siap amik tapau bawak balik rumah... nampak benor sedapnyaaaaaaaaaaa Zinger Rice Wrap wiii ~

Selaras dengan promosi KFC Zinger Rice Wrap Selaras, KFC dengan kerjasama Fly & One FM juga akan melancarkan pertandingan foto #GrumpyNoLunchFace di Instagram. Peminat KFC digalakkan untuk mengepos gambar 'riak wajah kecewa' mereka kerana tidak sempat makan lunch akibat jadual sibuk, dan jangan lupa letak hashtag #GrumpyNoLunchFace . Pemenang yang dipilih akan menerima hadiah menarik dan juga kejutan dari pihak KFC dan stesen-stesen radio tersebut.

MASUK TAU KORANG !!!


Sesambil menghayati kesedapan Zinger Rice Wrap ni, kitaorang main Games. ada 2 jenis games. satu main wrap wrap since today menu kita Zinger Rice Wrap katanyaaa hii ~ korang tahu wrap dengan apa? wrap badan kawan dengan tisu segulung !!! dah macam mummy the returns dah sorang sorang hiiii ~
 
Untuk games wrap ini, Team Ruby menang yeayyy !
 Diwakili oleh Yaya&Uzu. heee~



Games kedua main passing box flow with songs. haa sesuka hati aku bagi nama games. HAHHA. setiap kali lagu berhenti sapa yang tengah pegang box, memang sure ada 'task' yang dikenakan. HAHAHA. tapi segigihnya ai nak elak kene. kehkehkeh ~ tapi jangan risau walau kene task macam macam, pihak KFC tetap bagi habuan gituh. heee ~ selambak voucher.... bile eh nak redeem voucher ni? hehehheehee ~


main games sambil gelak. sambil gelakkan orang kene denda macam macam gaya kene buat. happy sangatt. . lepas semua acara hadiah diberi, tiba masa kitaorang berposing sakan. bloggers dengan camera manaaa boleh pisahh huuu ~ settle down dalam pukul 10pm lebih, terus balik rumah dengan perut kenyang makan kepsi. hancus diet aku... kahkahkah !


with Iena & Rara

dengan satu meja................ memasing muka lapo nk terkam Zinger Rice Wrap KFC
HAHHAHAH

eceh lan ade gaya pegang gopro dah boleh beli dah nii raaaa  hikhikhik


semua bloggers yang sempat hadir pada KFC untuk Zinger Rice Wrap Blogger's Party








Yang esok esok lusa nak pergi redeem voucher lah! hihihi
signature ms eida

10 comments:

  1. mcm nk tryyy je wrap tu......tp kt sini xde kfc..kene tunggu balik. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap! menu yg sangat membantu kita bila busyy tak sempatt nak masak hehehee ngap ajek! sedap !

      Delete
  2. kemahen muka nampak makanan depan mata. haha!

    ReplyDelete
  3. Meriah event blogger ni...seronok2 dp cuba resepi terbaru kfc ni...fuh fuh fuh nanti sis nak pi cuba...korang review akak yg x sabar hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergiiiiii murah jee xsampai lima henget ! hehehe

      Delete
  4. sedapppnya....eh tak sedaplah ade sayur...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahahahha siut jek noryyy..ok ok nory buang sayur tuh hehehee

      Delete
  5. bestnye.. kene try jugak ni eida.. sedapnye.. lapar!~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page