Thursday, March 26, 2015

Tip Kurus dengan Assez Slymm

 

Tip Kurus dengan Cepat dan Semulajadi dengan Assez Slymm | Pernah dengar tak Assez Slymm ?? Assez Slymm ni satu minuman kesihatan yang membantu menurunkan berat badan kita. alah, ai kan sedang dalam proses menurunkan berat badan kan? so ai tengah consume produk Assez Slymm ni ;)) Assez Slymm juga membakar lemak dengan cepat, dapat menghalang penyerapan karbohidrat yang menjadi lemak dan sekaligus dapat menambah tenaga kitaaa ;))
 
1 kotak ada 20 sachet


Tahu tak korang, Formula Assez Slymm ni membolehkan kita kurus dengan cepat dan pantas. Sebabnya ianya memberikan rasa kenyang yang berpanjangan tanpa rasa sakit perut. Kalau korang malas bersenam TAPI nak kurus, cuba lah Assez Slymm ! Tapi bagi yang RAJIN bersenam dan korang consume Assez Slymm, PASTI LAGI CEPAT KURUS !!! yeayyyyyy ;))

 bestfriend sekarang ni. hikhikhik . . ai baru minum seminggu. dalam masa seminggu ni, sistem perkumuhan ai (paham2 ape lah yekk) lancar. . xsempat lemak nak menternak, dah kene push keluar HAHAHAHA . . itu belum masuk bab angin angin yang keluar hikhihk .. badan rasa ringan sikit la.. syoknya !




Assez Slymm bertindak sebagai 'carbo blocker'. Bagus kan? makanan kita tak sempat jadik lemak dah terhapus hee ~ Pengambilan Assez Slymm tidak akan memberikan kita kesan sampingan dont worry okay? Sebagaimana ai ajar, sebelum cuba mana mana produk, kita check dulu piawaian dia. Dan terbukti korang tak yah risau sebabnya Assez Slymm LULUS MeSTI dan sudah tentunya ianya Buatan Malaysia ;))

info belakang kotak



Okay, macam mana nak minum Assez Slymm ni ?? 1 sachet korang campur dengan air panas dalam lebih kurang 150ml jek. kacau dan minum panas panas ! Rasa? Ala ala susu nestum sedap manis........... bau pun harum jek. . tak da la kene minum sambil tutup hidung ke.. hihi.. Disarankan kita minum Assez Slymm masa perut tengah kosong maknanya waktu pagi sebelum sarapan pagi tuh............. or malam hari kita tak amik dinner, so boleh la amik Assez Slymm ni.. okay korang ?? so dapat la elak makan nasi di malam hari heeee ~

 
Sediakan cawan berisi air panas. guna sepaket Assez Slymm. Kacau. Siap untuk diminum panas panas... ai kadang kadang buat waktu sarapan pagi. kadang kadang untuk dinner. dua dua mengenyangkan........... sangat membantu la dalam proses ai menurunkan berat badan ni haa. heee ~



Korang nak tahu tak, sekarang ni, Assez Slymm ni tengah ada PROMO !! Harga Asal RM150. TAPI PROMO SEKARANG HANYA RM99(Semenanjung) & RM110(SabahSarawak) FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA!! ehh rugilaaa tak beli kan? untung untung kurus macam che ta hikhikhik . . Yang paling bestnyaaa, setiap pembelian sekotak Assez Slymm, korang akan dapat  E-Book Panduan Untuk Kuruskan Badan Dengan Cepat secara PERCUMA jugak ! wiiiiii ~ Apa E-Book ni? Petikan dari E-Book  "Sebenarnya senaman bukanlah perkara utama untuk turunkan berat badan. Faktor utama untuk turunkan berat ini adalah KAWALAN KALORI MAKANAN"  Haaa best takk? macam macam tip dikongsikan dalam E-book ni. so, korang jangan lepaskan peluang k!


Nak beli? Okay macam ni cara nya, CALL/SMS/WHATSAPP je nombor ini 0139200106 untuk segala pertanyaan segala pembelian tempahan okay? mari la kita kurus dan sihat bersama sama ehhh hikhikhik ~ tapi kan korang jangan risau, if korang minum Assez Slymm ni tapi TAK JADIK apa, dont worry its "MONEY BACK GUARANTEE"

ai sudah, korang?  ;p




Info:








Yang sekarang ni pun tengah layan Assez Slymm hihi,
signature ms eida

17 comments:

  1. hari nie kat mana2 mesti ade topic assez slymm nie..nie yg membuak2 nak cube nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida baru cuba seminggu, rasa badan ringan.... cuba la sya.... tgh promo ni ! HAHAHA

      Delete
  2. pandai possing .. mmg dah nampak kurus ... jelsnya.. jelsnya ...okeyy nak order .. skrg sbb tak di ajak buat review haha...harga promo tu buat kt tergoda....

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli kakkkkkkkkkkk jgn tak beliiiiiiiiii... posing ni dedulu ingat nak jadk model tapi xberapa nk kurus , di tolakk HAHHAHA

      Delete
  3. Assalamualaikum ida, semoga ida dapat capai target berat ideal yang ida nak tu. hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila, masih sheilaaaaaaaaaaaaaaaa

      Delete
  4. Suka! Suka!..Assez Slymm ni buat badan rasa kenyang je...x rasa lapar membuak2...gambar last tu mengancam...dik ida dah kurus...keep fit dik...sis suka tgk ida yg ceria hari2 hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom kurus bersamaaa ! stay fit. stay healthy hehehe

      Delete
  5. idaaa....kurusnyaaa........telinga....kehkehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. manaa nory nampak telinge ida??? HAHHAHHAA

      Delete
  6. Assalam ida,
    waaaaaaaaaaaaaa
    pose maut uols :P
    naaaaakkk kurus
    ok bye

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak............. maut ke? kahkahkah *pengsan*.................. mai laaa mai laa minum Assez Slymm nii hehhehe

      Delete
  7. Replies
    1. wiiwiiwiwiiwtttt belum lagi capai targett sabarrrr hihihihi

      Delete
  8. Assalam... tumpang tanya... sekarang masih amalka produk assez slymm ke? macam mana? sekarang mmg dah selim melim ke?

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page