Tuesday, March 24, 2015

Tip Cantik dan Sihat | Beauty Oat

 


 Beauty Oat
Collagen Plus + Oat Drink Formula


Tip Cantik dan Sihat | Beauty Oat . .  sapa nak cantik sihat kurus dalam masa yang sama? angkattt kening ciked~ hikhihik. . sekarang ni ai ada try satu produk kecantikan. kemain nak kurus putih gebus gebas HAHAHA.. Ai consume Beauty Oat. . Ianya adalah minuman Kolagen dengan Oat.. Kolagen for kecantikan. Oat pulak kan sumber kekenyangan sepanjang hariii. . wii ~


TAPI sebelum consume, korang kene check dulu HALAL ke idok produk. mana mana produk pun kene check kan? so korang jangan risau Beauty Oat totally HALAL dan LULUS di KKM, GMP, MeSTI dan paling penting Buatan Malaysia uolssss ;p  dah YAKIN selamat, mari minum dengan senang hatiiiiiiiiiiiii ~

dekat kotak pun ada terpapar segala jenis piawaian Beauty Oat.
jangan risau k?



Apa sebenarnya Beauty Oat ni?? Ianya kolagen pertama dan satu satunya di Malaysia yang mempunyai kombinasi Oat, Kolagen Marin, Ekstrak Sakura dan Ekstrak Buah Delima, yang mana terbukti berkesan dalam mencegah penuaan awal, melegakan keradangan kulit dan mengurangkan kerosakkan radikal bebas kepada badan kita.. Tiada masalah kalau kita consume hari hari ok? 

 
sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa Beauty Oat..
pls make me beautyyyyyyyyy  kikikikiKI~



Cara minum Beauty Oat ni? Senang jek.. Satu cawan penuh air SUAM (jangan sesekali campur air panas tauuuu hilang kolagen dia youuuuu ;p) satu paket Beauty Oat dimasukkan ke dalam cawan tadi dan kacau. SIAP diminum. hihihi. Consume 2x sehari. Tapi ai sayang nk minum banyak banyak nanti cepat habis so, ai minum PAGI sahaja. HAHHAHA. Masa sarapan tu kita minum Beauty Oat. tak yah amik makanan heavy lain pun sebab perut ai is dah kenyangg minum Oat. see see leh kurus kan !! HAHAHA

 
Siap untuk diminum yeayy !


pepagi banyak kerja, tak sempat nak makan pun.
minum secawan Beauty Oat settle kenyang sampai tengah harii ;)




Harga Beauty Oat
RM79.00 WM
RM89.00 EM

Info
Call : 03-9100 2265 / 012-2444 014 / 012-2444 041
Email : Babeskin365@gmail.com






Yang suka minum oat, bajet nak kurus kan? ;p 

signature ms eida

20 comments:

  1. dari pengalaman sendiri yang consume beauty oat, ianya sememangnya bagus sebab menghilangkan rasa letih... :)

    ReplyDelete
  2. k lily dah minum dah beauty oat ni, memang cuti perut sungguh hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap kan? semua suka ni. ni yang nak istiqamah hehehehhe

      Delete
  3. Rasa macam nak beli jeeeee....rasa macam nak try jeee....aummmmmmmmm...sedap2 ye tgk dik ida review...good review dik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli la beli la beli laa sedapppppppppppppppp

      Delete
  4. Tak berapa gemar oat.. tapi yang ni tak taulah.. Tak pernah try lagi.. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan totally oat. okay je rasa dia. hehe try dulu...... msti suka nnti ! hehehe

      Delete
  5. Pernah rasa kawan punya, memang sedap sungguh. Kenyang pun kenyang. Menyegarkan tubuh badan. Terbaiklah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan punya ina rasa? hahahha pergi grab sekotak cepat hehhehhehee

      Delete
  6. Assalam ida,
    dia ghaser susu ka soya???
    he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak....... rasa susu ade oat heheh. soya? xlah hehehhehe

      Delete
    2. Alaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      iols bab susu2 ni yang tak leh elan dek anak tekak :P

      Delete
    3. ok campur milo hahahahhahahahahha

      Delete
  7. ramai kata sedappp tp tak pernah minum lg .. ida mmg nampak kurus dh sekarang ni .. hihihi hari bwk bekal buah dgn yourgut resepi ida .. tp xde salah .. yumii².. cantiklah baju ida lolipop haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak kurus dah ke kak? cepat sangat ni. gemuk lagi ni kakk hehehe.... kemain lolipop yek! hihihihi

      Delete
  8. perkongsian yg sangat menarik dan bermanfaat. :)

    Nak tak exchange link blog dengan saya?

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page