Saturday, March 14, 2015

Sedapnya Steaky Beef Delifrance !



Orang makan kita pun nak makan. eh salah ke? dah tu motif masuk gambar dalam media sosial mesti lah nak tunjuk apa yang kita makan? kawan terjebak, perli perli pulak. adeh. tipikal melayuuuuuuuu~ malas layan. ai pergi jugak HAHHAHAHHAHA ... duit sendiri kottt what the pffffff ~


well, ai memang kuat terjebak bab makan. kehkehkeh. hari tu kawan ai upload pasal Delifrance ada menu baru. sedap katanya. menu ala ala diet katanya. eh yeke? jom pergi cuba . hahaha ~ ajak hubby pergi.. kadang kadang laki sendiri pun malas layan tekak bini. tapi kadang kadang dia follow jugak.. so, yang pergi Delifrance ni, nasib baik dekat dengan rumah, so hubby turutkan jeekkk dengan muka tak puas hati HAHAHA ;p

  
inilah motifff utama kitaaaaaaaaaaaaaaa
steakyyyyyyy !


ai order Steaky Beef.. sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! hubby ai orderkan Spicy Fish. orang kata sedap. tapi tekak hubby cakap tak sedap. disebabkan lapar, hubby makan jugak... ai rasa sedap jek. ntah hubby ni. moody kot? kene paksa makan dekat Delifrance. HAHHAHA


menu lain di Delifrance. korang leh try nanti yekk.




ni laaaaaaaaa Steaky Beef ai... disebabkan roti dia dah habis. kita ganti roti lain. tapi xpe.. same je sedap. wiii ~ licin ai makan weiii 



Spicy Fish with rice. hubby tak gemar. tekak ai sedap jekk.. 



next time datang kita makan menu lain pulak ... hihihi. hari tu ai pergi branch Leisure Mall. Delifrance banyak branch di serata tempat. korang check it out website Delifrance k? 








Yang nak try menu Lamb pulak nanti! machem sedappp jekkkkk
signature ms eida

14 comments:

  1. assalamualaikum ida.. hahahhaa sheila pun kuat terjebak tapi hadi tak suka makan fast food camni. hahaha tapi kalau mengidam, laju je bagi green light

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam.......... kene ajar tu. dulu andi pun tak suka. ida ajar, boleh je kadang2 masuk tekak die hehhehehe

      Delete
  2. tgk steaky beef tu mcm sedappp gila jeeeeeee

    ReplyDelete
  3. WoW.. dh start lapar balik..hehe.. visit my own new personal blog noorainihalim.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. opppssssssssss tersangkut gak ni lepas tgk sticky beef huwaaaaaaaaa....tggu duit overtime keje masyuk baru pi hahahhaha dapppppp

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi kakkkkkkkkkkk jgn tak pergiiiiiiiiiiiii heeeeeeeeeeee

      Delete
  5. selamat sambil bace ni sambil makan bekal.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rajinnya bawak bekallllllllllllllllllllllllll

      Delete
  6. Assalam ida,
    alaaaaaaaaaaaaa
    geramnyaaaaaaaaa
    nak jugak sob3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak, pergi kakkkkkkkk jgn tak pergiiiiiiiiiiiii heeeeeeeeeee

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page