Friday, March 13, 2015

Instant Shawl Murah by SafuraOnlineShop

 


Instant Shawl Murah by SafuraOnlineShop | Dulu ai tak suka instant instant ni. sebab rasa macam melepekkk je dekat muka ai. kalau pakai tudung melepek melekat , dah tentu ketara pipi tembam! HAHAHAHAHA *kemain nak sorok* harus laaaaaaaaaaa ;p tapi sejak dua menjak ni, perangai malas gosok tudung semakin menjadi jadi, terpaksa la aiols pakai tudung instant............


Bila rara offer instant shawl dia, ai kata boleh laaaa meh nak try................. pagi pergi kerja sarung eh eh dah siap ? eh eh? terus ai TERsuka dengan instant shawl rara ni ... tak de la melekat sangat kat muka . tak nampak pipi tembam sangat. . HAHAHA

 tudung instant chiffon yang rara bagi. ai suka ! tapi kene gosok la sbb dia chiffon.
tajam je muncung dia. pipi still boleh sorok kahkahkahkah


bila dah sedap pakai, ai mula la cari rara untuk beli yang jenis lain pulak wiiiii ~ ye . rara ada banyakkkkkkkkkkkk pilihan Instant Shawl tahu? ada yang perlu gosok. ada yang TAK perli gosok.. ada .. ai beli yang TAK PERLU GOSOK. kain baldu berat jatuh ke bawah. sedap pakai. sejuk. ai like................... 

 tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa serius TAK PERLU GOSOK. 
kejap je dah siap pergi kerja tadi hihihi ~
ai pilih INSTANT SHAWL BALDU KALER UNGU BLINK BLINK~




Suka tak?
Nak jugak?
Contact Rara di 019-477 4240
Instagram  : https://instagram.com/safuraonlineshop/
Blog : http://safuraonlineshop.blogspot.com/







Yang suka sangat, rara pls restock style lain k!
signature ms eida

14 comments:

  1. Assalamualaikum ida, tunggu gajiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam.............. book dulu akak, gaji bayar ! HAHHAHHHA

      Delete
  2. Wah.. cantik.. senang kan ada instant shawl ni..jimat masa.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpeee jimattt masaaa pagi pagi yg selalu dok rushing tu HHAHAHHA

      Delete
  3. Assalam ida,
    eh3
    macam terbekenan pulop
    motip : TAK PERLU GOSOK :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak..................... ye. motif tu kita FOKUS. hehehe

      Delete
  4. wuwuwuwuwuwuw mekasihhh idaaa.lap lap lap uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! antek angat yg purple tu tau! go pro kalau habis batt sila charge yeww.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wuwuuuwuuuu~ sedap rara hoii nnti design baru nak satu k!

      Delete
  5. Omeyyyyyyyyy angatttt angattttt dik ida pakai...semoga murah rezeki rara aminnn...seronokkkkkkkkkkkkk pakai instant shawl yg tak yah gosok...jimat duit letrik hahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha omeyy angat *kembang hidung* HAHHAHHAHAHA

      Delete
  6. macam best tudung tak perlu gosok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yesza tak yah gosok malasssss hahhahahhaaa sarung je siap

      Delete
  7. moh le memborong kat GM Klang hihihihi .... senang jimat masa dan tenanga kan ... rambang tgk ig shop rara ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. GM Klang? adoii jauhnya akakkkkkkkkkkkk hihii

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page