Friday, March 20, 2015

FREE SEATS AIR ASIA 2015 IS COMING !!!

 


AirAsia.com Newsletter
20 Mar 2015


Things can't get any BETTER than this!
STAY TUNED
23 Mar 2015, 00:00 GMT +8
 
24-hour Priority Access
22 Mar 2015, 00:00 GMT +8
 
 
 
Are you a BIG Shot?
 
SIGN UP   LOGIN




tadaaaaa ~ tadi baru dapat email pasal Free Seats Air Asia 2015 ni. Travel period tak tahu lagi. ai syak mesti untuk tahun depan ni kot?? kalau gituh, leh laaa cari ticket for 6th honeymoon yeayyy ! tempat dah ada beberapa pilihan. duit? kejap nak pergi korek mana mana kejap HAHHAHHAA. . . korang yang mana dah aim nk travel, ini lah masanya wiiii ~ 


nak nak pulak, ai ahli Big Shot, dapat la cari ticket ahad tuh. xdela serabut 23Mac2015 dengan public hikhikhk.. korang ahli BigShot tak? pergi register cepat !!! dulu ai beli ticket Bali dengan harga RM270 seminggu tu time time macam ni la, aim Free Seats Air Asia, bangun pukul 3am cari ticket HAHHAHA. this time nak kene bangun jugak 3am !!kah kah ! 


mesti korang kata ai gigih kan? yelaaa nak dapat murahhhhh punya pasal. kita bukan ada duit kepuk kepuk yang boleh beli ticket on the spot. huuuu ~ kita beli ticket setahun awal HAHHAHHA.. so, happy haunting the tickets korang semua ! wish me luck kekekkekek ~









Yang get ready nak mengorek HHHAHAH

signature ms eida

18 comments:

  1. bestnya.. good luck!
    jom join http://rahsiahatikuyangtidakkufikirkan.blogspot.com/2015/03/segmen-kad-cinta2.html

    ReplyDelete
  2. Oitt..bestnya..honeymoon je kann...hheheh

    ReplyDelete
  3. Ai pun bru dpt email ni jugak! Hikk! Jom g vacayyy! Amik kesempatan yang ada.. hihi.. :)

    ReplyDelete
  4. jom skodeng jom..akak dah get ready ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida pon !! HHAHAHA dah berjaya grab yeayyy !

      Delete
  5. Hahha sama la kita eida. Nak pegi holiday kne korek2 menabung bagai. I got the same email tu. Tpi x berhasrat lagi nak beli, sebab baru je beli hari tu untuk bln 11 ni. Lama lagi kn. Hahahah Anyway moga dapat tix harga idaman kalbu.. Jemput singgah

    ReplyDelete
    Replies
    1. bln 11 incoming. bln 9 pun incoming. tapi ida grab jugak HAHHAHAHHAHHA

      Delete
  6. Terlepass pandang kot emel dr tony fernandes ni...hihik...thanks ida for the info...xpe beli tix dlu korek duit nak jalan kendiann jer pikior...hahak..;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahh kan... kalau burn pun berapa laa sangatt rm35 je pon HHAHAHHHA

      Delete
  7. Kak ida.. ajar la ai macam mana nak guna big shoot ni.. ada dah akaun dia, tapi sampai skrang nak reti-reti guna... nak g hanimun jugakkkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak dik, tak reti guna? tersangatlaa rugiii.. okay nnti kak ida up entry ya!

      Delete
  8. Assalam ida,
    dapat daaaaaaaakkkkkkkkk????
    he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak.. u guess? mestilah dapattt !! HHAHHAAHHAH penat tauu bangun kul 3am hikhikhik

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page