Wednesday, February 18, 2015

Tayangan Perdana Filem COVERINA

 

Semalam, 16hb Februari 2015, ai berkesempatan untuk menghadiri Tayangan Perdana Filem COVERINA sebagai media blogger. Ai bawak sekali kakak ai sebagai teman. Tayangan Perdana Filem COVERINA ini telah mendapat kerjasama dari GSCinemas Nu Sentral yang mana adalah lokasi terbaru rangkaian pawagam Golden Screen Cinemas yang terletak berhampiran dengan KL Sentral..

 
with the poster
*nampak tali bra youuuuuuuuuuuuuuuuuuu*



Filem COVERINA, terbitan SPS Jaya Sdn. Bhd, lakonan Pekin Ibrahim, Elizad Sharifuddin, Cat Farish, Arissa Hidayah, Kina Jamal, Shahrolnizam Sulaiman dan Zazly Baginda , dan diarahkan oleh Khalid Nadzri (Pengarah Drama Zahira)

 
teraju utama. haruslah kita posing bersama kehkehkehe



Sinopsis filem COVERINA - menceritakan mengenai kisah seorang lelaki, yang terpaksa menjadi seorang wanita hanya untuk mendalami perasaan dan naluri majikannya, seorang perempuan yang pernah dikecewakan lelaki. Apa yang menariknya filem ini bagi ai, filem ni santai.............. filem lawak. ai gelak berdekah dekah semalam dengan kakak ai. . lucu habis laa bila Pekin jadik perempuan. kehkehkehkehhh . . bagi ai sesuai untuk kita yang stress, moody bekerja kan? haaa tonton laaaaaaaa Filem COVERINA ni. kompem korang menangis nangis terpaksa gelak berdekah dekahh

 
 salah satu adegan pekin menjadi perempuan kikikikiki ~



Filem COVERINA ini bakal ditayangkan pada sambutan Tahun Baru Cina ini iaitu pada esok hari,  19hb Februari 2015 bersamaan hari Khamis. mari pakat ramai ramai tok wan, nek mah, pak long , makngah semuaaaaaaaaaaaaa serbu pawagam dan tonton filem bergenre lawak parody ini ! COVERINA !!


sapa yang hati motor, cerita ni ada sedikit berkaitan dengan bikers jugakkkkk ~!






Yang sunyi sepii je orang kat opis ni semua pakat cuti hoiii !
signature ms eida

12 comments:

  1. Oo citer lawak ke..hikhik..
    poster filem xnmpk mcm citer lawak..
    klu keje la skang ni..ari jumaat cnfirm aii lari pegi tgk citer ni..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... nampak mcm citer bunuh2 tapi rupanya poster tu gmbr pekin jdk nyahh HAHHAHHAA

      Delete
  2. Ok... tggu masuk astro nnti... wakaka...

    ReplyDelete
  3. kalau download ade tak? hahaha.. kene tgk ni.. tgk pekin tu pon da lawak.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HHAHHAA sorang astro 1st sorang nak download. cisss HHAHHAA

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page