Sunday, February 22, 2015

Readymade Inai Murah



Readymade Inai Murah |  Ai memang suka pakai inai. tiap kali nak holiday anniversary ai akan pakai. sebelum ni, ai paksa Sis P petik daun inai dekat belakang rumah dia, then hubby akan tumbuk sampai lumat , then baru hubby akan pakaikan untuk ai. leceh sikit laa.. tapi ai is sukaaaaaa pakai inai, nak buat macam mana kan ????

Readymade Inai Murah | TAPI, tahun ni sangat bermakna bila, my kembar dah mula jual inai readymade yeayyy ! so tahun ni ai amik inai dengan Mila jek.. nak test sama tak inai yang mila jual ni dengan daun inai. mari kita try

merah tak kawan kawan??? ai pakai selama 2jam jekk. . pun dah merah cenggini. kalau ai pakai seharian warna dia macam mana pulak? perghhh lawaaaaaaaaaaaaa gilasss ni !


Readymade Inai Murah | Inai yang Mila jual ni, sebenarnya dah masukkan dalam tiub jek. sangat mudah bagi kita sebab time nak pakai just picit picit jekkk.... kemaskan sikit sikit kat jari, then siap ! ai tanya hubby "mudah tak pakai inai tiub mila ni?"  hubby jawab "senanggggggggggg! tahun depan amik ngan mila lagi..pakai dengan kaki kaki sekalii... " HAHHAHA perli ke hape laki ai nii ???

ni la tiub inai ;)) 1 tiub kon ni ada 
Inai 40gram RM12 sajok! MURAH kan??
sebelum guna masukkan dalam peti ais bahagian atas tu. bila nak guna keluarkan selepas 1jam, inai dah cair boleh laa gunaaa ;))

hubby mula pakaikan inai. dalam 15mins dah siap. eh kejap je?

satu tiub inai , ai pakai 10jari. kecik je jari jemari ai...... hikhikhik
duduk la termangu mangu selama 2jam. then ai basuh...  takmo pakai lama lama sebab mila cakap dia cepat merahhhh huuuuuuuuuu ~

asik la berendam, rugi inai ai.... HAHAHA

 bila holiday honeymoon pakai inai, aura honeymoon dia lain machemmmmmmmmmmmm hoiiii HAHHAHHAHHA


Readymade Inai Murah | actually tak kesah korang nak pakai untuk majlis apa. untuk perkahwinan sudah semestinya kan? tapi kalau gatal gatal nak pakai inai sesaja, apa salahnyaaaaaaa.. simple sangat cara nak pakai, hasilnya merah sangat ! so, kalau korang berminat nak dapatkan inai murah ni, boleh la cari Mila Ahmad 012 253 1649 okkkk.. details ada dalam gambar dibawah. jangan segan silu cari Mila Ahmad Si tukang jual Inai Readymade Murah Murah Murah sangattttttttttttttttttttttt ! baii






p/s : ai nak pakai inai time my sis nikah nanti . get ready yekkk milaaaa heee ~









Yang sukaaaaaa pakai inai,
signature ms eida

14 comments:

  1. Assalam sweetie

    Inai... SUka suka suka.... hihihi cantiksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam..... sep sep suka inai jugakkk heeeeeeeeee

      Delete
  2. time kecik kecik pon saya suka pakai inai ..pastu sibuk duk tumbuk daun inai hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa skrg dah xyah tumbuk2 daaaa.. picit2 jekk heehhee

      Delete
  3. Wahh..aura hanimun lain mcm yer..hihi
    merah la wlupun ida pakai 2 jam je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. inai daun asli.. tapi versi simple dan mudah. heeeeeeeeeeeeeee

      Delete
  4. pakai inai ni rs lbh teruja nak aummmm... kohkohoh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kohkohkoh tau xpee.. terasa macam malam pertama HHAHAHHA

      Delete
  5. tiap2 tahun pakai inai dik idaaa? lain macam eh rasa...akak ni dah berzaman tak pakai inai...akak ada stok inai dik mila dok simpan lg...ishhh tetiba nak pakai masa besday nanti bleh tak hahahhahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kak tiap2 tahun ida pakai. xde tahun yg miss hihihii..... akak nk pakai time besdayy? wow hebakk! pakai je kakkkkkkkkk bazir inai milo. dah la merah gituewww

      Delete
  6. cantiknye warne inai die eida.. adik nak kawin nanti boleh la try..

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh la same same kita pakai. orang lain kawen pon kita pakai jugakkk aa HAHHAHHA

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page