Tuesday, February 10, 2015

Paintball Paintball Paintball ;p

 

Ada la sekali tu bila ntah dah lupe. HAHAHA ai ikut hubby pergi main paintball dengan kawan kawan office dia. . ai tak main ah! sakit kot kene tembak... ai jadik pom-pom gurl + tukang tangkap gambau jekk kehkehkeehkehh . . diaorang main paintball dekat Dusun Ali King, Gombak. . tak ramai yang join banyak kansel last minit hubby kate...... ada lah dalam lapan orang jekk hihii

berjuang habis habisannn kita !!


Main dalam pukul 2pm, pagi penuh katanya.. tapi ai suka jek petang sebab apa tahu? tak ramai orang pun....... ramai yang dah balik.. so gelanggang map paintball tu kitaaaaa yang punyaaaaaaaaaa HAHAHA .. tapi satu jelaaa bila main petang petang ni.... panas hoiii hikhikhik.... ai yang TAK main ni pun berpeluhh kemain kejar orang nak tangkap gambar ajek pun kehkehkeh

 
 gadis askar hikhik

isi pallet. eh betul ke eja? peluru tu laaa hihihi

pilih kumpulan. lat ta li lat ta li tamplommmm HAHAHA



masa ni ai dah snap dengan #goproherosilver TAPI monopod dia tak de lagii. so ai pegang jekk.. tak bestt laa gambar yang dihasilkan tanpa monopod.. tak nampak wide dia tuh... ruginyaaaaaa ! sayang pergi balik main paintball lagi! HAHAHAHA ..

 



 masa ni main dalam gelanggang map lagi... hihhihii



pastu diaorang main dalam hutan pulak.....








kemain diaorang terbaring terlantar dalam hutan.. renjer sangatttt! HAHAHA

 
 setepekk hubby kene kat tepi leher. dah macam lovebite pulak HAHHAHHA
hadiahhh katanyaaaa .. hihi









 Yang berkursus hari ni, lega dapat keluar office HAHAHA
 signature ms eida

32 comments:

  1. rindu giller nak main paintball...maker aku terperap je jadi pekasam..nasib dayat main lagi paintball,berguna jgk...

    ReplyDelete
  2. berapa ringgit sorang kalau main macam ni? teringin ugak nak berpaintball.. nanti eida pergi aaklah i boleh buat geng. hewhew..

    ReplyDelete
    Replies
    1. penbol ni dalam RM80 sorang. kalau xde makanan.. kalau ade makanan dlm RM85 jek.. ida pergi jadik tukang amik gambau jekk zura HAHHAHAHHAH

      Delete
  3. Salam singgah, tak sabar nak pergi field trip midsem ni. Huhu~ Jemput singgah segmen:
    http://studioous.blogspot.com/2015/02/1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt-by.html

    ReplyDelete
  4. teringin sekali sekala nak main...hahahaha..tapi takut :P

    ReplyDelete
  5. Rugilah TAK main sekali, syok oooo

    N.H.M.H

    ReplyDelete
  6. whoaaa! sedap menembak orang ni hehe. Tak pernah try lg sukan ni ... best kalau dapat main seround haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tembak orang mmg sedap! orang tembak kita pun sedap jugak!!! HAHHAHHHAHA

      Delete
  7. best oi main paintball.. lama tak main.. ni kat kemensah eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni kat gombak dusun ali king............. heee~

      Delete
  8. best ni ..mcm dalam game.. blogwalking here... #kliknuffnang#visit my blog on shukranzahari.blogspot.com ..Happy blogging

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. kemain diaorang laaa.. ida rilek jekk hihiiihi

      Delete
  10. pernh main dulu...terkene kat peha...perghhh...biru dia mcm ape....huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak! sakit kan? adehhh tu yang takmo tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

      Delete
  11. mcm best je kennn..teringin jgk nk main..
    tapi kene badan mesti sakit.. >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. xyah laa ila. buat sakit badan HHAHHAA byk menda lain lagi yg bestt jejejjejeje

      Delete
  12. Salam Eida, pekabar?lame tak jenguk blog Eida... how ur life now? Me penah skali je main paintball... syokkk la..tapi nasib la tak kene tembak kat badan, kene kat weapon, so kene out la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...... ida sihat je kak................ okay je.. macam ni la ida. hehehe....

      Delete
  13. pernah nk main. tapi bila fikirkan kesan lepas main tu...uishhh xsangup la nk serah diri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita main laser tag jelaa.. xde sakit pun tapi ala ala paintball jugakk huuu ~

      Delete
  14. Pernah anjur sukan Paintball dlu masa keje lama...penganjur ckp nanti nk buat kt kitaorng khas 1 slot...aleh2 habis dh peluru tu hahahahhahahahhaha gerammm tgk nak main gak hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHHAHAHHAHHAHA sabau ajelaaa. sampai hatiii penganjur mempermainkan akak hihihihih

      Delete
  15. tak pernah main.. tak pernah tengok.. tapi style derang.. siap terbaring bagai.. memang teringat zaman kecik2 main polis2 dalam kebun getah atuk.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa main polis2 tu ala ala paintball ni laaa fifi. ada geng jahat. ade geng baik. .. hihihihii so kita peranggggggggg tembakkkkkkkkkkkkk

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page