Tuesday, February 17, 2015

Harga Tiket Flight Air Asia ke Bali, Indonesia

 

Harga Tiket Flight Air Asia ke Bali  | Tak basi lagi kan cerita Percutian Honeymoon ke Bali ni ? yukk kita mulakan dengan bercerita pasal harga tiket flight dari KLIA2 ke Bali. . ramai yang jeles ai dapat tiket murahh muehehhehe.. berkat tak tidur dok haunting tiket murah inilahhhh dia.. HAHAHHA *poyo*

 belanja satu keping hihii ~



Tiket Flight ke Bali, ai beli masa Free Seat Air Asia pada bulan Jun 2014. ingat tak? boleh baca entry FREE SEATS AIR ASIA | 5th Anniversary kami keee ...... ??*read* . masa tu ai beli seats kosong sahaja tanpa add on segala. berharga RM270 dua orang selama 8hari. murah kan? kuikuikuiii . . total masa menunggu adalah 6 bulan lebih. pheww ~


TAPI, dah nak dekat tarikh pergi, bermula la acara ADD ON segala menda. dari seats, luggage, meal.... oh ya buat pertama kali dalam sejarah, ai travel dengan membeli INSURANS AIR ASIA. kehkehkeh seramness pulak banyak eksiden berkaitan dengan flight kan. so kita sediakan payung sebelum hujan huuuu ~ 
 
korang pernah purchase Insurans AA takk ?



so total Harga Tiket Flight dari KLIA2 ke Bali adalah, 

Tiket                                                     = RM270.00
Add on 
Meals 2pax (return)      = RM48.00
Luggage 40kg (pergi&balik) = RM110.00
Insurans dua orang (return) = RM73.40
Seats seorang time balik je =RM6.00
= RM237.40

RM507.40


kahkahkahkahhh tak da lah murah mana kann? ;p tapi dah tambah segala , dalam lingkungan okay kan kan.. *nak sedap kan hati ke hapa ni?* tak pe laa.. dah balik dah pun HAHAHHA




tumpang lalu kejap nak iklan iklan iklan ;
            
  boleh call/wasap/sms jika berminat mahupun ingin mengetahui dengan lebih lanjut 
terima kasih korangggg ;))









Kira Kira
Tiket Flight KLIA2 ke Bali dua orang (return) selama 8hari7malam,
RM570.40 (All in)









Yang sudah masuk gear 5 untuk update BALI ! kehkehkehkeh
 signature ms eida

24 comments:

  1. Assalamualaikum ida. hehehe murah tu walaupun dah add on semua jenis. hahahha sheila pun skrg beli tiket tambah insuran.. takut

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila...................... sheila beli tiket pergi manaaaa niii? hehehhehe dari ari tu asik sebuttt jekkk HHAHHAA

      Delete
  2. Kenapa entry ni pendek sangat dik ida..............huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa serius akak nak baca kemain td hahahha pastu buat congakan AA ke bali dh habis dh...ingat ada gambar...sajeeeeeeeeeeeee tau...jgn nak teaser sgt dik oiiiiiiiiiii hahahhaa murah la

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha pendek ke? cm xsesuai nk panjang benor padahal nak bgtau harga tiket je kak. HHAHAHHAHHA

      Delete
  3. Murah tu beb..! MURAH

    Lagi lagi :))

    N.H.M.H

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko dapat berapa tic? hehe. sabar sabar on the wayy updateee heeee~

      Delete
  4. Hai ida..salam kenal
    Nak gi bali memang kene spending lebih
    Mesti ade ribu2 kan dlm tangan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haii salam kenall...... sebenarnya boleh bajet jugak klu pergi Bali ni tapi depends la. ida pergi honeymoon malas aa nk bajet HAHHAHAHHA

      Delete
  5. murah sgt dh tu 570 tuk 2 org. ari tu kitorg p pun 400 ++ sorg.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkk RM400 sorang? ok ida punya murah habis hhuhuhu syukur rejekiiii

      Delete
  6. p balik ka tu..kira rm 1k lbh gak la

    ReplyDelete
    Replies
    1. adehhh... xbaca betul2 yekk? terang2 dah tulis untuk dua orang 500++ tu hurm......

      Delete
  7. Assalam ida,
    muuuuraaaaaaaaaaaahhh laaaaaaaaaaa tuuuuuuuuuu
    akak dok survey tikey bali dok kena mahai sajor tau3
    sob3
    sebabnya akak nak yang dari PENANG he3
    ater kena transit kl jugaks
    tu yang mahai tu he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak............................ haa akak dari penang kan.. mesti mahal sikitttt...

      Delete
  8. Murah tu ida..slalu lg mahal kott~~

    ReplyDelete
  9. Erkk... ok la tu... murah dah kalau bagi aku... sbb aku tak pernah dpt tiket murah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeeeeee murahhh murahh , tiket sabah ai lagi mahal sebenarnyaa hahhahaha

      Delete
  10. boleh tahan jugak harga dia...baguss sediakan payung sebelum hujan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeeeeeeeeeee ~ jom holiday nory! lama tak holiday same sameeeeeeeeeee

      Delete
  11. murah la tu all in.. fifi tak serik kot.. hari tu fly tak beli insurance pon.. haha..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page