Friday, January 9, 2015

The Customs Plate

 


The Customs Plate | ntah betul ke tak nama dia. main bantai je panggil heee ~ dah lama ai cari the customs plate ni . . ingat nak buat untuk coklat fountain . . gigih la mencari, ada shop yang buat dekat IG tapi bapak hoii mahal benor . . last last jumpa jugak di Mid Valley. yeayyy . .

 moga moga bisness 2015 bertambah baik amin ;))


Benda ni tak de motif tapi saja cantik kan? hikhikhik . . . memandangkan this month adalah Bulan Cinta ai, ai TERmengada ngada customs satu lagi plate .. acah acah nak bawak pergi honeymoon vacay nanti.. lepas ke idok naik flight? gasakkk je kann HAHAHAHA *bajetpropsbilabergambarnanti* hikhikhik  tapi kalau tak lepas bawak naik flight, kau nganga sesiap yek ida hoi!! huwaaaaaaaaaaaa  *doalajulaju*

eceh. . comel pulak rasa! HAHAHA
ANDI & IDA 
30.01.2010 
♥♥♥♥♥


ada yang mencari customs plate macam ai ni? ataupun eh eh nak buat macam ida jugak lahhh heee ~ okay korang leh pergi dekat outlet yang berdekatan okay?

ni outlet dekat Mid Valley


1. KLCC Aquaria
  - Waxhand in KLCC Aquaria Location KC-01
  - Rice Art in KLCC Aquaria (Location KC-03)
  - DIY Accessories in KLCC Aquaria (location KC-05)

2. Subang Parade
  - DIY & Vintage Accesories in Subang Parade
  - Mobile Accesories in Subang Parade

3. Sunway Piramid
  - Jewelries & Accessories in PC-057, Marrakash Street,
  - Galaxy Hats in KC-002, F Floor
  - Customized Plate in AV-32, Asian Avenue, Marrakash Street

4. Mid Valley - Customized Plate in SK-14, Level 2 Centre Court





ai buat dekat Mid Valley. harga plate ada dua jenis. satu pendek RM69.90. yang panjang, yang macam ai buat tu, plate berharga RM79.90 . . Warna Font standard means FREE adalah hitam. kalau nak tukar warna font add on RM10. ada lagi satu jenis plate iaitu glitter plate itu harga RM89.90.. buat on the spot terus siap. yeayyyy

warna plate yang korang boleh pilih




okay pergi tempah laju laju sekarang yekkk hihihi ;))






 Lagi 21 hari yeayyyy ! wiwiiiii ~
 signature ms eida

24 comments:

  1. macam menarik je macam menarik je...harga not bad siap on the spot..

    ReplyDelete
  2. igt nak buat satu plat no keta...mesti ala2 keta obersi...heheh

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum ida, lawooooo. kenan juga sheila hehehhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila................ sila laaa buat hehhe klu dah kenannn hihihi

      Delete
  4. amboiii..xsabar nampaknye org tu nk hanimun..hikhik..tgk kt fb ida aritu..mcm cantik je..mcm comei je..ermmm..mcm nk wat je..tp nk tulis ape yek..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihhihi tak sabar sangat! tulis nama anak2?? hehehe

      Delete
  5. Knape i rs mcm membazir jer buat mendalah ni... hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. HHAHAHHAHHAA sib baik laki sendri tak kate membazir. die redhoo jekk HHAHAHA

      Delete
  6. cantiknya. tapi ni memang utk fefeeling gedix..hahaaha

    http://undomesticated.blogspot.com/2014/12/projek2ribu-untuk-menghadapi-suasana.html

    ReplyDelete
  7. macam cantik je.. boleh tempah ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee ~ cantik kann macam2 kaler ade. mix and macth sajaaa hehehehe

      Delete
  8. telan ailio dgr harga.ngat murah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh. murah sikit dari Aj dia. dari pandora dia HAHHAHAHHA

      Delete
  9. cantik ieda...skrg kalau nk buat kena letak nama sorg2 lah...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehehe tunggu berdua baru buat laa heeeee~

      Delete
  10. Ade lagi ke kedai custom plate ni kt Sunway pyramid

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page