Wednesday, January 7, 2015

Souvenir dari Koh Lipe untuk . . . . . .

 

Ingat lagi tak bulan lepas ai janji nak bagi sedikit dikit souvenir pada yang bertuah , cewah ! ni dia senarai yang sudi meninggalkan info yang ai mintak pada Entry Percutian ke Koh Lipe PART 3, ingat lagi takkk? buat yang komen tapi tak da info, macam mana ai nk shortlist kan ye dak? cuba next time k? jangan risau banyak lagi tempat cuti cuti ai tak sampai lagii.. doakan ai akan sampai  #ehh ehh hikhikhikkk

2. Ann
3. NuRuL eZRiN
4. ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH
5. idzwa kamaruddin
6. suezen
7. Sheila Salim
8. nurussaadah
9. dalila   



3 orang yang terpilih adalah ? random je ni tau. ai guna khidmat random.org.


1. suezen


 

TAHNIAH buat yang terpilih oleh pakcik random.. yeayy ! alamat korang semua ida dah ade, so next ida terus pos je yek. pos lajuuuuuuuuuuu.. semoga korang suka lah Souvenir yang TAK seberapa ituew ~ buat yang tak dapat, its okay babe.. cuba lagi yaaaa ;)) next week ida launch (kemain!!) #its5thAnniversary GiveAway IdaAndi ;)) yeayyy tunggu naaaaaaaaaa . . .



okay settle !  *pergh! lama gila tak buat GA*










Yang eksaited ! yeayy ! yeayy !
 signature ms eida

24 comments:

  1. Ada lebih souvenir tak hahaha

    N.H.M.H

    ReplyDelete
  2. ala tak kene..majuk ar canni....kakakak..

    ehh tahniah yg terpilih ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi cepuk pakcik random hehhehee. xpe kak, bali ade kak heheh ~

      Delete
  3. hehe...ok nk try next contest

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum ida. alhamdullilah. yeayyy tak sangka kita tersenarai. hahahhaha tak sabor kita tunggu parcel sampai. terima kasih ida. semoga murah rezeki selalu :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila, yeayyy syukur sheila terpilih. pakcik random sayang sheila HHAHHA

      Delete
  5. aiseyman...xkene la pkcik random ni...xpela..tnggu hadiah besar dr ida la ni..hehehe...

    tahniah yg menang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepuk pakcik random! heheehe.. aha tunggu dari bali yaaa ;))

      Delete
  6. Tahniah tahniah tahniah bagi yang dapat...untung korang...wewiittttttttt best dpt souviner dari blogger...

    psst baru update pasal hatyai...jemput

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnti ida marathon entry hatyai akak heehheheheh ~

      Delete
  7. Huwaaaa..keciwaaa..haha..
    xde rezeki..xpe la..tahniah bg yg dpt.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwaaa xmo keciwa.. nnti ida bagi special dari bali yaaaaaa

      Delete
  8. Assalam ida,
    sob3 akak tak dapat
    takpa2 nak ga bali :P he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak......................... okay noted bali! HHAHHAHA

      Delete
  9. wah.. bestnye.. kite tak sempat join pon..

    ReplyDelete
  10. dh smpai souvenir nya kat kg..baru nk dtg sini... thanks ieda.... comei lote..i like...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah sampai yeayyyy! harap2 suka laa yekk......

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page