Monday, January 26, 2015

Off Seminggu Honeymonn #its5thAnniversaryIdaAndi yawww ;)

 


kehadapan semua readers, cewahh ! ai tak de seminggu (26hb Januari 2015 sehingga 2hb Februari 2015) . . pergi mana? ala baca tajuk dah tahu kan? hihi. pergi berbulan madu uolsssss ~ sempena LIMA tahun ;)) Happy 5th Anniversary to us ! yeayyy .. kemana kami?

 BALI yeayyyyy !
tempat honeymoon idaman. finally dapat jugak jejak. syukur diberi rezeki ini ;))


 ai mengidam duduk sini. ok done book. tak sabar !wiwiwiiii ~

 sini pun ai mengidam. HAHAHA pun done booked!

dalam masa seminggu di Bali, ai duduk tiga hotel yang berlainan. tukar hotel tukar skills tukar mood , jangan tukar laki sudehhh ~ kohkohkohkoh



nanti balik macam biasa lah, ai review kaw kaw okay? oh ya, kalau nak tengok gambar gambar dari Bali, LIVE update gituew (kalau ada wifi HAHHAHA), boleh la follow ai di IG @idabaharum  okay? ;)) ni nak bagitahu ni, korang yang sudi membaca review ai, baca bebelan ai di blog ni. HAHAHA kadang kadang teremosi bagai kan? blog tempat meluah dan tetiba korang datang baca dan support, ai is terharu uols........... ai cam orang orang yang selalu datang blog ni. rajin datang rajin komen. ehh ehh ai lebiu lahhh ~ yang baca tapi tak komen pun ai tahu heee ~ terima kasih ai ucapkan.. ai akan beli sedikit dikit souvenir dari Bali, apa yang korang perlu buat ialah? komen details seperti dibawah ni. ai pilih random dari situ je. balik dari Bali, ai packing barang dan terus pos. siappppp ~ simple giveaway kan? heeeeeeeeeee ~



 

drop komen
Nama Penuh
Alamat
No Tel
URL Blog 



korangggg, mohon doakan perjalanan kami selamat pergi dan balik ya. doakan kami bahagia . oh ya doa sekali mana tahu ada bawak 'isi' balik... made in bali katanyaaa HAHAHA kalau tak da rezeki pun tak pe.... kita cuba dan cuba dan cuba .. yang penting sampai Bali kita enjoyyyyyyyyyyyyyyyyyy !! babai semuaaaa ;)) muah ciked



ini adalah schedule post tau ;)






Yang berdebar jugak nak naik flight ni sebenarnya huuuu ~


signature ms eida

30 comments:

  1. assalamualaikum ida.. wahh happy honeymoon babe. sheila doakan semoga ada rezeki baby made in bali hehehe. tak sabor adam nak tambah friendlist.. sila enjoy pepuas.. balik review macam biasa.. next year nak pergi Bali. hahaha ~~~

    ReplyDelete
  2. norsheila salleh
    Blok O-315, Apartment Harmoni, PJU 10/4C, Damansara Damai, 47830 PJ, Selangor
    017-3863474
    http://sheilashahfiekry.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. kali ni xnk enter giveaway....bg can kt org lain:P...hehe.....happy holiday ida...jgn lupe mkn ayam tulang lembut tu....ok

    ReplyDelete
  4. silalah review yer.. nak dijadikan panduan.. hehehe..

    nama : norsahzana mohd jumaro
    alamat : C-T08-U06, Parcel 15-12A, No.1, Jln P15, 62050 Presint 15, Putrajaya.
    no phone : 013-6065246
    url : http://adieyza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. wsalam ida..
    semoga selamat pegi dan balik inshaAllah
    happy honeymoon ida :)
    moga2 ada rezeki dari bali nanti.

    nk join jugak la:

    Nurul Farah Ain Bt Abdul Latiff
    SJKC Chiao Chee, 77500 Selandar, Melaka
    017 6249100

    http://farahsipepel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. selamat bercuti ida ... wah² honeymoon bali .. bestnya ...

    ReplyDelete
  7. norzieyana bt sayuti
    lot 15382 kg baru tlk gong, 42000 port klang, selangor
    012-2052523
    masyaamiraaimie.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. tahniah n semoga apa yang dihajati dapat :)

    che ku fatimah binti che ku setia

    no 15 Taman Anggerik Jalan junjong 09000
    Kulim Kedah
    013 4207436

    blog sudah delete jadi silent reader sudah :)

    ReplyDelete
  9. Assalam ida,
    sila hupload gambor gopro yaaaaaa :P
    nak ole3 :)

    ReplyDelete
  10. Slmt berkasih sayang adikku. .

    ReplyDelete
  11. terjegill mata tgk cantikkkk sangat...xterpanggil lg ke Bali..lepas baca entry ida nnt baru terbukak hati kott.....kihkihkih

    ReplyDelete
  12. sis..boleh share hotel mana sis duduk n pakej serta harga hotel kat sana..
    sis boleh email kt aredhiq@gmail.com..tq

    ReplyDelete
  13. happy anniversary ida...have fun!

    ReplyDelete
  14. selamat berhoneymoon ida...bali bestnye...mmg sesuai utk pasangan honeymoon..akk pn dlu dh pilih bali gk nk p honeymoon tp terpaksa cansel..bila la dpt nk pegi bali...slamat bergopro jua ..sure byk gmbr menarik dr hasil gopro tu

    ReplyDelete
  15. kot2 bertuah nk dpt ole2 dr bali..ni detailsnye tp jgn publish tau
    Aimi Shalfarina Hussin
    No 2, Jln SG 5/5 ,Tmn Sri Gombak,68100 Batu Caves Selangor
    0172687559
    http://mamatisya.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. wahhh bestnya honeymoon ke bali....

    ReplyDelete
  17. happy anniversary eida.. bahagie selalu.. syoknye bali.. bilik die tu.. menawan..

    Nama Penuh : Firdaus nadhrah binti abu taib
    Alamat : BPHPP, Jabatan perangkaan malaysia, tingkat 6, blok C6, kompleks C, pusat pentadbiran kerajaan persekutuan 62514 putrajaya..
    No Tel : 0128207550
    URL Blog

    ReplyDelete
  18. seminggu, blh jadi org Bali dah la..hihihi

    Nama Penuh :Anyra Abd Malek
    Alamat: No.5, Lorong Enggang Timur 4/1, taman keramat 54200 KL
    No Tel : 0129265147
    URL Blog : http://cheriterazanyra.blogspot.com/

    fuhh..fuhhh....

    ReplyDelete
  19. Wahhhh..sonok tgk gmbr2 ida kt ig, fb..happy hanimunn..semoga balik bwk benih dr bali ok..amin3..ida ni alamat ila ye

    Nur Dalila Bt Zainal Abidin
    Lot 102, Jalan 17/141,
    Kampung Malaysia Tambahan,
    Sungai Besi
    57100 KL
    013-3564454

    ReplyDelete
  20. Salam... wahhh seronoknya gi Bali... tukar2 hotel lagi...

    salam singgah

    ReplyDelete
  21. hepi holiday ida...moga terus bahagia...hehe..and congrats 4aniversary...

    ReplyDelete
  22. Hotel kedua tu mantap..best ye ke Bali.

    Have fun sis .Salam perkenalan & jemput ke blog nana nnti :)

    ReplyDelete
  23. fuhlamakk...3 hotel dik dalam masa seminggu ke bali...terbaikkkkkk...akak pun suka tukar2 hotel hahahhaha

    ReplyDelete
  24. Eida..sis JM baru nak baca entri nih..kiranya dah balik lah ye

    ReplyDelete
  25. X sabar nk tahu pengalaman hanimun di Bali sbb sis JM pun belum pernah ke sana lagi....cepat update ye heee

    ReplyDelete
  26. alahhh lmbat terjah ni.. still boleh lagi x

    ReplyDelete
  27. zarul farhana bt mat akhir
    413 jalan tangki air,felda lubuk merbau, 06710 pendang kedah..
    0173465350
    http://sayazarulfarhana.blogspot.com/?m=0

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page