Tuesday, January 6, 2015

Mini Travel Iron

 

Mini Travel Iron sudah ada ditangan yeayyy . . padahal dah lama beli baru nak update hikhikhik.. berkurun okay cari Mini Travel Iron ni.. jenuh google sana sini cari dekat mana boleh beli Mini Travel Iron. . alih alih, member sendiri yang jual .. kuikuikuiii ~
 
hello dak kecik cinonet ~


Apa fungsi Mini Travel Iron ni? dah tentu la untuk meng-iron-kan segala baju bajan bila masa kita sedang travel, dengan saiznya yang kecik cinonet itu, lepas masuk dalam luggage or handbeg kita masa travel .. best kannnn? sokmo tau ai travel, shawls ai masalah kedut sana sini tak di iron. mintak iron dekat hotel?? bapak lembs laaaaaaa, itu pun kalau hotel ada, buatnya hotel yang kita duduk tak de sediakan iron? haaa gi mana???  . . .so senang sangat bila ada Mini Travel Iron. yeayyy !


 nah saiz nya besar tapak tangan hubby saje hikhikhik


 berminat? PM saja kawan ai di Mamairishop FB (klik) okay?







Yang tak sabar nak rasmi akhir bulan ni, hikhikhk wiwiiiii ~
  signature ms eida

30 comments:

  1. bgs tu eida. boleh bwk p mana2. tp kalau travel selalu...lantak ler kdut seribu pun tudung tu. lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak leh takleh. tak suka pakai tudung kedut seribu.., nnti nak masuk fb tak comey HAHHAHHAHHAA

      Delete
  2. ade lagi kecik dik..kekekekek..tapi panas pun ala-ala je laaaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade kecik lagi? HHAHHAHA rasa ini dah cukup kecik da kakk hihihi sebesar ibu jari kah dia? hihihihi

      Delete
  3. Replies
    1. most welkam ju :)) semoga busines hebat 2015 nnti ya ! ;)

      Delete
  4. travel iron kita sama! i beli kt my...x sbr nk pi holiday bwk mini iron niiii...weeee :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayy sameeee!!! bawak p legoland lewtewwww huhuhu *jelly*

      Delete
  5. assalamualaikum ida. wahh comelnya mini iron. sheila pun dok cari gak tapi tak jumpa. thanks kasi link. boleh terjah nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila. okay terjah kawan ida tu ya!

      Delete
  6. Dkna jarang travel.. kadang2 bwk shawl yang dah siap iron atau tak perlu iron hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi ...................... skrg ni semua shawls chiffon bagai semua nak iron mencikk huhuhu.

      Delete
  7. wahh..kecik kiutttnye ida..ringan x?nape xleh nk bukak fb die ;'((((

    ReplyDelete
    Replies
    1. ringan je! ala xleh ke? ida bukak ok je ila.. ce try lagi sekali heee~

      Delete
  8. Ok..pasni gi travel, ida cun sokmo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. makkkkkkkkkkk selama ida g travel ida tak cun sokmo ke mak? HHAHAHHA

      Delete
  9. Hahahaha akak pun baru beli haritu. Beli kat lelong.com je. Dah lama nak beli, asyiklah question diri sendiri perlu ke x. In the end, kena beli juga. Tapi sayang xde kaler pink huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaALLAH akan pakai lewtew nantiii heeee~ tak travel tak pun kursus jejauh nnti kak heeee~

      Delete
  10. waa..menarik ni..
    lps ni sng la klo nk kemana-mana

    ReplyDelete
  11. heee.kita pun mencari2 jugak ni.tq ida share beli kat mana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee ~ nak pi mana tuuuu kehkehekhe cepatan update pasal hatyaiii dikkk ;p

      Delete
  12. Wah, menarik ni, tq share =)

    danishdamiadaris.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. wah.. kiut.. senang nak angkut ke mane saje..

    ReplyDelete
  14. dlm gmbar nmpk mcm besar ja...
    bagus jugak ni...nk jalan2 mana senang... kdg2 saya pergi program mna2 kena berhenti kt RnR utk salin pakaian.. mau kedut seribu lah... bawak ja ion mcm ni ion kt surau ja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde makne besar. kecik je. ilusi gmbr je nampak besor hihhhihi............ btul! kalau travel balik kg, boleh sumbat dalam hanbeg je nii gosok tudung hehehee

      Delete
  15. saya selalu travel bwk tudung xpyh iron ^.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi.... nk pakai shawls kene la iron. nasib badan hehehhee

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page