Friday, January 2, 2015

Awal tahun = Taking Off !

 

Entry kedua di tahun baru 2015 weehoooo ! korang semua cuti or kerja or sedang bergolek sakan di atas katil? okai jelly much ! ai kerja LOL. ishkkkk kalau bukan sebab nak taking off , memang TAKKK laaa ai kerja hari ni. office pun lengang jekk ! bos semua sambung cuti, anak buah yang kental bekerja ! eceh ~

 menda alah ni punya HAL laaaa ni 



sabau daaa sabauu . . .  sambil kita buat taking off sambil kita survey dan survey dan surveyyy ya ! lagi berapa hari je lagii ni. aum aum aummm HAHAHAHA . .  

  tik tok tik tok . . . .
so close to . . . 5thAnniversary IdaAndi

wiwiiiiii ~




okbai *entry tak de motif hanya sekadar menghilangkan bosan keseorangan di office hihikhkhik*







Yang sambung buat kerja balik sobs,

signature ms eida

30 comments:

  1. kejee!!tp i jelly dgn gmbr yg kedua tu...aummm aummm...

    ReplyDelete
  2. happy new year eida..vavava, nyaman je tmpt nak animun tuh...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat tahun baru sya..................... nyaman kann ida tak sabar !

      Delete
  3. selamat bekerja!!! hahaha.. zan apun kerja hari ni..

    Nak gie holiday ke mana tu??? nak ikuttttt... muat x kalau masuk beg? hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bekerja lah kitaaaaaaaaaaaaa.. huhu ~ tak muat tak muat!!! HHAHHAA

      Delete
  4. wahhh..mesti nak g pulau best2 ni kan..huhu

    ReplyDelete
  5. Wah....tu macam gambar le pirate beach club, Bali je tu......selamat bercuti Ieda!

    ReplyDelete
  6. akak is keje jugak dan bertambah jeles biler dia up gambar dia nak pegi bercuti plak...hahahaha...

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum ida, sheila pun kerja. ahhaha ehh ida nak pergi honeymoon kan. bestnya. semoga semuanya dipermudahkan ya ida.. hope tahun ni dapat la jumpa korang semua balik. hahahahha ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila, haaa xpe xdpt jumpe realiti kita berjumpa di alam maya cewah!

      Delete
  8. Ros i Johor, 1 hb tu dah kerja tau. hihi.. lagi jelesss.. hihihi

    ReplyDelete
  9. fifi pon kerje tau 2 jan ni.. siap bawak anak bermastautin kat ofis.. jadimacam nursery kejap!~

    ReplyDelete
    Replies
    1. bos xde yek? kompem tak buat kerja dok layan anak heeee~

      Delete
  10. wahhh..bestnye nk becuti..ila pun xamik cuti pun mggu lps..opis mmg xramai org..bosan sgtttt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. org tak ramai tu yg bestt lehhh rilek2 HAHHA tapi ida banyak kije pulakk cissss

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page