Friday, December 12, 2014

Selamat Hari Lahir Emak ;)

 

Anak bertuah. pukul  2pm baru sedar, eh eh hari ni 11 Disember lah? (semalam punya cerita ;p) . terus laju laju wasap emak "Hari ni Besday Emak! Happy Besdayyyyyyy yeayyyy" .... ape laaa hadiah yang nak bagi ni eh? tak kata asal besday je wajib ada hadiah kan? tapi sajaaaaaaaaa nak bagi special ciked kat emak ;))
 
nah ini hadiahnya ;))

(later ai update , kemanakah emak?)


biasalah akhir akhir tahun macam ni, bahagian ai memang super duper terok busy nyaaaa . . hari sabtu ahad pun kene kerja babeeee . . . so nak kemana mana memang laaaaa susah melainkan yang hok tak boleh elak tu baru lah ai consider ciked hiks . . so ini walaupun dalam Kl sajok, i'll try make it special ciked yeahh?? 

okay dah melalut, terus kepada ucapan lah ye?

buat emak, selamat hari lahir yang ke? cuba teka umur emak ai? #ehsempatje

mana emak? baju kurung kuning uols... omey je kan? see the daughter la babee HAHHAHHA  
*pengsan*

emak bersama rakan sekerja ;))


Buat emak, Pn Kamariah Abd Aziz
Selamat Hari Lahir
Semoga Panjang Umur Murah Rezeki
Semoga Emak Bahagia Dunia Akhirat
Semoga Emak Tabah dalam apa jua keadaan 
*walau ai tahu emakku mmg TABAH giler*




Yang sedang plan, hurmmmmm




signature ms eida

23 comments:

  1. Replies
    1. hehehehe.......... kans.. tengok la mak sape huhuhu ~

      Delete
  2. Muda ye tgk mommy dik ida ni tau...awetttt muda betul...happy birthday auntie....meh sini kasi tips cm ne nak awet muda selalu auntie hahahhahaha

    ReplyDelete
  3. Selamat hari jadi makcik...alahai emak eida muda lagi, 40an ek ??

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir buat emak eida...
    waa..bestnyer dpt hadiah percutian lg dr anaknya..untung emak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kecik je nii dari pengorbanan emak yg lahirkan kita besarkan kita kannnn

      Delete
  5. selamat hari lahir buat mak ida.. mudalah emak ida tau.. msh kerja lagi yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah masih kerja.. lagi beberapa tahun nak pencen hehhehe ~

      Delete
  6. Replies
    1. ehem.. suka mak ida orang puji dia ni! hehehe ~

      Delete
  7. Mak Eida nampak muda.. x sanggup nak panggil makcik camni.. maintain gitu,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkahakha okay laa panggil akakk , so panggil ida adik yekkk HAHHAHA

      Delete
  8. ida mak ida nampak muda sgt tau. Selamat Hari Lahir Makcik !

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum ida, wahhh comel mak ida. sanah helwah makcik. semoga sihat selalu dan berbahagia bersama keluarga tercinta..

    dekat2 hari lahir dengan mak hadi (16/12)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila...... wah dekat2 ngan mak kitaaa ehhehhe ~

      Delete
  10. ke manakah?
    wahh..mak ida nmpk muda la..yg ke berapa tahun tu?selamat hari lahir makcik (wlupun dh lmbt)

    ReplyDelete
    Replies
    1. KL sajok ila.. heehhehee ~ macehh on behalf mak idaaa ;))

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page