Tuesday, November 11, 2014

Sibuk Tanggung Kerja

 

huwaaaaaaaaaaaaaaaa rindu gilak dengan blog kesayangan ! gigil gigil sangap nak menaip update blog kehkehkehkeh . . korang perasan tak kebelakangan ni macam kureng sikit entry dari ai kan? kan? huwaaaaaaaaaaaa.. gilakkk busyy tahap nak bernafas pun tak sempat! kuikuikui okay tipu!  ;p tapi siyes busy lah lately ni korang................... korang ingat tak entry Sayonara Kak Yus ni? entry tu kan officemate ai pencen. sementara nak tunggu pengganti sampai maybe next year? ai kene tanggung segala kerja dia. . beban kerja post itu ai dengan seoarang kakak ni yang tanggung.... hukhukhuk


bila tanggungkerja ni ada dua je. satu BEST satu TAK best . sebab? yang BEST is dapat gaji tambahan hikhikhik tapi yang TAK bestnya, penat otak lahaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .. nak adapt kerja dia. nak belajar benda baru. terkial kial nak paham sesuatu kerja baru... hmm sabar ajelahhh... ai memang xde pilihan untuk tidak menanggung kerja sebabnya memang sekarang ni kekurangan staff di bahagian ai.... huuuuuuu ~ sampaikan nak tengok wasap pun curi curi .. ape ntah lagi nak bukak blog? memang tak laaaaaaa . . lepas settle kerja ini, masuk kerja itu. dan seterusnyaaa..... rasanya gaji ai berkat sebabnya 8.30-5.30pm memang ai bekerja! HAHHAHHAA


miss terok dengan korang semua! oh ya, korang jangan terkejut nanti ai come back dengan entry cuti cuti. kahkahakhkah. kerja terbeban sikit dah pergi bercuti. HAHA ade ai kesah? satu je pesanan, jangan jadik hamba kerja... pergila bercutii ehhh  ehhh ;p

 teaser sikit . . . nyamannyaaaa pemandangan macam nii ;))



tapi dalam kesibukan kerja, ai dihantar untuk menghadiri Team Building pulak dahhhhh.. esok sampai jumaat ni.. korang rasa? hmm hmmm lah jawabnya tapi ai is okay. ai suka jeeeee. at least boleh blahh dari office ni buat sementara waktu KAHKAHAKAH ~ serabuttt weii serabutt kepala perut semua lahhhhhh . . . 

 mohon hilangkan kgs ai yek yekk kuikuikuii


#oh ya, entry ni schedule. tak de masa nak jenguk blog dah sekarang siang siang hari. malam malam hari sibuk dengan kerja sebagai isssteewwiii pulakkk kehkehkehkeh.. dont miss me terok terok ya! muahciked plssss ~






Yang mencari masa untuk BW ke blog korang! tunggu yekkk ;(
signature ms eida

24 comments:

  1. wah busy sekarang ye. takpe, utamakan yang penting dulu ;)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum ida. felda trolak ni tempat abang ipar sheila. ahhaha work hard dont stress so much ida ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh yeke.. aah umah felda sini ade.... kann jgn stress2 ida pergi bercutikkkk hihihihi

      Delete
  3. bekerja sambil bercuti kekdahnye tu kak..
    enjoy ur day..hihi

    ReplyDelete
  4. Bestnya.. Selamat Ber'team Building' yer Ieda..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. best ke kursus? HHAHHAHHHAHHA tapi teambuliding ida ni bestttttttttt

      Delete
  6. Replies
    1. wasalam, okaybaii akakkk HHAHAHHAHHA over tau!

      Delete
  7. ida.. tanggung tugas memang sekse.. fifi tak pernah.. tapi kawan pernah.. kesian..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann kesian kita. tapi siaplah dapat duit tanggung ni aku joli! HHAHHAHHAHA

      Delete
  8. wahhh..bz nye cik kak ni..xmo stress2 ok..happy holiday..jgn lupe ole2..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak ole2 mai la join giveawayyyy kitaaaaaaaaaaaaaaaa

      Delete
  9. no wonder lah dh lama x nampak di 'teratak' sis JM tu...x pe..i will wait for u. Pergi holiday? sis dh tahu Eida ke mana hihhii

    ReplyDelete
  10. Thanks sudi singgah blog akak tadi. Eloklah bila dah terasa terbeban ngan kerja, terus gi bercuti. Its a good way to loosen the mind. Jangan bebankan diri dengan kerja sangat kang sakit lagi susah. Take care Eida.

    ReplyDelete
    Replies
    1. same same kak...... blogs pasal korea harus ida terjah kak! hehehhehhee ~ maceh akak..

      Delete
  11. bz sgt tue... meh ambek saya bekerja nnt heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangatttttttttttttttt ! meh laaaaa meh laaaaa masuk unit ida huhuhu

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page