Monday, November 24, 2014

Hotel Bajet Murah di Pantai Cenang Langkawi

 

Hotel Bajet Murah di Pantai Cenang  | Untuk #tripadikberadiks ke Koh Lipe ni, kitaorang memilih untuk stay satu malam di Pantai Cenang memandangkan flight sampai dah malam di Langkawi dan esoknya pepagi hari dah check out, so pilihan kami adalah Hotel Bajet Murah sajaaaaa ;)) iya lah nak tidur pun beberapa jam je pun kann? jimat sikit duittt , simpan shopping di Koh Lipe katanyaaaaa kehkehkeh


Hotel Bajet Murah di Pantai Cenang pilihan ai adalah Izz Room. ini je yang available time ai datang. hotel bajet yang lain semuanya full. but okay lah satu bilik just RM50 untuk bilik kipas. tak yah aircond sangat laaa sebabnya kipas pun dah ade orang yang tidur meringkuk ringkuk kesejukan hikhikhik

 nah harga bilik di Izz Room, ada wifi, siap akak tu bagi ai password tapi ntah kenapa tak bole login in... tapi xpe la, just guna data sendiri sudehhh ~


Hotel Bajet ini terletak dalam kawasan kampung tapi jangan risau dalam 5minit jalan kaki dah sampai jalan besar Pantai Cenang tu.............. kawasan di Izz Room ni tersangatlah cantik, bersih. rindu pulak dekat kampung heeee ~ masa kitaorang sampai dah dekat pukul 7.30pm, sah sah reception dah close kan? ai call cakap dah sampai............ eleh rupanya sebelah reception dia tu adalah rumah owner dia.. HAHAHA . . so tak jadik masalah kalau korang datang check in lambat. call bagitahu saja ;))

reception yang tiada orang memanjang 


Website Izz Room : Blog http://izzroom.blogspot.com/
Call Reservation : 04-955 1397


area depan hotel, ada pasir pasir batu . alahai its soooo kampunggg.. nyaman giler ! yang rumah kampung dekat blkg tu Villa Type Izz Room. next time nak stay situ lahh  machem bestt jewww heee ~



actually, ai up status di facebook tanya mengenai hotel bajet di langkawi, ramai yang respons! tenkiuuu korang semuaaaa ;))





tumpang lalu kejap nak iklan iklan iklan ;
  klik gambar jika berminat mahupun ingin mengetahui dengan lebih lanjut 
terima kasih korangggg ;))






Kira-kira
Satu Bilik Kipas Satu Malam RM50 (couple room)

Total RM50





*Entry Berkaitan* KLIK






Yang rekemen sapa sapa nak stay sini serius !
 signature ms eida

26 comments:

  1. Entry yg akak suka...noted...bulan 8 thn depan nanti leh book sini insyaAllah...murah plak tu RM50 yeyyyyyyyyyyyyy jimat duit mak bapak Qi hahahha tq adik ida...love u...eh nak pi baca entry hatyai dik ida...leh tau menda2 jimat ni...suka...tq dik byk membantu sis...suka2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe duk sini je kak.. jimattt dekat .. dekat je ngan pantai cenang tu haaa. sewa kete dah leh round2 langkawiii heehhehehe~

      Delete
  2. soooo nice je die nye hotel...
    rase cam blk kampung..hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann rasa balik kg..... sesuai la sape2 yang nak stay kat kg, tak kesah jauh dgn pantaii hehhehe~

      Delete
  3. cantik nya exterior dia. Kena try ni. tak pernah merasa duduk rumah kampung camni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaaaaaaaaaaaa lai lai laii langkawiii heee~

      Delete
  4. wah.. nmpk brbaloi je stay stu..murah n cantikk!

    ReplyDelete
  5. kalau nk tdo kejap je ok lah kan bilik ni. lain laa kalau nk 24 hours dlm bilik je. hehe. good info. boleh terjah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah. kalau kaki tak duduk bilik, sokay la. tapi kalau nk hanimun bermanja2 dalam bilik, tak sesuaii kott.. pergi cari bilik romantika sikit laaaa bajet pun kene la tambah ciked~ heee

      Delete
  6. Nti g langkawi boleh la consider this hotel..

    ReplyDelete
  7. okeh..macam best aje hotel ni. leh la cuba nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. silaaaa... berbaloii tapi jgn harap yg terbaik la ;p

      Delete
  8. menarik juga Izz Room ni...klaau ada rezeki ke langkawi nk try stay kat sini
    Hari tu Eida x sewa kereta lah kan..then camna nk ke gerak ke airport dan dari airport ke Izz Room nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida dari dan ke airport semua guna teksi je akak JM. . refer entry post ida selepas ini ehehehhe~

      Delete
  9. saya pernah chekin kt cenang resh house.. bilik full..tggal yg kipas ja.. ambek ja la.. sekali masuk bilik teruk la.. panas berkuap la dlm tue.. mmg takkan ambek chalet tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cenang rest house? belah mana? baik amik motel ni.. selesaaa jekkk

      Delete
    2. sebelah delta motel rasanya... lepas ni kalau nk p lgkawi lagi nk try yang lain lak...

      Delete
    3. ooooo.... hehehe ~ dah malam ape pun tak pasan kekeke

      Delete
  10. Chalet izz motel ni Dkt ke dgn pantai nya.?

    ReplyDelete
  11. mase nk sewa kete. dye buh harga brpe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami tak sewa kereta. jus amik cab sahaja. sbb bukan bercuti di langkawi pun, kami kan ke Koh Lipe Thailand. boleh refer entry2 lepas lepas.. TQ

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page