Friday, October 17, 2014

Takwim Cuti Sekolah 2015

 

Takwim Cuti Sekolah 2015 dah keluar yeayy. lama gila nak menunggu yang official punya keluar. ada jugak ai menanya nanya cikgu cikgu tapi takut jugak tak sama. tapi xpe sekarang dah keluar takwim cuti sekolah 2015 malaysia hee ~

apa apa info mengenai Takwim Cuti Sekolah 2015 ni korang boleh tengok dekat Portal Rasmi Kementerian Pendidikan Malaysia, dekat SINI (klik) . . buat korang yang sedang plan sesuatu macam ai, sila la print Jadual Cuti Sekolah 2015 ini. di SINI (klik) . .
 

 kita aim bukan school holiday okay.
#tips bercuti

 yeayy dah boleh survey tiket flightt yeayy
#tips bercuti : rancang awal percutian anda, book awal elak MAHAL tapi risiko tinggi. tepuk dada tanyalah poket anda kuikukkuikuii ~








Yang mari start enjin surveyyy tiket flighttt ,

 signature ms eida

16 comments:

  1. wah. budak2 sekolah tengok suka ni. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan budak2 sekolah je. . cikgu2 pun sukaaa hihihihihi

      Delete
  2. kalau pegi bercuti time cuti sekolah.. mahal la swmua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnnnnnnnnnn.. kita amik jadual cuti skeolah sbb nk tgok bila yang bukan cuti sekolah jeee HAHHAHHHA

      Delete
  3. takwin ni yg akak tunggu2..nak buat planning trip katanya hiksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak JM nak kemanaaaaaaaaaa lagiiiiiiiiiiiiiii nak ikuttttttttt heeeeeeeeeeee~

      Delete
  4. Wahh, bagus da keluar takwim ni. Boleh bagi adik saya tgk. Lagipun next year dia SPM :)

    ReplyDelete
  5. ha..kena download laju-laju nih. penting untuk honeymon ke 18 nanti. hehe

    ReplyDelete
  6. yeahhh..tq ida..
    ermmm..nk gi mn yekk..hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hiksss............... nnti tal rahsiaaa daaa... huu ~

      Delete
  7. suami cikgu pasrah ler nak bercuti mmg kena tunggu cuti sklh, amir pun tahun dpn dah sklh darjah 1 huhuhuhu ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. redha lah kak kalau mahal pun kannn... nk buat guane huuuu ~

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page