Saturday, October 18, 2014

Short Vacay Tak Plan Langsung ;)

 

tak pernah pulak ai nak ber-short-vacay tidak plan apa apa. pelik. tapi memang pun. ianya bukan vacation yang macam biasa tu. sebenarnya ai pergi buat kerja. kerjanya pada hari Isnin nanti. jadiknya kita fly hari ahad esok lusa nii. dah alang alang sampai sehari awal, kita jalan jalan ciked seround dua boleh? dan begitu alang alangnya ai angkut laaaa sekali hubby pergi sekalii... ai buat kerja, hubby teman bini kerja plus kita honeymoon sehari di sini yaaa sayangg kehkehkeh

 hello meow ~ kita bertemu kembaliii 


sekitar tahun 2008, masa tu ai tak kenal hubby lagi.. ai dengan geng geng merayau pernah sampai Kuching, Sarawak ni.. habis dah jalan sebenarnya, dan tak terniat pun nak ke Kuching lagi sekali tapi saja nak bagi hubby lak merasa ke sini... hubby tu teruja nak ke sini. ada sebabnya nanti balik dari Kuching ni ai cerita kay? sekarang ni mahu google apa yang baru di Kuching........................... kalau tak de menda, kita pergi je tempat yang sama kehkehkeh








Yang macam TAK sangka akan ke Kuching lagi, 
 signature ms eida

24 comments:

  1. Assalamualaikum eida...sihat??rindunya lahai..lama betul akak menghilang dr update entry baru...bestnye jenjalan kuching..akak xpernah smp lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kakk............................ tu laa, lama akak sepiiii......... he~

      Delete
  2. assalamualaikim ida.. bestnya short vacay
    . heeee happy honeymoon ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalah sheila.................... tq bebehhhh

      Delete
  3. meaw meaw.... hehhehe bestnya p sarawak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. meowwwwwwwwwwwwwwwww ~ heee pergi buat kerja je awakkk

      Delete
  4. selamat bercuti dan bekerja Eida...sis JM pun dh lama x ke sana :-)

    ReplyDelete
  5. yang tak dirancang tu la yang selalunya best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann.. mmg best pun walau hanya sekejapp heeeeeeeeee~

      Delete
  6. Selamat berhoneymoon! Meow.. meowww :)

    ReplyDelete
  7. Bwk blik 1 kucing tau daa meowww~~

    ReplyDelete
  8. wahh besntye..smbl menyelam bole minum air..smbil minum air bole hanimunn..kekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sambil minum hanimun ehem ehem kahkahakahakhakah

      Delete
  9. syok² kerja sambil bercuti honeymoon kuikuikuikui ... sukalah hubby ida ... blh hilangkan tension

    ReplyDelete
  10. wah g kuching. x pernh smpi kuching lg. hehehe...kk slalu laa,,,,(sebab kg kt kk)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh sue nape ida tak leh bukak blog??????

      #kg kat KK? alaaa ida dah pergi KK. kalau tak, leh jumpe heeeeeeee

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page