Thursday, October 23, 2014

Sayonara Kak Yus ;(

 

Siapa Kak Yus ni? officemate ai. mana pergi dia? penceh sudehhhh weiii .. syoknyaaaaaa dah pencen kannnnnnnn ;)) tak payah fikir kerja. fikir hal rumahtangga jew... alahaii , ai ada 28tahun lagi service dengan kerajaan. hukhukhuk bertabah lahh nakkkkkkk

Kak Yus start pencen semalam (Selasa 21.10.2014). Jumaat lepas, kitaorang da buat jamuan kecil kecilan untuk Kak Yus (pencen) dan dua orang bos kecik ai yang bertukar , Kak Niza & Kak Ainul... ouh ini lagi sedihhhhhhh ;(( kami ke Fish The Manhanttan Market di NU Sentral .. jom layan gambar .. #bilatengokgambaralahaisedihnya

 yang diraikan ;))
dari kiri Kak Yus - Kak Niza - Kak Ainul


Actually ai dah bersama dengan mereka ini selama 7tahun di cawangan ni.. mana tak sedih koranggggggg . . . ye tahu, dimana ada pertemuan mesti ada perpisahan TAPI bila bos dah macam kawan, alahaii sedihnyaaa koranggggggg ;(( lepas ni sapa nk tunjuk ajar ai? hmmm . . .

satu bahagian. yang lelaki sebelah ai tu BIG BOS yaaa 



dear kak yus (walau ai tahu kak yus TAK baca blog ai hikhikhik), selamat berpencen! duduk rumah jangan nakal nakal. kalau kita calling calling tanya pasal kerja jangan marah eh eh eh hikkhikhk ~dear kak ainul & kak niza, terima kasih atas tunjuk ajar selama ni. even kita buat salah, tak pernah pun korang korang nak marah kita kaw kaw .. huuu ~  walaupun dah bertukar office, keep in touch ya ! wasap kan ada heeeeeeeee ~
 
 riang ria


riang ria makan sampai lebamnesss . BIG BOS dan bos kecik lelaki tu balik awal sebabnya nak solat jumaat , yang kitaorang ni makan lepak borak sampai pukul tiga HAHHAHAHA..........

 
 nak tayang jugak menu kitaorang hari itu. total 10 orang makan? 
RM400 wiwiiwiwiiiiii ~ 


p/s: bila seoarang officemate dah berpencen ini bermakna, bahagian kakitangan kami makin kurang. bermakna jugak, makin banyaklah kerja ai............huu ~ bertabahlah nakkk.. doa hari hari moga moga ada penggantinya..................... huuu ~






Yang busy kbaiii ;p
 signature ms eida  

16 comments:

  1. jangan la sedih2
    patah tumbuh hilang berganti
    walaupun mungkin pengganti x sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannns. xpe laaa ini lah namanya kehidupan cewahhh ~

      Delete
  2. Huhu.. memang sedih aa kalu ada kawan2 yang pencenkan... kita akan merindu gaks depa nih kat ofc.... huwaaaaa.....

    --- nak pencen gaks....

    http://supernifzvitamin.com/cara-nak-ukur-perut-buncit-atau-tidak/

    ReplyDelete
  3. Seronok tempuhi alam pencen...jaga hal rumah tangga je kan...akak pun x sabar nak pencen awal hahahhaha...sayonara kak yus

    ReplyDelete
    Replies
    1. lamaaaa lagiiii nk pencen kak.... hikhikhik...

      Delete
  4. Assalam Ida,
    Ohhhhh kecilnya duniawi, cecewah..
    Ida kem salam kat kak ainul & sominya abg short..
    huahuahuahua..gegelak pecah kentut iols panggil "kak" & "abg" itu..
    USM-mate akak dedua tu sebenornya tau Ida :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak,

      lah yekeeeeee...... okay2 ida sampaikan salam ;)) kak ainul bos ida lama dahh, dkat 7tahun.. ni baru dia kene tukar kakk huhuhuhu sedih ~

      Delete
  5. saya bole tak jadi penggantinya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh boleh.. sila apply kerja di JKR yekk hihihihii

      Delete
  6. auwww..sedapnye manhattan..moga cepat dpt pengganti..sian kt yg ade2 ni..terpaksa tanggung beban keje kan

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page