Sunday, October 12, 2014

Ruang Iklan untuk Disewa di Blog




Entry INI akan sentiasa berada di atas page
mohon korang scroll bawah lagi dan lagi untuk next entry yekkkk
thanks korang ! #muahciked


Ruang Iklan untuk Disewa | Sukacita ingin dimaklumkan bahawasanya, kini www.idabaharum.com sudah ada ruang iklan untuk disewa.. kepada semua online shopper , business woman/man , mahupun sesiapa sahaja yang ingin meletakkan iklan di sini, boleh la berbuat demikian. . cepat cepat ruang iklan adalah TERHAD ;))

berikut adalah nilai harga ruang iklan ;

1.  Ruang Iklan di bawah Header RM20 Sebulan (saiz 728x125)




2. Ruang Iklan Bergerak RM5 Sebulan (saiz 125x125)



3. Ruang Iklan di Entry Travel
    **ai memilih entry travel kerana entry travel sentiasa digemari ramai ;))**
- cara nya mudah sahaja. setiap entry travel ai, iklan korang akan dimasukkan pada penghujung entry, tak kesah berapa entry yang ai update. ai kira lumpsum sahaja. contoh : Percutian Ke Medan 4h3mlm. ai update entry sebanyak 6 entry. Boleh Refer SINI . . bayaran ruang iklan di setiap Entry Travel bergantung pada sesuatu tempat percutian tersebut ;)) just hantar gambar banner dan link dekat ai okayyy ;))

try google, cerita percutian ke Medan ai berada di 1st page Google :)) syukur ;))
(secara automatik jika iklan korang berada dalam entry travel, orang google dan baca, mana tahu ada rezeki orang klik iklan korang kannn?)


ianya terpulang korang ingin meletakkan iklan di entry travel ai yang sudah lepas (boleh refer  di side bar) mahupun incoming travel list.. mana mana tak kesah..


here list travel entry yang bakal ;)
1. Sarawak Oktober 2014         2h1m     = RM20 - SETTLE
2. Melaka November 2014        2h1m     = RM20 - CANSEL
3. Thailand November 2014     4h3m     = RM30
4. Indonesia Januari 2015        6h5m      = RM50
5. Terengganu April 2015         4h3m     = RM30
6. Australia September 2015    6h5m     = RM80


#satu Entry Travel hanya dua Iklan SAHAJA tau tau..
#setakat ini itu jela planning travel ai. walaupun dah booking segala, kalau tak diizinkan NYA untuk ai pergi, ai akan kembalikan duit semula ;)) not a big deal ;))


 p/s: buat service pengiklanan ni habis kantoi
 ai nak pergi mana kuikuikuii, ai is redhaaa ;))




Berminat? caranya mudah sahaja. emailkan permohonan korang untuk meletakkan iklan ke idabaharum86@gmail.com dengan tajuk "Ruang Iklan" supaya ai tidak terlepas pandang ;)) segala details/urusan akan melalui email sahaja. . semoga blog ai sedikit sebanyak dapat membantu korang semuaaa ;)) sama sama kita membantu ;)) terima kasih koranggg , jangan lupa email ai yek! #muahciked  hiks






Yang akan cuba sedaya upaya tuk membantu meningkatkan bisness korang !

signature ms eida

8 comments:

  1. Assalam Ida,
    Ohoooiiiiiii...jelesnya ahkak nengok list cotik2 ida sampai 2015..
    naaaakkkkkk jugak cotik2 lagik & lagik & lagik..........he3

    ReplyDelete
  2. wuishh..pjg dh list travel tu..yg last tu yg xcited kte tgk..nak tmpg msk dlm luggage blh??hehehhe

    ReplyDelete
  3. Salam jumaat. Hee blog saya juga yang tiada iklan.

    ReplyDelete
  4. macam berminat je pasal entry travel tu...tapi tak paham sgt sebab ai tengah dlm mood lembab..hahahahaha...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum ida. wahh bestnya... planning on the board. heee semoga ida dapat pergi ke semua tempat yang ida dah plan ni. heeee ~~~

    ReplyDelete
  6. wah..nak ke OZ juga rupanya dia.. which part of Oz dear?

    ReplyDelete
  7. cikdagu dah follow sini.. follow back... #kelabbloggerbenashaari

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page