Monday, October 6, 2014

Korean Fashion | Esgesee.com



Korean Fashion  |  Esgesee.com  |  adalah salah satu Online Korea Fashion Wholesale di Malaysia. yang mana suka korean style, boleh la jenguk jenguk outwear di Esgesee.com ini. ai dah explore dan habis rabak poket shopping dihujung jari ni. HAHAHA serius cantik semuanya..........


yang paling ai suka mengenai Esgesee.com ni sebabnya, ada beberapa outwear yang mempunya saiz. yela, aiols bukan bersaiz S. hikhik. majoriti korean style diluar semuanya Free Saiz kan korang? leceh laaaa nak pilih. tapi korang jangan risau, ada beberapa yang ada dikenakan saiz.. nak nak ada sampai XXL tau ! harga? perghh celah kuku je korang bayar. kekeke. siyes ! antaranya ,

Cardigans/Blazers ~ ohh pink i'm in love !

kalau dress macam ni ada saiz okay! cuba teka harga berapa? baru RM32 jeww . . pakai dengan skirt comey, pakai dengan jeans rugged stylo mylo ahhhhhhh ;)) untuk muslimah, okay je kan? loose sahaja ;))

ada jugak Slim Pants. Green. lawa kan? siap ade coet coet lace lagii ;))
 oh ini ada saiz sampai L yekkkk

sapa yang minat pakai jumpsuits? sini ade jualll..... !

 tops rare macam ni baru RM25 jeww koranggg ;)) korang dah jangan pergi pakai macam model ni pakai tauu ! HAHHA padankanlah tops ni dengan skirt & cardigans ;))

girls style in Busan katanya ;)) ada saiz sampai XXL wehhh ..

sapa cakap muslimah tak boleh bergaya dengan korean fashion di malaysia ni ? boleh je babe . . pandai mix and match, stylo terus ! oh yaaa, Esgesee.com juga ada menyediakan dropship korean fashion.. reseller di luar sana yang berminat ingin menjadi agent dropship Esgesee.com boleh la daftar dekat http://esgesee.com/membership/ ;))

http://esgesee.com/membership/


zero defect guarantee .. 100% !



berminat? ala usha usha, cuci mata, mana tahu TERcuci poket , korang layari







Yang gila baju korea sebabnya gila nak pergi korea ! HAHAHA
 signature ms eida

10 comments:

  1. Akak sejak boyot ni pun rajin jgk shopink online..tak larat nk jalan2..

    ReplyDelete
  2. penah intai2 aritu..mmg murah gilosss..tp tgk size plak xde..lahaiii..nape la org korea ni halus2 naww??hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnnnnnsssss tapi kat sinii ada saiz tau ila. heeeee~

      Delete
  3. Semua cantik2 la koleksi korean wear kan dik ida...ish nak click2 la link ida tu...nak usya kot2 terkenan hehehhe mekasih dik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnnnnnnnss,,, bestnyaaa jadik orang korea ehhh hikhikhikhik

      Delete
  4. cantiklah design dan warnanya...x boleh jadi nih

    ReplyDelete
  5. baju korea ni cantik2. tapi satu ja, semua badan saiz xs-m. kalau L ke atas susah nak cari.^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betull........ ida ida godek2 laman web ni, ada sesetengahnya ada saiz.. smpai XXXL lagiii !

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page