Sunday, October 26, 2014

Kereta Sewa Murah di Kuching , Sarawak

 

Kereta Sewa Murah di Kuching . . hari itu masa ai pergi Kuching, ai ada ambil perkhidmatan kereta sewa ;)) kereta sewa sekali dengan driver! mula mula ingat nak drive sendiri TAPI kesian pulak hubby kan? kita nak bawak dia jalan jalan sekali alih alih dia kene drive? kejammmmm biniikkk! HAHAHA , so senang, kita ambil kereta sewa sekali dengan driver! setelah ai meng-google sana sini cari "kereta sewa murah di Kuching" , banyak yang keluar, tapi percayalah ini kereta sewa Kuching yang paling murah antara semua semua yang ada ;))


kalau korang perasan, yaya ada up entry Kereta Sewa paling murah di Kuching, Sarawak kan? nak baca KLIK SINI ~  orang yang ai ambil ni sekali la dengan yaya punya. one team gitu . . kiranya betul la yaya cakap inilah kereta sewa palingg murah di Kuching. take noted ye korang ! dua orang dah up review ni heeeee ~ jangan salah pilihh kuikuikuiiii


mula mula ai wasap cikgu tanya kekosongan kereta viva. tapi malangnya dah full untuk hari yang ai nak tu, so cikgu bagi nombor telefon seoarang abang ni yang mana dalam team diaorang jugakk ;)) so ai wasap tanya harga dan kekosongan. abang tu kata ada yeayyy hati ku berbunga bungaaaa wiiwiiii~ bila tanya harga, mula mula dia bagi RM200 sekali driver dari pagi ke malam satu hari. . tapi ini ida weiii , kalau tak mintak diskaun TAK sah kan? HAHAHAHA



 kenalkan ini lah Abang Pencinta Wanita 
perkhidmatan : airport-pasar serikin-kg. budaya sarawak-beli kek lapis-beli rokok-hotel
include minyak hanya RM180 ;))
**yang best nya abang ni, dia tolong kitaorang dapatkan diskaun tiket masuk kg.budaya. 
ohoii baiknya diaaa ;))

HAHHA nama tak boleh blah kan? disebabkan itu ai dapat diskaun. dia cinta sangat wanita kan kan kuikuikuii ~ abang ni kepala gila gila , orang local Kuching. semua ceruk dia tahu. sebabnya hubby nak beli rokok tau. dia nak beli dua kartun sekali gus. abang ni gigih bawak ntah ceruk mana . kedai biasa je ada jual. rokok terlarang kan? ai sabau ajelaa laki ku hisap rokok tak henti henti... ;(( lagi ai cakap dengan abang ni, nak beli kek lapis tapi TAKNAK dayang salhah ke miera cake ke. nak lain TAPI sedap. HAHAHA demand aku. tapi abang ni sekali lagi gigih dia bawak, memang kedai bebiasa je tapi alahaiiii sedapanyaaa kek dia.. ai bawak ke opis, semua cakap sedap!!!  ;))) terima kasihh abang pencinta wanitaaa kehkehkehkeh


so, korang kalau nak guna perkhidmatan kereta sewa di Kuching boleh la call Abang Pencinta Wanita ni okay ? Call 017-807 3005 ataupun 016-855 9792 .. abang ni ada Van Hiace. seperti dalam gambar. jangan tak tahu kitaorang berdua aje dalam van tu. bapak best gilerrrrrrr . terasa macam holiday dato datin jeee kehkehkehkeh... nasihat ai, kalau korang datang berkumpulan, sangat sesuaii sebab van dia besarrr ;)) kalau jumpe abang ni, cakap ida kirim salam yekkk ;)) selamat bercuti korang!


IKLAN ;))
klik gambar jika ingin mengetahui dengan lebih lanjut 
terima kasih korangggg ;))







nak kira kira tak? tulis je kan? hee ~
Harga Kereta Sewa Kuching 1hari RM180 *inclue minyak & driver







Yang sangat rekemen abang ni pada sesiapa yang ingin ke Kuching ;))
signature ms eida

20 comments:

  1. assalamualaikum ida.. wahhh terliur ahh teringatkan kek lapis ... blum pernah rasa yang sedap dan homemade dari Sarawak +____+'

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila, tak pernah lagi? haaa kene ajak hadi pergi srwk niii heeeee~

      Delete
  2. boleh la nnt sewa keta skali tuannya klu pegi sana

    ReplyDelete
  3. wahhh..murah la..klu siap driver skali..

    ReplyDelete
  4. okk note... nanti google lagi .. untung² jumpa entry ni .. haihh bilalh dpt pg kuching ni.. nak naik kapal terbang ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa takyah google, bookmark terus! HHAHHAHA

      Delete
  5. Zul dah tak sabar nak shopping rokok berkarton karton jugak nanti..heheheeheh

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum.......☺☺☺☺☺☺☺☺☺

    ReplyDelete
  7. Saya suka ngn driver tu....hnsem boyyyy..hahaha...terbaekk lah ida...

    ReplyDelete
  8. awak .. sy ada ty .. skrg RM250 sehari .. ni nk try deal .. hehee nt sy cakap kawan ade sewa RM180 ea .. sy ckp sy kwn awak.. hehehee

    ReplyDelete
  9. Kereta sewa terbaik....

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page