Wednesday, October 1, 2014

Coklat Fountain untuk Majlis Kesyukuran

 

Coklat Fountain untuk Majlis Kesyukuran. bukan saja untuk majlis kesyukuran, majlis hari jadi, majlis farewell, apa apa jenis majlis pun boleh korang nak selitkan Coklat Fountain. curlas tak curlass la majlis yang ada Candy Buffet ni.............. cerita ni dah agak lama tapi baru nak update? sedih~ busy ~ sorry ~
 

Tajuk Majlis Kesyukuran Bunga Nik Adelia Syazwina
16 September 2014 - Cuti Hari 1 Malaysia
Tempat : Condo Sri Intan 2, Jalan Ipoh
Tema PINK
 
 inilah pengantin kecik yang diraikan ;))
Nik Adelia Syazwina Bt Nik Asyraf Syafiq


ai teruja nak buat deco baru untuk bunga. bak kata hubby "bff punya majlis ehh , itu yang eksaited lebih" eleh jeles lewteww . . mari kita try and error. nasib baik menjadik HAHA . . maaflah jika ada terkurang terlebih ye yaya masa ida buat coklat fountain untuk majlis bunga? heee ~

Coklat Fountain Buffet ;)
 
Coklat Fountain Buffet ;))

bunga di celahan bunga kuikuikuii ~

 mallow mallow anyone ?

epal sajok buah pada hari ituewww . rangup je makan dengan coklat! yummeh!

biskut dan basikal ;)


Majlis start dalam pukul 11am. ai sampai pukul 10.30am. hikhikhik. mau tak kelam kabut pasang siap segala benda.. nasib baik sempat jugak siap sebelum orang ramai sampai heee ~ tapi kebanyakkan yang handle Coklat Fountain adalah hubby sebabnya candy buffet ni yaya letak di luar rumah, so hubby sentiasa di luar rumah, dia lah yang kene jaga.. ai? duduk dalam rumah berborak sana sini, selfie sana sini HAHHAHHAHA nak pulak yaya ade sediakan props Instagram besar gabak ni. harus la men-sel-fie-kan diri..................... ai like !

bestkannnnnnnn ada props Instagram besar gabak ni! 
nak order satu jugak laaaaaaaaa untuk CF

dengan yaya - nory - ieza
milo? milo time ni dekat manila...

ada jugak beberapa kawan blogger yang datang. 

ada jugak innanie arifin

jugak ada kak dayah yang datang bersama anak dia hoi comel hensem boyyyy
 
 
dan selebihnya adalah budak kaki tak leh tengok camera. hiks

 kembar tak seiras. nory lawa sikit. ai lawa banyak HAHAHHAHA 

 si cantik manis ini TASHA. adik nory. 


 
ai lah orang paling awal sampai dan jadik orang paling lambat balik.. kuikuikuii.. sorry la ye mama papa asyik asyik muka ida jeeeee menepek ..... tapi kelakar la, hubby sampai nak pecah perut asyik makan jee hari tu. 5x sehari dia makan nasi. gara gara papa ajak makan makan dan makan.. HAHAHA hubby cakap best borak dengan papa yaya banyak idea ;))


majlis berjalan lancar. syukur. ai dengan hubby balik dalam isyak gitu. hikhik. balik rumah mandi segala tidur........................................ penattt tapi puas hatii ;))

terima kasih sayang hoiii
tolong handle coklat fountain 
ai borak bagaiii lupa diri ! HAHA







Yang agak TAK busy hari ni, pelik? 
signature ms eida

18 comments:

  1. wah bestnya! tergambar kemeriahan majlis sebab semua hepi2 belaka ^_^

    ReplyDelete
  2. cantik dan menarik chocolate fountain tu...he he he... baru nak cakap ada penampakkan imej mama iqy di situ...

    ReplyDelete
  3. meriahnya korang. ralat lak x dpt join..blk kg haritu

    ReplyDelete
  4. i lappppppppppppp youu sooo muchhh mama idaaaaaaaaaaaaaaa ;)
    besarlahhh harapan kiranya ida tauu yaya sangatt berpuas hati. kahkahkah

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. mmg meriah majlis BUNGA...nk2 plak ada chocolate fountain ida tu...yummmmmmmm

    ReplyDelete
  7. ish ish ish...tembam sgguh budak ujung pakai baju kelabu tu...huhuhuhu...

    ida!!!!coklat fountain sedap gilossss....siap repeat lg...tapi malu nak repeat puluh kali...i segan...hehehe...serius coklat sedap....ai like!

    ReplyDelete
  8. hover tau gigi hitam hitam.hahahaha.omei je bunga! gerammmm!

    ReplyDelete
  9. Sangat cantik dan kreatif.. bila dah cantik mcm sayang pula nak makan.. hehe

    ReplyDelete
  10. Assalam ida,
    ayat tak tahan 'nory santek sket, ida santek banyak' tuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    naek muntah monggek ahkak baca tau :P
    ida oh ida he3
    remarks: comei ajer abe ida a.k.a andi (maintain sajork) kan3

    ReplyDelete
  11. bestnya.. ada jugak tengok kat Ig :)

    ReplyDelete
  12. makin kencang business ida :-) smg terus success!

    ReplyDelete
  13. mujur hubby tlg handle kat luar tu ... senang hati ida yer .. berborak ... macam ni barulah bisness makin maju.. saling membantu .. tahniah ida.. suka tgk prop² ida buat salu lain dari yg lain.. sentiasa idea baru .. walau ida kata error²... tp cam okeyy jer ..

    ReplyDelete
  14. terima kasih mendoakan ida dan bunga.. dan terima kasih jugak sudi drop komen disini yeee ;))

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page