Thursday, October 23, 2014

Beg Hypergear Zalora

 


Beg Hypergear Zalora adalah beg idaman hubby.. bila hubby cakap nak beli beg tu, ai selaku akauntan rumahtangga buat survey adakah beg ini keperluan ataupun kehendak? okay mesyuarat memutuskan pada masa itu, beg ini adalah kehendak sahaja. HAHAHAHA so full stop cerita pasal beg hypergear niii ;p


TAPI bila akhir akhir ni, hujan meletus letus lebat setiap petang dimana kitaorang memang SAH akan basah lenjun setiap kali nak pulang ke rumah (kitaorang pergi kerja naik motorsikal). . . sekali lagi ai selaku akauntan rumahtangga buka buku permohonan semula untuk membeli beg hypergear ini. kahkahkahakah sengal !


Sebabnya adalah, beg hypergear ini adalah waterproof ! ohh yeahhh.. segala barang ai takkan basah dengan adanya beg kalis air ini.. wiwiwiiwiiiii ~ sebelum ni pakai beg biasa je. yang mana kalau hujan kompem kompem beg tu akan basah............... dengan barang barang kitaorang sekali akan basahh huuu ~ jenuh jugak setiap kali sampai rumah kene sidai segala harta benda hukhukhuk


So ini masa yang sesuai untuk shopping ! yeahhhhhhhhh . . bijak kan akauntan rumahtangga ni? kehkekehkeh. hubby? dia happy laa dapat beg idaman kalbu.. ai? happy jugak "selamattt handbeg aku, dah tak basah" kuikuikuiii ~

 ada tiga colour. well hubby pilih hitam. 
kalau ai pilih merah kuikuikuii ~ 


disebabkan last week, Zalora SALE, so beg hypergear ini ada jual kat Zalora, so ai purchase kat situ sahaja. seketul beg ini harga RM238.00 FREE postage ;)) ai purchase hari khamis, jumaat tengah hari dah sampai .. giler cepat service Zalora & Gdex !!! heiiibatttttt ;))


 terus rasmi pergi office dan bawak pergi Kuching .. ;))








Yang hanya akan beli bila ada keperluan, eh eh kehendak sekali sekala ;p
  signature ms eida

10 comments:

  1. menarik ni..boleh la porpose kt encik somi sbb die pergi blk keje merempit dgn cuaca menghujan je skrg kan..porpose ke die., biar die yg beli..hahahha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. biar die yg beli pakai duit die yekkk .. kehkehkehe bijakkk !

      Delete
  2. wow...seronok la mr hubby eida...dapat beg yang diidamkan...

    ReplyDelete
  3. Assalam Eida..

    kalau dah nak selamatkan barang2 cam tu, mmg dah otometik kira KEPERLUAN dah yer...hahah...yg penting, hp tuu..hppppp.. kalau wallet basah xpe...hp mcm2 ade..hahah :p

    kalau akak pun, selamatkan hp first..so kene guna beg yg kalis air giteww..heheheh :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam,

      aah bila dah hujan tiap2 hari dah jdk keperluan la. xleh kedek sangattt hihihi

      Delete
  4. mesti sengih kan andi dpt beg tu.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum ida.. wahh lawa beg waterproof. hihiiii kaki travel pun sesuai ada beg ni. hehehee pergi kerja bawak beg ni sekali tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila,

      aah boleh jugak kalau short vacay guna beg ni. kalau yang berhari hari tu xsesuaii sbb ruang terhad. heee ~ pergi kerja pakai laa sheilaa hoiii udah kata beli sbb nk elak hujan hikhikhikhikhk

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page