Tuesday, October 7, 2014

112 comments awaiting

 
 
 terima kasih ;))


Serius busy sangat. dengan line internet yang slow bak kekura, proses blogwalking tertangguh dan tertangguh dan tertangguh . . . asyik membuat entry, pengunjung setia setia mengomen, bila nak balas kunjungan, internet sengal... haish angin tahap dewa............ kesudahannya, ai TAK blogwalking..... not good ini perangaiii................

so, dengan ini NO more entry akan dipublish sampai la ai habis blogwalking semua blog pengomen tegar ai....................... ada 112 komen. pengsan bangun balik pengsan bangun balik......... HAHAHA.............. anyway, terima kasih banyak banyak tau korang yang setia mengikuti cerita yang ntah pape laaaa dalam blog ai ni...................... hikhkhikhik.. teruskan baca dan baca dan baca........... eh komen jangan lupa! kuikuikui ~

korang , tunggu tau .... ai datangggggggg serbuuuuuuuuuuuuuuuuu........sediakan air oren dengan rendang keee......kehkehkehe..... ok bai. . 




Yang terharu sangat ! TQVM korang ! 

signature ms eida

34 comments:

  1. amboi! sejak bile punye komen tu? huhu byknye~~~

    ReplyDelete
  2. tq datang rumah kita .. (rumah blog jew pun) kuikuikui ... bnyknya peminat .. cpt²lah bls komen tu .. x saboo nak tunggu entry baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sepantas kilat ida balas kak. tapi now kerja opis tgh byk... time rehat punn buat kerja.. sobsssss

      Delete
  3. meh..meh..meh..meh dtg umah ai..umah ai ade fresh oren..hekhekhek..ida komen tu klu tambah 0 kt belakang same pulak ngan jumlah followers..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayy ade air orennn heee ~ aah kan.. perasan je ila. ida tak pasan sudeh~

      Delete
  4. ida..
    ila dh buat roti pratha tuuu..sedapppp..tp xcomei mcm ida buat..tu yg nk masukkan gmbr kt ig/ update kt blog malu..tp siyesss sedappp..kenyang mkn wlupun wat sorg 1 je ngan hubby..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe xcomey janji sedap! hehhehehe............. kann kenyang kan... diet sangat tauu tapi ila jgn mkn salu sian baby.. heee~

      Delete
  5. Mak aih , rajinnya la nk approve ... jgn terdelete sudah

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwaaa nangis tak berlagu laaa kalau terdelete ty ! huhuhuh~

      Delete
  6. retis tau awak.....mesti cik nuffy syg lebihhhh UV banyak kan?~ hikhikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasalah saye.. awak nak sign kat dada takkk? muhahhahhahhahahahaa~

      Delete
  7. kite ada sediakan juadah bubur nasi eyyet o'olli ni...hehhee...jemputlah datang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkahkahhhh.................. celah gigi je makan bubur eyyet iqy tuuu... we want more ! we want more! HHAHAA

      Delete
  8. Weeee.. bnyk tu . Nanti kna balas jejak komen tu. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. WAJIB balas. nanti orang takmo p blog kita dah pasnii HUHUHU

      Delete
  9. kemainnnn peminat tegar ieda ni hehehhehe

    ReplyDelete
  10. byk nyer pengomen..akak dh lama tunggu tapi x datang2 pun tau :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak nye blog kene datang time malam2.. baca marathon entry japan kkeekkekeke.. tunggu idaaaaaaaaaaaaa

      Delete
  11. teringinnyer nak org komen byk mcm ni... huhuhu...

    ReplyDelete
  12. blogger famous yg rajin update entry! banyaknyaaaaaa komen...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page