Thursday, September 11, 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !


http://www.benashaari.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html
nak join sama? klik je gambar ni tau ;))



orang demam nak join segmen jugakkkk. laju laju taip . nasib demam dah kebah sikit.. wiwiwiiii... jom jawab soalan. simple je. jom pakat ramai ramai join. mana tau dapat kawan baruuu ;)

haiiii ;))


#Latar belakang secara ringkas
nama kita ida. sudah berkahwin. dah empat tahun tapi belum dikurniakan zuriat lagi. doakan ye? umur 28tahun. lahir melaka tapi stay sini KL lama sangatt .. suka travel. suka berblogging. suka berbisness sendiri, tak suka makan gaji tapi kita kerja dekat JKR. hikhikhik . . sayang sangat dekat kucing, kita ada kucing nama Mushang hikhikhik.. musang ke kucing? ;p


#Kelebihan blog kita untuk pembaca?
apa yang kita lalui dalam hidup kita kongsikan dekat blog. kita pergi makan sini. kita pergi bercuti sini situ. kita pakai baju itu ini. ada yang suka semua tu. jadik kita kongsikan untuk semua. moga moga korang semua dapat sesuatu dari blog kita. ;)) tapi rata rata yang baca blog kita semua suka apa yang kita review. betul kan? ehh lallalalallalaa ~


#Impian bila jadi Blogger?
dulu suka suka , orang ada blog kita pun nak jugak. tapi bila kita tahu blog ini boleh mendatang seribu satu macam keuntungan kepada kita kalau kene pada caranya. kita berharap www.idabaharum.com akan lebih dikenali ;)) mana tahu dengan itu boleh membuka peluang ai untuk maju ke hadapan. untung untung boleh ke Paris dengan tiket blogger ehhh ehh ehhh HAHHAHA








Yang sayang sangat dengan blog kita ni !
 signature ms eida

27 comments:

  1. As-Salam.
    Semoga impian dalam dunia blog terlaksana.

    Ps.
    Nak dapat baby, cubalah petua kurma dan susu kambing yang saya ceritakan dalam blog saya ... in Sha Allah ... ada rezeki nanti. Ada rakan2 saya guna petua tu dah dapat baby ...

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  2. nanti gi Paris bawak kite taww....
    jangan tinggal taw,taw,taw..
    hahaha

    ReplyDelete
  3. majulah blog untuk ida dapat tiket free ke paris hihihihi...

    ReplyDelete
  4. Salam Kenal!

    Selamat Berblogging !!

    ReplyDelete
  5. moga terus maju dalam dunia blog )
    Singgah dari segmen yang sama. done follow #1111.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  6. may all your wishes come true! =)

    ReplyDelete
  7. Salam Ida ..All The Best Ya ...Semoga Impian Jadi Kenyataan ... Happy Blogging !!!!!!

    ReplyDelete
  8. Amin...gedik gambar tu hahahhahaa...jemput join GA saya kak > http://rahsiahatikuyangtidakkufikirkan.blogspot.com/2014/09/precious-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. happy blogging :)
    http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    ReplyDelete
  11. Seronok pula buat segmen mcm ni ye dik ida...at least ada agenda setiap hari...semoga apa yang dihajati dimakbulkan allah...amin

    ReplyDelete
  12. so sweet lah gambar Eida kat atas tu...ramai yg join segmen ni tapi akak je yg belum..SBB?..sbb malu nk share ngan org lain hikss

    teruskan menulis kerana sis JM sokong dari jauh :-)

    ReplyDelete
  13. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah...

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan..
    Smg cepat2 dpt baby...kembar 2..3..4.insyaAllah..Amin.
    Done follow..
    Jemput ke sini:
    tellingstory1.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. jesszzaa..suke bace blog ida sebab ade mkn sn sini..becuti sana sini..pastu detail plak tuu..moga blog idabahrum.com ni terus sukses..

    ReplyDelete
  16. terima kasih semuaaa yang datang drop komen kat entry Segmen ini..... nanti ida terjah blog korang yaaaa ;))

    ReplyDelete
  17. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  18. Weeee... DayangDeno blogwalking dan terus folo sini nombor 1117.. Jom ke blog DayangDeno? :)

    www.dayangdeno.com

    ReplyDelete
  19. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page