Friday, September 5, 2014

N-loniser & Le'luxe Product Launch by BHG Group

 


N-loniser & Le'luxe Product Launch  | 30 Ogos 2014, 3.00pm di Sungei Wang Plaza, Kuala Lumpur. ai diberi kesempatan untuk menghadiri pelancaran produk baru dari BHG Group (M) Sdn. Bhd. ai bawa sekali adik adik blogger yang free ketika itu. Thanks yaya natsumi dan mek onie sudi follow ;))

Pelancaran dimulakan dengan persembahan tarian. lembut sangat badan diaorang. penari profesional lah katanya ;)) lepas tu ada lucky draw yang mana satu pun ai tak dapat HAHAHA tak lucky sungguh ai ni tau .. but its okay. sambil ai layan persembahan tarian, sambil ai layan makanan yang disediakan oleh pihak U-Cafe. air yang disediakan sangat sedap ! berkali kali ai tambah hehe~ jamu mata korang kejap yekkk

 persembahan pembukaan ;))

 
jamuan makanan yang disediakan. nampak menyelerakan dan cute kan? 


acara yang ditunggu tunggu, pelancaran produk . meriah sangat. dua produk dilancarkan. dikatakan sangattttt bagus untuk kita mencubanya. apakah produk itu? yang pasti model model sangat hensem dan lawa. ehh  .. rupa bak patung sangat. tinggi. lawa !
 
 Model with Pengarah Urusan BHG Group (M) Sdn. Bhd , Dato' Edmund Goh 
with their superb product !



Dua produk dilancarkan..
1. Sel Stem Epal "Le'Luxe"

Sel Stem Epal "Le'Luxe" adalah satu sumber pengekalan kulit muda.. Sel Stem Epal "Le'Luxe"  yang bertujuan untuk membantu dalam proses pembaharuan dan pengekalan kulit muda yang dipengaruhi oleh peningkatan umur, kekurangan air dalam badan, pendedahan kepada cahaya matahari, kekurangan tidur dan pencemaran. 

5 kebaikan Sel Stem Epal "Le'Luxe";
  1. Agen dalam pembuangan toksik badan
  2. Penyaluran anti-axida dalam badan
  3. Membantu dalam pembaikan sel rosak dan mengekal fungsi organ dalaman
  4. Membantu dalam pembuangan tompok-tompok hitam di kulit, jerawat dan menyediakan nutrisi untuk pengekalan kulit
  5. Membantu dalam kitaran hormon dalam badan dan imuniti

Sel Stem Epal "Le'Luxe"  juga  dapat membantu dalam pengaliran hormon seimbang dan juga pada kaum wanita yang mempunyai masalah badan apabila kitaran haid sudah berhenti. Bulan pertama pengambilan produk ini akan memberi keceriaan pada kulit, membantu dalam masalah tidur dan kepanasan. Bulan kedua pengambilan kulit akan semakin tegang dan rambut tidak gugur banyak, masalah tulang dan berat badan. Pada bulan ketiga, badan akan stabil secara emosi dan keseluruhan menjadi cantik ;))


akan mula dijual di farmasi seluruh Malaysia, RM120 sekotak ;))




2. N-Ioniser : Penyulingan air semulajadi secara selamat & sihat

N-Ioniser pula dapat membantu penyerapan ion negatif dalam badan dengan proses penyulingan ion dan alkali. ia bertindak sebagai agen anti-oxida yang dapat membuang toksik dan membangkitkan penyerapan bahan bagus dalam sistem dalaman kita.  Produk N-Ioniserini diperbuat di Jepun dan menggunakan 100% mineral asli yang memberikan bio mineral yang berfungsi menukar jisim air kepada alkali.

6 fungsi kebaikan N-Ioniser :
  1. Membantu dalam penyulingan air dengan menyingkirkan klorin
  2. Kaya dengan mineral dan ion negatif
  3. Kaya dengan Vitamin C
  4. Memansuhkan alkali
  5. Memberi kandungan anti-oxida yang tinggi
  6. Ringan dan senang untuk dibawa kemana mana

Antara kelebihan pengguna N-Ioniser :
  • pengaktifan sel dan metabolisme
  • membersihkan darah badan
  • meningkatkan proses pemikiran dan memori
  • membantu meringankan keletihan dan kekejangan otot
  • membantu mengurangkan tekanan dan meningkatkan kualiti tidur
  • memansuhkan sel tumor
  • membantu mengurangkan alergi badan dan membantu dalam sistem pernafasan
  • ajen pengaliran hormon badan dan kulit
 
 akan mula dijual di farmasi seluruh Malaysia, RM188 sekotak ;))



p/s: Special thanks kepada pihak BHG Group sudi invite ida bersama sama dalam pelancaran new product ! Thank youu ;)) i hope your product will be success in future ;))




Untuk keterangan lanjut ;
BH Group (M) Sdn. Bhd
Tel : 03-7651 7856
Fax : 03-7651 7701
Email : management@bhg-group.com
Website : www.bhg-group.com






Yang busy hari ini okbai!



signature ms eida

8 comments:

  1. Replies
    1. besttttttttttt ! nnti kita pergi event sama sama lagi yekkk ;))

      Delete
  2. beli tak?..akak ni mmg ada masalah kulit..dh pelbagai produk cuba tapi belum jumpa yg serasi..guna almost a month tapi tak de kesan..huhu..kalau try yg ni pulak belum tentu kan..ke nk try test dulu

    ReplyDelete
  3. nory nampak gambar makanan je yg paling menarikkk...
    nyumnyumnyumnyumm
    hikhikhikhikhik

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. kalau ada lagi akak ajak yekk.. jgn akak dah ajak busy pulak kekekekke~

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page