Tuesday, September 2, 2014

Matta Fair 2014

 




yeayyy. dia datang lagii.. torra datang lagii kehkehkehkehh.. Matta Fair 2014. nak pergi nak pergi nak pergii.. sebabnya ada yang nak cari , that why nak pergii. kalau pergi saja saja memang takkk laaa... yeayy ! aim aim. ai nak cari untuk vacay Januari & April. September ambil pakej je. so itu tak apa lah kannn ~  ada sapa sapa nak temannn? jommm..





Yang baru kali kedua nak pergi Matta Fair, sedih !


signature ms eida

14 comments:

  1. eh...ok la tu ida...dah nak gi 2nd time...i x penah pi lagi matta fair ni... huhuhuhuhu... ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2nd time tapi tak habis round pun.. pasnii boleh laaa roundh habis hehehehe~

      Delete
  2. Matta Fair bln 4 ritu dh pegi sbb aim something so kali ni tak pegi kot sbb 'duit' dah kurang..buat geram je nanti. Ehem2..nk ke mana tu agaknya ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehem. dah pergi kemana laaa tu die belii tu. kekekkeke~

      Delete
  3. ok la ida kali ke 2..ai ni kali yg pertama pun blm lg..hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. rambang mata pergi saneee.. tapi beli nye menda lain je.. hiihihi

      Delete
  4. alaa....terlepas plak. kenape suddnly byk post kuar ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke sue? ida nye bloglist baru update . ri tu kan ade problemmmmm.. sorry TERspam. hihihii

      Delete
  5. Replies
    1. pergiiiiiiiiiiiiiiii mau semangat dah tapi tak pergii ihihihi.. eh eh patutlaa akak tak up entry yekk. ok jap karang japp kuikukuiii ~

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page