Tuesday, September 9, 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 9 : 5 Lelaki yang menarik perhatian Ida ;)

 

Semalam MC. Hari ni pun MC lagi.. maaf sebab tak dapat hadir ke offfice boss sebabnya badan lemah tapi bila update blog je terus jari jemari ku aktif ! wakakkakakakaka.. blogger sangat kuikuikuii... mari sambung ke #Cabaran30 hari.. hari ke-9. lambat sikit sorry korang ! 5 Lelaki yek? duluuuuuu, ai suka 5 jenis lelaki ni........ berangan nak cari pakwe macam ni. dapat je terus nak kahwin.. eiii gatal sungguh time tuh HAHAHAAHA agak2 korang hubby ai menepati tak citarasa 5 lelaki ini? kuikukuiii #statementkau!


1. Lelaki Tinggi
Ai berangan dulu, semua pakwe mestii nak yang tinggi jee. pendek tolak tepi. HAHAHA memang semua pakwe ai tinggi tinggi belakaaaaaa.... tapi dapat suami tak berapa tinggi walaupun sebenarnya hubby tinggi dari ai sikit........ tak semua apa yang kita nak kita dapat #redhajikaituyangterbaik.............


2. Lelaki Putih
HAHAHA orang panggil jambu.......... ai is suka lelaki jambu........... tapi YES, lucky me.. hubby PUTIH okayy.... ai dapat yang part ini. suka suka golek golek bontot. wakkakakkakaa... berharap suatu hari nanti anak ai akan putih putih belaka, jangan ikut mak ko ni kulit sawo matang jewww hukhukhuk


3.  Lelaki Botak & Berjanggut
wow ! so machooooooooo kan.... ai suka sangat lelaki botak... ada janggut sikit. ehem. terus i love uuuuu... KAHKAHKAH.. korang jangan tak tahu, ai jatuh cinta dengan hubby dulu sebab dia botak lah dulu dulu........ melekat sampai sekarang nama dia botak dikalangan kawan kawan ai.. hikhikhik...... 

 gambar lama ni. tak silap 2008.. ai kasi tunjuk sini kuikuikuii.. melting!
nasib jadik suami daaa... HAHAHA



4.  Cool & Romantik
sapa hoi yang tak suka lelaki romantik kannn kannn.... tapi ai kadang kadang konfius hubby ni romantik ke tak? suprise pun tak pandai buat HAHHAHHA tapi gasak laaaa janji dia cool je.... rileks je. semua benda tak kesah. tapi kadang kadang dia cool tak kene tempat~ terus ai yang merana HAHAHA


5. Tak panas baran
ai pernah dapat pakwe yang gila panas baran. ade la sekali dua dia pukul ai. nangis ! ai berharap sangattt dapat suami yang TAK panas baran, TAK kaki pukul.. syukur alhamdulillah.... hubby bukan begitu. jentik ai pun dia tak pernah. kalau hubby marah sekalipun, paling teruk pintu bilik je.. sebab dia akan hempas pintu bilik. HAHHAHAHHHAA  #nasibkaulahpintu





hubby adalah sempurna di mata ai. cukuplah dia begitu. 
xyah ubah ubah dah... ai suka dia sedia ada nii ;))







Cabaran yang lepas,

Cabaran 30 Hari : Hari 1 : Gambar Terbaru dan 5 Fakta Saya ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 2 : 5 Cara memenangi Hati Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 3 : Sesuatu Yang Menguatkan Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 4 : Buku Kegemaran Ida ;)
Cabaran 30 Hari  : Hari  5 : 3 Perkara yang anda ingin katakan kepada bekas KEKASIH ?? ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 6 : Apa yang ai makan hari ni ??
Cabaran 30 Hari : Hari 7 : Sejauh mana pendidikan itu penting bagi Ida ??







 Yang nak marathon buat entry #Cabaran30Hari,
 signature ms eida

10 comments:

  1. Replies
    1. suweet macam gula gula takkk ena kekekkekeke ~

      Delete
  2. u uolls mmg pasangan yg romantik..sama cantik sama padan..semoga Allah kurniakan cahaya mata buat Eida dan suami..aminnn

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilllahhhh berangan itu percuma ... Impian itu blm tentu jd nyata ... Yg penting syukur segalanya sempurnakan dan terbaik dgn kt kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur Alhamdulillah ;)) siyes pulak akak komen entry ida kekekekkeke ~

      Delete
  4. Replies
    1. aah nad, skrg dah tak botak.... hukhukhuk.. nak suh botak lagi sekali laaa huu ~

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page