Monday, September 8, 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 8 : 5 Lagu Cinta Favourite Ida ;)

 

ala kak sue, kenapa 5 je? ida nak letak sepoloh bolehhh? kehkehkehkehh.. ai is suka layan lagu jiwang okayyyyy ~ masa bila nak dengar? haa jangan tak tahu ai dengar time time bergolek atas katil masa nak tidur tu.. kuikukuii ~ sambil dengar sambil nyanyi sampaii laaa tertidur ;)) antara laguu yang sukaa sangat ai dengar ;


1. Drama Band - Cerita Dia
Ai minat gilaaaa lagu niii.. ni lagu jiwang versi ROCK. yearghhhhh . . kalau pergi karok pun ai WAJIB nyanyi lagi ni... bestt gile. . asal pelik? perempuan minat lagu rock? hihihi jiwa ai ade sikit rock kuikuikuiii ~
     
 Sempurna

Cerita yang tak sempurna

Apakah alasannya

Siapakah di hatinya

Bahasaku

Mungkin tidak seindah

Lafaz kata pujangga
Namun ku bersumpah


Rela ku tunggu jawapanmu

Masihkah aku ada di hatimu

Saat ini

Biar tubuhku kan terpaku

Biar jasadku tak bernyawa lagi

Sampai nanti




2. Kumpulan Dygta. Feat Ira - Cintamu
okay okay ada jugak lagu jiwang versi rnb yang ai minat. dari dulu sampai laaaa sekarang......... dari negara seberang ni.. heee ~ kalau layan lagu ni teringat kat seseorang ehhh ?  ;p

 Cintamu, 

Yang kurasa walau tak terucap, 
S'makin dalam 
Cintamu,yang terukir di batas cintaku, 
Selamanya


Tak pernah kumencoba, 
Lepaskan cintamu walau sesaat, 
Sejujurnya diriku terlalu sayang padamu 
Kuingin s'lalu dalam, 
Cintamu




3. Lagu Korea dari KISS - Because Im A girl
Favourite sangat ni !! mendayu dayu .. kalau korang layan lagu ni dengan movie dia, kompem leleh babe air mataaaaa. siyes bestt sangatt. . . heroin hero video lagu ini hencem dan cantik ! hikhik



4. Kumpulan Kotak - Masih Cinta
dari negara seberang jugak. Indonesia. ai suka benor lagu dari negara jiran hehe ~.. music lagu ni bestttt.. boleh layan mataaa sangatt .. try la korang dengar. kompem menjadi kegilaan macam ai ...
 Tik,.,tik,.,.tik
Waktu berdetik
Tak mungkin bisa ku hentikan
Maumu jadi mauku
Pahitpun itu ku tersenyum


Kamu tak tahu rasanya hatiku

Saat berhadapan kamu



5. Leona Lewis - Bleeding Love
ohoiiiii lagu ni sangattt kegilaan ai. hari hari nyanyiiiii....... suka nyaa sukanyaaaaa...... 

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open




itulaaaa lagu kegilaan ai.... ada banyak lagii tapi ni yang most ai dengar waktu waktu lapang. just play dekat hanphone jeww.... hikhikhik.. korang ada lagu jiwang kegilaan takkk? ada sama dengan ai takk? ai punya lagu lama kemain kaaaannn.. lagu sekarang ni sedap tapi tak kene jiwa ai lahh kekekkeke ~







Cabaran yang lepas,

Cabaran 30 Hari : Hari 1 : Gambar Terbaru dan 5 Fakta Saya ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 2 : 5 Cara memenangi Hati Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 3 : Sesuatu Yang Menguatkan Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 4 : Buku Kegemaran Ida ;)
Cabaran  30 Hari  : Hari  5 : 3 Perkara yang anda ingin katakan kepada bekas KEKASIH ?? ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 6 : Apa yang ai makan hari ni ??
Cabaran 30 Hari : Hari 7 : Sejauh mana pendidikan itu penting bagi Ida ??

 #kelabbloggerbenashaari







Yang cuti hari ni, TAK SIHAT ;(
signature ms eida

9 comments:

  1. Lagu bleeding love tu je yang ena pernah dengar.. yang lain tak pernah.. ekekeke

    ReplyDelete
  2. dalam banyak2 pernah dengar lagu leona lewis jer... hu hu hu...

    ReplyDelete
  3. Idaaaaaa.. kotak tu sama r.. geng ah.. huhu..siap bw karok msa suci ank dara..lol.

    ReplyDelete
  4. Yeayyyy suke jugak lagi dygta tuh..besttttttt..

    Cabaran 30hari tuh ape nyeah..mcm tgk ramai pulak update cabaran 30hari nie..haiyooooo..aiii sgt ketinggalan..hehe

    ReplyDelete
  5. kite suka lagu "bunga melur" je...
    hahahha

    ReplyDelete
  6. terima kasih sudi drop komen di sini yekkkkkkkkkkk ;)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page