Saturday, September 6, 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 6 : Apa yang ai makan hari ni ??

 

sepatutnya  entry ini keluar pada hari Sabtu yang lepas, tapi disebabkan hari sabtu ai busy kalah mak jemah, so ai keluarkan pada hari ni walaupun ai dah siap mengarang hari sabtu hari tu. ehhh korang paham takkkkkk apa yang ai cuba sampaikan ini? kuikukukuiii 

disebabkan fenomena ke-busy-an kalah mak jemaah telah melanda,ai tak sempat nak masak ape pun pada hari ni, jadik nya ai makan pun benda yang simple simple aje... senang je nak buat. 10minit siap! kenyang dia? macam tahap makan nasiiiii ..menu diet ai ni .. test lah korang, ramai kate ai dah kurus sikit ehh #kbaii

Pratha Chicken Grilled dengan air LA Coffee
mantoppppppppppppp !

ape? nak resepi Pratha Chicken Grilled . . okay klik SINI



p/s : apa korang ni, sibuk je nk tahu apa kita makan. nextt cabaran plssss
hikhikhik






Cabaran yang lepas,

Cabaran 30 Hari : Hari 1 : Gambar Terbaru dan 5 Fakta Saya ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 2 : 5 Cara memenangi Hati Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 3 : Sesuatu Yang Menguatkan Ida ;)
Cabaran 30 Hari : Hari 4 : Buku Kegemaran Ida ;)
Cabaran  30 Hari  : Hari  5 : 3 Perkara yang anda ingin katakan kepada bekas KEKASIH ?? ;)


 #kelabbloggerbenashaari





Yang suka sangatt buat pratha nii, TAK tipu !


signature ms eida

9 comments:

  1. Huishhh bestnyaa kalau pandai memasak ni... boleh masak pe sahaja.. huaaaaa

    ReplyDelete
  2. ida i is lapar tetiba... sedapnya penampakkan imej... hu hu hu...

    ReplyDelete
  3. apa!! mkn tu je..kenyang ke...:-)

    ReplyDelete
  4. nampak sedap je, perut lapar ni !!!

    ReplyDelete
  5. menu yg ohsemm..wlupun simple tp kenyang spi ke ptg ni klu mkn pg..

    ReplyDelete
  6. Jatuh cinta dgn prata jgk hik hik hik hik .......

    ReplyDelete
  7. terima kasih sudi drop komen di sini yekkkkkkkkkkk ;)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page